Ce fel de subiect & PNL +PSD + PC + PRM
Raspunsuri - Pagina 6
copiloi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui capcaunul Raul cel mic pentru unul este raul cel mare pentru altul. |
Asa-i.
Pentru unii, Basescu=securist e raul cel mic, in timp ce Voiculescu=securist e raul cel mare.
Chiar daca in esenta e vorba de (a condamna) acelasi lucru.
31 +
copiloi spune:
citat din mesajul lui capcaunul Basescu doar le-a spus romanilor ca e criza. |
Nuuuu....ai si uitat deja? Basescu a spus ca Romania a iesit din criza. Adica a spus tocmai ce stia el ca vrea guvidu (naiv) sa auda.
citat din mesajul lui capcaunul Dar romanilor nu le plac politicienii care le spun ca-i criza. |
Corect! De aia a stiut Basescu cu ce sa-i vrajeasca inainte de alegeri, si anume ca NU E CRIZA!
In schimb, imediat dupa alegeri, hop si criza, asa, tam-nesam.
31 +
capcaunul spune:
citat din mesajul lui copiloi Pentru unii, Basescu=securist e raul cel mic, in timp ce Voiculescu=securist e raul cel mare. |
Tu compari un capitan din marina cu un general din securitate?
sirimie spune:
Alina, sarcina usoara si BB sanatos!!
Ingrid S - grea decizie Problema mea e urmatoarea: PSD vrea impozit progresiv - care pe mine m-ar afecta direct rau de tot. Cum pot eu sa votez cu o alianta cu PSD? La ultima "alianta" cu PSD- care nu a mers nu mai stiu de ce - spuneau va vor introduce impozitul progresiv dar nu acum ci peste 2-3 ani.
Pe mine cine ma reprezinta acum? PDL - nici nu ma gandesc, PC nici nu vreau sa am de-a face, PSD pare cel mai rau, ramanea PNL dar acum nu mai stiu nici eu ..
copiloi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Tu compari un capitan din marina cu un general din securitate? |
Oh da...puteam sa pariez....Basescu doar un "biet" capitan, in timp ce Voiculescu ditamai generalul .
Din ce am citit in presa, as putea afirma ca activitatea celor doi la securitate a fost cel mult asemanatoare, prin natura locului de munca pe care il aveau.
Cu toate ca la Basescu a fost cu siguranta ceva mai mult, dovada ca dosarul lui nu (mai) exista. De ce oare?
Tu de unde ai scos-o va Voiculescu a fost "general"? Vreau si eu linku! Merci!
31 +
olim spune:
cat despre generali si capitani, hai sa fim seriosi
nu cred ca daca era asa prost Base ajungea sa conduca un vapor.
Nu spun ca e bun politician, dar ca profesie cati din noi putem face acest lucru, sa conducem ditamai vaporul si sa ne facem responsabili de oamnii care il insotea.
pentru mine ca profesie, Basescu
ca om politic aluat-o rau la vale, adica ambitiile personale is prea mari
Cat despre Voiculescu, dupa ce a furat statul roman cat a putu ca a facut ditamai averea, vrea si recunoastere politica, adica sa il respecte lumea bunaRespectul se castiga nu se cumpara domnule Voiculescuchiar daca la antene ti sim greata sa te uiti, mai nou si B1 e tot in familie
Vulpoii astia batrani ca Voiculescu, Iliescu, doarii mai scoate de la puteresi ciolan.
Cat despre AANtonescu a retras oameni de la eurodeputati sa isi aranjeze pilele, am inteles ca inclusiv sotia lui e eurodeputat.Daca tot se tine asa curat, de ce i-a exemplu lui Basescu
capcaunul spune:
citat din mesajul lui olim Cat despre AANtonescu a retras oameni de la eurodeputati sa isi aranjeze pilele, am inteles ca inclusiv sotia lui e eurodeputat. |
A pus-o pe pozitia secunda pe lista la europalamentare, sa fie sigur ca ii aranjeaza salariul grasut.
Macar daca ar fi candidat independenta, ca eba!
olim spune:
pai cine crez ca o vota daca ar fii candidat independenta.
Si am auzit cum la numararea voturilor a iesit o persoana, care a avandut locul alteia, pe o suma frumusica.PSD
asa ca degeaba mergem noi la vot
capcaunul spune:
www.hotnews.ro/stiri-politic-8196940-spun-antisecuristii-din-pnl-despre-alianta-partidul-conservator-dan-voiculescu.htm" target="_blank">Neagu Djuvara:
PC-ul este conservator al privilegiilor fostului regim comunist.
E scandalos ca omul asta (n.r. Dan Voiculescu) sa poata sa fie mediatizat, sa fie primit, sa fie considerat un mare om politic.