Ce fel de subiect & PNL +PSD + PC + PRM
Raspunsuri - Pagina 9
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Da' Orban? Si ala tot membrulet? |
Nu.
S-a stabilit odata ca el este un organ.
dalia05 spune:
Cum spuneam acu' catva timp. Amintiti-va istoria posdecembrista a PNLului. Eu sunt prima dezamagita, deoarece i-am votat la primele alegeri libere din Romania, mai putin pentru presedentie unde l-am votat pe Ratiu care m-a cucerit in campania electorala.
PNL - aripi si aripioare readuse in partid de catre Stolojan, promovat de catre alianta DA pe care au tradat-o fara scrupule.
Pana la urma cred ca e benefic pentru Romania ca pe scena politica sa se confrunte doua partide putermice, si anume PDL si PSD. O majoritate fara aliante asigura coerenta politica pana la urmatoarele alegeri. Altfel o tinem intr-un scandal continuu, ca doar suntem balcanici, nu?
capcaunul spune:
citat din mesajul lui dalia05 Amintiti-va istoria posdecembrista a PNLului. Eu sunt prima dezamagita, deoarece i-am votat la primele alegeri libere din Romania, mai putin pentru presedentie unde l-am votat pe Ratiu care m-a cucerit in campania electorala. |
Exact. Si eu am votat cu Ratiu (care ne-a cucerit inimile cand a fost in mijlocul nostru, dovada ca a obtinut 90% (nouazeci la suta!) la sectia de vot din Leu) si cu PNL.
Nici nu s-a uscat insa bine cerneala de pe buletinele de vot din duminica orbului ca au si aparut tradarile. In iunie 1990 Patriciu si Tariceanu (oare ne mira asta?) au propus intrarea PNL in guvernul Roman. Seniorii din PNL au rezistat, producandu-se dupa un timp sciziunea PNL.
Dar seniorii n-au rezistat mult timp mirajului puterii. Dupa un an PNL intra in guvernul Stolojan cu cativa ministri.
Lali spune:
citat din mesajul lui copiloi Numai la PDL trebuie sa ai aceeasi parere ca conducatoru'! 31 + |
Ideal ar fi ( pentru sustinatorii ferventi ai sefului) ca in toate partidele sa nu existe democratie interna, nu-i asa ?
La PNL mai era o umbra de democratie interna, dar incet, incet dispare si ea, tentatia de a imita metodele altora mai comode fiind prea puternica.
Si inca ceva: numarul de parlamentari ai PC-ului cu care s-ar echilibra chipurile negocierea cu PSD sunt obtinuti tot prin negociere si nicidecum prin voturi in alegeri.
sirimie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Pardon, intr-un parlament plin de aberatii, parlamentarii udemeristi sunt cei mai culti, cei mai corecti si cei mai diplomati. [...] |
Cei mai hoti
In ambele sensuri ale cuvantului
Rufus spune:
De ce? Detaliaza un pic...
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009
sirimie spune:
E falsa impresia ca eu stiu ungureste.
UDMR a fost constant la guvernare cu o mica intrerupere in 2009. Au obtinut cam tot ce au vrut in afara de autonomia tinutului secuiesc dar cred ca exact asta e echilibrul. Unii din liderii lor sunt putred de bogati. Sunt admirabili pentru ca sunt seriosi iar in aparenta pun interesul maghiarilor peste al lor personal, dar sunt si maghiari nemultumiti.
sirimie spune:
E adevarat ca Antonescu a declarat ca renunta la cota unica pentru a avea paritate intr-un potential guvern cu PSD?
E posibil asa ceva Sa ramana PDL singurul sustinator al cotei unice? Antonescu nu isi da seama ca intra in picaj, si ultimii sustinatori ai PNL vor pleca la plimbare iar PNL in istorie, ca PNTCD?
Rufus spune:
Simona, dorinta de marire costa. Orice compromis e valabil.
Intre timp, sub actuala guvernare, si cu viitoarea la orizont, romanii se adapteaza:
http://www.antena3.ro/economic/biz-news/afacerile-romanesti-se-muta-in-bulgaria-unde-impozitul-pe-profit-si-cel-pe-venit-sunt-de-10-117328.html
Viitor luminos tara noastra are!
Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009