Ce fel de subiect & PNL +PSD + PC + PRM
Raspunsuri - Pagina 7
ioanadara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie Problema mea e urmatoarea: XXX vrea impozit progresiv - care pe mine m-ar afecta direct rau de tot. |
Sirimie, spuneam la un alt subiect ca populatia ce voteaza in Romania voteaza pe segmente in functie de interesul particular.
Fiecare are deja anumite solutii la problemele lui ce s-ar zdruncina daca partidul XXX sau YYY ar veni la conducere si voteaza in consecinta.Este un razboi in care fiecare tine cu dintii de ceea ce are deja castigat .
Este inutil sa mai spun ca apare automat acea "incapacitate politica " despre care de asemeni, s-a mai vorbit pentru ca "logica politica" pica in fata riscului afectarii personale.
Deci, aceeasi concluzie: nu conteaza cine cu cine se aliaza si nici ce nou partide se infiinteaza sau se dezintegreaza, ci modul in care votantii gandesc. Dupa 20 de ani de proasta educatie electorala este insa greu sa apara o majoritate ce gandeste normal.
Rufus spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Pentru ca nu exista altcineva. Pentru ca tu daca l-ai votat pe Basescu si clica lui a doua oara ai facut-o din aceleasi ratiuni: stiu ca fura, dar...si aici fiecare are varianta lui: nu vreau sa vina comunistii la putere (clasic); sunt convins ca vor face multe (romantic); cred in ei (idealist). Nu-mi spune ca n-ai stiut ce poama e pedeleul ca atunci te incadrez la alta categorie, una care nu se spune pe forum. Si inca o chestiune: mereu am fost pragmatica si mereu am ales raul cel mai mic. Atat cat am putut eu. Sa vin acum si sa spun ca astept sa coboare din luna partidul oitelor blande, ar fi culmea. |
N-am votat PDL, n-am fost la alegeri. Deci, ori nu esti informata, ori acuzi voit gresit. L-am votat pe Basescu si nu imi pare rau ca am facut-o, ca ne mancau cainii cu Geoana sau Antonescu.
Acum intra in ecuatie si Voiculescu. Am mai spus: daca tie iti plac hotii, voteaza-i. Sper doar sa fie cat mai putini care sa faca ca tine.
Cu siguranta vor fi alternative la ceea ce este acum pe "piata". Pentru tine si altii ca tine oricum nu va conta. Caci tu nu vrei alternativa, tu vrei doar mareata coalitie psd-pc-pnl.
Macar fii cinstita si recunoaste. Si nu o mai coti cu "Basescu si clica lui".
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
Ingrid S spune:
Ce sa recunosc? Din 3 mesaje n-ai inteles o iota. Ca-mi plac hotii? Nu. Ca prefer sa vina altii care sa ne scoata din rahat? Da. Ca acestia din urma ar putea fura, si ce-i cu asta? Mai crezi in Alba-ca-Zapada? Base si ai lui nu fura, ai? Incep sa cred ca te caracterizeaza naivitatea. Am refuzat initial aceasta ipoteza, dar ai o mentalitate de adolescent.
Te lauzi ca n-ai votat la parlamentare si locale pedeleul? Sa-ti ridic statuie? L-ai votat insa pe Basescu dupa ce ai vazut ce-i poate pielea 5 ani. Acum, dupa ce ne-a mintit cu uite criza nu e criza, dupa ce face pe presedintele si premierul la un loc, dupa ce ne face de ras in afara tarii, dupa ce isi pune fata semianalfabeta la europarlamentare si doseste voturi pentru ea, te rog sa nu-mi dai lectii de morala.
Cu siguranta vor fi alternative la ceea ce este acum pe "piata". |
Si marmota invelea ciocolata.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Ingrid S spune:
citat din mesajul lui sirimie Alina, sarcina usoara si BB sanatos!! Ingrid S - grea decizie Problema mea e urmatoarea: PSD vrea impozit progresiv - care pe mine m-ar afecta direct rau de tot. Cum pot eu sa votez cu o alianta cu PSD? La ultima "alianta" cu PSD- care nu a mers nu mai stiu de ce - spuneau va vor introduce impozitul progresiv dar nu acum ci peste 2-3 ani. Pe mine cine ma reprezinta acum? PDL - nici nu ma gandesc, PC nici nu vreau sa am de-a face, PSD pare cel mai rau, ramanea PNL dar acum nu mai stiu nici eu .. Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
Hai s-o luam cu incetisorul. PD-L ise din discutie. PSD si tema vesnica a impozitului, nici eu nu-l vreau progresiv si in general, nu doresc sa votez acest partid, decat in ultima instanta...cum a fost duelul Vadim-Ilici, decat un partid extremist, mai bine raul mai mic. Ala de care se agata Capcaunul...cand mic, cand mare, in fine.
Ramane UDMR, care a ajuns ceva realmente aberant, genul de partid scai in orice guvernare, UNPR tradatorii stransi ciotca si PNL coafat cu partidul conservator. Deocamdata singura solute viabila este ultimul, strang din dinti pentru alianta lor si merg mai departe, n-am ce sa votez si basta.
Pedeleul ne-a tras inapoi cat a putut, singura comparatie e ca au fost ca niste sudori cantand la pian...au scos doar sunete dezarticulate pana acum. Tampiti.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
Marina spune:
Eu cred ca am nimerit la subiectul cu maicute... Tb sa vina basescu sa va zica ça nu e criza, nu ne-a prevenit basescu ça vine criza...surprise... Intr-o tara de asistati social fara chef de munca ( majoritari in ciuda experientelor personale) suntem surprinsi ca ne-a atins o criza care a lovit aproape interagi lume fara discriminare. Pe bune in afara de hai sa mai fure si ceilalti mai aveti alte idei?
Rufus spune:
Ingrid, mi-ar place sa am mentalitate de adolescent. Dar nu mai am, asa ca nu-i nevoie sa-mi ridici o statuie.
Daca as mai gandi ca un adolescent, as incerca sa ma "duelez" cu tine, sa-mi sustin punctul de vedere...dar sunt cam departe de adolescenta si, pur si simplu, n-am chef sa mai contrazic o persoana care prefera sa vina PSD-PC-PNL "sa ne scoata din rahat". Ei, rahatii care ne-au adus in stadiul asta, in diverse combinatii, de peste 20 de ani.
Prefer sa imi imaginez ca nu mai exista multi ca tine care au o astfel de viziune despre "rahat".
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
Ingrid S spune:
citat din mesajul lui Marina Eu cred ca am nimerit la subiectul cu maicute... Tb sa vina basescu sa va zica ça nu e criza, nu ne-a prevenit basescu ça vine criza |
Una e sa previi, alta e sa minti populatia. Cum diferenta dintre cele doua e greu de vazut cu ochiul liber, renunt in a-mi sustine argumentele.
Las internetul s-o faca:
http://www.youtube.com/watch?v=RBIIT8qtbjw&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=3MKj5r_-5kE&feature=related
Erau mult mai demni daca taceau din gura.
Anyway, observ ca sunteti foarte ingrijorati de alianta facuta de penelisti. Ma gandesc ca le duceti grija zi si noapte, cum sa mai aveti timp de atentie la faptele hotilor guvernantilor. De fapt, sunt aproape convinsa ca ati fi votat PNL in 2012, ptiu, nu a fost sa fie.
Sa traiti bine! Rusine, Dinu Patriciu!
Ingrid S si Diana
Vauvenargues
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Ingrid S Ramane UDMR, care a ajuns ceva realmente aberant, genul de partid scai in orice guvernare. |
Pardon, intr-un parlament plin de aberatii, parlamentarii udemeristi sunt cei mai culti, cei mai corecti si cei mai diplomati. Numai faptul ca ei vorbesc mai corect romaneste decat majoritatea parlamentarilor romani este suficient pentru a demonstra ca acestia isi iau rolul de cetateni romani mai in serios decat cetatenii romani de natie romana.
Marina spune:
daca udmr e partid scai atunci pc - antene ce e? Pana una alta scai sau nu UDMR intra in parlament pe spatele lui prin vot democratic pe cand pc-antena se tot aliaza si vinde spatiu publicitar dar nu ar lua nici 0.5% din voturi in alegeri singur singurel.
capcaunul spune:
www.hotnews.ro/stiri-8200688-surse-antonescu-intentioneaza-ceara-conducerii-pnl-sanctioneze-ludovic-orban-adriana-saftoiu-risca-excluderea-din-partid.htm" target="_blank">Cine nu doreste sa manance bors de scaieti este poftit afara din salon!