Ghiocei de Martie-Aprilie***290***
Raspunsuri - Pagina 14
anamariame spune:
Ei, Anaan, nici nu se pune problema de suparare...Ar fi culmea!
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Floric spune:
Colegul va multumeste si va invita la o bere. Chiar nu se astepta la o asa promptitudine si colaborare. L-am dat gata.

Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Bianca2503 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui anamariame
Pai eu la 21 decembrie 2012 ma refeream. Si propusesem o discutie mai detaliata decat "sfarsitul lumii", dar daca nu va preocupa subiectul nu are rost. Sincer nici eu nu as fi dat doi bani pe el daca nu as fi avut-o pe Eva. Dar asa, imi pun tot felul de probleme...Ce-i drept sunt ingrozita de ideea de a trai fara ea sau ea fara noi... Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Deci, da. Ai dreptate! La 2012 te refereai. Dar eu "tot curva dar nu stiu sa ma exprim".
Pai sa vina...Eu as zice sa nu dai importanta.
Stiti voi ca acu ceva ani era un nene pe nume Hancu ce tot prezicea el cutremure pe baza miscarii browniene a particulelor dintr-un pahar cu apa. Am o matusa care il credea. Si in ziua "cand era cutremuyr" isi punea intr-o sacosa aurul, banii si ceva conserve si leca de acasa. Dusa rau de tot. Asa ca as zice sa nu ne aliniem si noi la noile tendinte.
Gianina34 spune:
floricule- ai vazut ce eficienta e cafeaua? uite cum te-au rezolvat fetele
anamariame - eu nu vreau sa ma gandesc la nimic rau, imi ajung problemele si grijile care le am zilnic, d'apoi sa ma mai gandesc la ce va fi peste 2 ani aproape, cu atat mai mult cu cat nu pot eu influenta cu nimic evolutia viitoare a omenirii
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni
chatonel spune:
Hai sa raspund si io la intrebarile la care am restante:
_ 2012: aici nu se bate toba, nu ne impoaie nimeni capul cu aceasta data, asa ca nu m-a interesat de ea. Stiu ca a fost un film catastrofa - american, cred- (nu l-am vazut) care purta numele asta.
_ compatibilitati/incompatibilitati de cuplu si cum le cultivam/combatem:
EU: sint impulsiva, omul actiunii, olteanca (cu gura mare, cu limba ascutita, descurcareata foc
), si-mi sare mustarul repede. Nu am rabdare (deci nu stiu sa bibilesc, sa fac finisari la un lucru facut). Imi place sa am bani
. Nu spun ce am pe suflet si tin in mine pina izbucnesc mai rau ca un vulcan. Da am si calitati: sint organizata, lucrez repede si cu placere, am capul pe umeri, usor pragmatica, imi pastrez singele rece in situatii de criza si stiu sa "rectific tirul" din mers, daca vad ca nu ajunge la destinatie. Stiu sa-mi fac introspectia, sa ma corectez cind e cazul. Accept destul de usor critica, mai ales ca eu sint si mai critica vis-à-vis de mine si ceilalti.
Motanul: visator, ginditor, artist, pluteste in lumea lui. Ii place sa disece firul in patru inainte de a actiona.
Calitati: calculat, tine contabilitatea-n casa si e econom. Cind face ceva face incet, dar il face pina la capat, cu finisari cu tot.
Stie sa comunice ce are pe suflet.
Deci, in mare, noi ne completam.
Scintei ies cind el e "prea in lumea lui" si io-l trag de-acolo, sa intre in lumea reala, unde trebuie pus umarul la heirupit ![]()
Mai ies cind el ma vede ca ma-arunc cu capul inainte si nu ii las timp sa se gindeasca (nu ii las, pt ca e prea lent si nu am RABDAREEEE)- s-a intimplat de multe ori sa plec in concedii fara el, ca nu se hotaraste la timp si io iau biletele la oferta, el ramine sa gindeasca ![]()
Mai avem probleme cu punctualitatea- io-s punctuala la minut, el deloc, asa ca sint doua tipuri de situatii cind plecam impreuna: ori io ma resemnez si il las sa fie el cel care impune ritmul (asa ca ajungem tirziu), ori ii dau taimingul din 10 in 10 minute, ca sa il stresez si sa il grabesc ![]()
Cind ne certam rau (cind ne aprindem amindoi ies muulte scintei) apoi analizam "de ce"-ul si vedem unde trebuie sa "umblam" ca sa nu se mai intimple.
Gianina34 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Spune-i ca berea pentru mine ti-o donez tie si trebuie sa-ti aduca si un buchet de flori. |
plus o ciocolata
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni
Monnvas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame Monn, dar e in centru? Ca eu iau si maimutica si noi doua o sa ne plimbam mai mult, nu schiem, si nu as vrea sa fiu in mijlocul pustietatii Glumesc, am vazut pe google maps ca e in oras, dar nu imi dau seama unde fata de asa zisul centru. Aaaa, si chiar vroiam sa te intreb daca ati renuntat la laptele de noapte ca azi pe la 4 dim ma gandeam la tine... Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
In Gura Humorului totul e in centru
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Monnvas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
Noi am stat la Best Western BUcovina. NU ai cum sa il ratezi ca e fix in giratoriul care duce spre Humor (inainte) si Voronet (la stanga). E destul de scump dar a fost ok.(nu am platit noi). La buget restrans am stat cand am fost cu spaniolii. In GUra Humorului ne-am oprit la pensiunea Lions. Arata rustic, au crama iar camerele chiar sunt ok. A fost 60 de ron pe noapte parca. Uite aici: http://www. turistinfo.ro/gura_humorului/cazare-gura_humorului/pensiunea_lions/poze-pensiunea_lions-c26879.html |
Daca ai dopuri in urechi e OK si la Lions. E la drum si p-acolo trec tiruri. Sotz a fost la un moment dat cu niste colegi de serv si n-au dormit aia deloc ca i-au zgaltait tirurile.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
anamariame spune:
Nominalizari „Tufata tufetelor” :)- tufata cea mai "prietenoasa" : Gianina- tufata cea mai buna naratoare: Simply- tufata cea mai plina de umor: mababei- tufata cea mai saritoare (in sensul mereu gata sa sara cu o informatie, cu un link, cu o experientza de viatza care te-ar putea ajuta, mereu atenta sa ajute la rezolvarea unei probleme;): adrisimo- tufata cea mai corecta (adica nepartinitoare, nu tine niciodata cont de simpatii sau antipatii, e "politically correct" ): Kea- tufata cea mai funny (ne amuza, destinde atmosfera, ne face "sa ne radem"-si nu pe picioare:))):Ilinca- tufata cea mai "iubibila" (te face s-o indragesti, e un fel de "the next door girl"): Olga- tufata cea mai pacifista (ii place linistea si armonia, incearca sa impace cand se aprind spiritele):Kea- tufata cu care as bea oricand o bere: cu oricine de la club- tufata cu care as merge la shopping: inapreda- tufata cu care as povesti cate-n luna si-n stele: Dyana- tufata la care i-as incredintza un secret etc.: hmmm, greu de spus, dar daca-i secret, cu nimeni cred- tufata cu care mi-as lasa plodul in caz de nevoie:Ilinca- tufata cu care as deschide o afacere: Pisik- tufata cu care as face echipa la "activity" (pt cine nu stie jocul, are si o parte de mima, deci puteti echivala cu "mima"): eu n-as juca deloc, deci nu am nevoie de partener- tufata pe care as lasa-o sa ma tunda / sa-mi schimbe lookul: hmm, pe nimeni, no offence
- tufata pe care n-as ezita s-o sun noaptea in caz de nevoie: nu cred ca as deranja pe nimeni, dar daca ar fi musai, atunci pe Anca nicolae, ca e cel mai probabil sa nu doarma
- tufata cea mai surprinzatoare: Gianina- tufata cu care as merge in calatorie in jurul lumii: Chatonel- tufata care pune punctul pe "i": Bianca- tufata pe care mi-as dori-o de partea mea intr-o disputa: Aris- tufata pe care am perceput-o ca "neinteresanta" la inceputurile odiseei si care ne-a schimbat parerea intre timp: Gaza- cea mai conservatoare forumista: Floric- cea mai nonconformista: Bianca- cea mai "greu de citit" (de nepatruns dincolo de cuvinte, adica): Inapreda- tufata cu postarile cele mai pline de talc: SimplyAna-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
novus spune:
Hello !!!
Ada s-a culcat ca a avut o dimineata incarcata, scos branula si pus alta da' macar asta ii place, batara cum zice ea, apoi pus sticluta pt recoltat urina dupa inca o incercare nereusita cu punguta magica si uite asa asteptam ziua de maine cu rezultatele la analize si speram sa mergem acasa !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)