Ghiocei de Martie-Aprilie***290***
Raspunsuri - Pagina 4
Kea spune:
Abia am terminat de citit capitolul trecut, trebuie sa iau o pauza
Adyris, Keutu cand a vomitat(un singur episod) a avut rosu in gat. Nu m-am prins pt ca manca, nu-i curgea nasul, nu tusea, nu dadea nici un semn ca ceva ar fi in neregula. Abia peste vreo 2 zile parca a avut si o stare subfebrila si ne-am dus la dr.
Anaan spune:
Ioi, Simply, admiratie eterna! Ai reusit sa nominalizezi cate una bucata tufata, eu am constatat ca nu-s de nicio treaba, sa aleg cate una pentru fiecare categorie imi depaseste capacitatile!
Olga, unde ai vazut poze cu fundul lui Ian?...vreau si euuu!
Anaan spune:
Hai sa va povestesc o intamplare de azi: pe la 2 o las pe tanti sa plece acasa, zicandu-mi ca dragalesc eu Gulia si ne culcam amandoi de amiaza ca boierii. Gulia nu a vrut sa se culce si atunci ne-am mai jucat o tura, in speranta ca obosesc inamicul. La 14.30 suna telefonul, era tatal a doi copii care vin la meditatii, spunandu-mi ca sunt la poarta. Eu uitasem total de ei, crezand ca o sa apara doar de saptamana viitoare. Tatal lor ii aduce cu masina ( ei sunt din alta localitate) si, cat sunt ei la ore, merge la cumparaturi. Deci, de trimis acasa n-aveam unde sa-i trimit, Andrei nu dormea si n-aveam cu cine sa-l las...complicat. Le cer scuze copiilor, le zic ca Andrei o sa misune pe langa noi. A stat cuminte la picioarele mele ca un catel, apoi a plecat in camera lui: m-am dus, i-am pus un dvd si i-am zis: "- Dei-dei, te rog sa fii cuminte,mama are treaba!" si l-am lasat acolo cu usa deschisa. Dupa cinci minute m-am dus sa vad ce face: dormea foarte linistit. Asa mi-a fost de drag de el!
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Ioi, Simply, admiratie eterna! Ai reusit sa nominalizezi cate una bucata tufata, eu am constatat ca nu-s de nicio treaba, sa aleg cate una pentru fiecare categorie imi depaseste capacitatile! Olga, unde ai vazut poze cu fundul lui Ian?...vreau si euuu! |
Da si eu am admirat-o pe Simply pt asta
Pe Facebook sunt poze titi cu Gina, Ian, Jumbo si nu numai
Olga, mamica lui David iepurasul
Pisik06 spune:
Am inceput acest mesaj pe la 19, dar am plecat si nu am mai apucat sa il termin. Ziceam ca imi ling ranile ca nu fusesem nominalizata de nimeni , sa vedem daca s-a mai schimbat situatiunea intre timp
Iata nominalizarile mele. La multe categorii am mai multe fete pt ca pur si simplu asta simt fata de ele.
- tufata cea mai "prietenoasa" : NOVUS
- tufata cea mai buna naratoare: GAZA, MONNVAS
- tufata cea mai plina de umor: ILINCA, MONNVAS
- tufata cea mai saritoare (in sensul mereu gata sa sara cu o informatie, cu un link, cu o experientza de viatza care te-ar putea ajuta, mereu atenta sa ajute la rezolvarea unei probleme;): vreau sa fiu obiectiva. Eu consider ca atat cat a fost activa AYLA ne-a dat mereu link-uri utile si a raspuns mereu intrebarilor noastre
- tufata cea mai corecta (adica nepartinitoare, nu tine niciodata cont de simpatii sau antipatii, e "politically correct" ): NU STIU
- tufata cea mai funny (ne amuza, destinde atmosfera, ne face "sa ne radem"-si nu pe picioare:))): ILINCA, MONNVAS
- tufata cea mai "iubibila" (te face s-o indragesti, e un fel de "the next door girl"): ANAAN
- tufata cea mai pacifista (ii place linistea si armonia, incearca sa impace cand se aprind spiritele): ANAAN
- tufata cu care as bea oricand o bere: GAZA, NOVUS, DENISAMADA, OLI, ANAAN, SABY
- tufata cu care as merge la shopping: NOVUS, GAZA, OLI
- tufata cu care as povesti cate-n luna si-n stele: GAZA, ANAAN, NOVUS, OLI
- tufata la care i-as incredintza un secret etc.: GAZA
- tufata cu care mi-as lasa plodul in caz de nevoie: NOVUS, GAZA, ANAAN
- tufata cu care as deschide o afacere: NU STIU
- tufata cu care as face echipa la "activity" (pt cine nu stie jocul, are si o parte de mima, deci puteti echivala cu "mima"): MONNVAS (prietenii stiu de ce), GAZA
- tufata pe care as lasa-o sa ma tunda / sa-mi schimbe lookul: OLI
- tufata pe care n-as ezita s-o sun noaptea in caz de nevoie: ANAAN, NOVUS, GAZA
- tufata cea mai surprinzatoare: LEELOO
- tufata cu care as merge in calatorie in jurul lumii: NOVUS, ANAAN, GAZA
- tufata care pune punctul pe "i" - NOVUS, ELA, ILINCA, PISIGRI
- tufata pe care mi-as dori-o de partea mea intr-o disputa: NU STIU
- tufata pe care am perceput-o ca "neinteresanta" la inceputurile odiseei si care ne-a schimbat parerea intre timp - Sunt mai multe, chiar nu imi vine niciuna in minte
- cea mai conservatoare forumista - KEA
- cea mai nonconformista - BIANCA
- cea mai "greu de citit" (de nepatruns dincolo de cuvinte, adica) - INAPREDA mi s-a parut asa la inceput, acum mi-am schimbat parerea
- tufata cu postarile cele mai pline de talc: MONNVAS, PISIGRI, NOVUS
Mami de minune mica
Pisik06 spune:
OAU, am vazut Vitamina pe schiuri! Cand i-oi spune lui Pisic o sa vrea si el sa o ia pe fi-sa la ski. Cred totusi ca ramanem intelesi pt la anu
Mami de minune mica
pisigri spune:
Tufetili,
Am vazut ca v-ati pus pe treaba cu lista si nominalizari si trebi de-astea grele. Da io am o curiozitate: cine numara voturile?? :D
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
denisamada spune:
Io's nominalizata mai mult la bere! Hac!
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
inapreda spune:
Supeeeeeeeeeer copil cuminte Dei-Dei; pai cum sa nu-l pupacesti?
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010
inapreda spune:
Da, Simplyana merita o nominalizare separat; pina acum, e cistigatoare, clar!
Gina lu' Ian
Mi-e dor...
Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010