Ghiocei de Martie-Aprilie***290***
Raspunsuri - Pagina 13
anamariame spune:
Pai se preconizeaza ca in 21 decembrie se vor alinia planetele, aducand cu ele o serie de fenomene naturale care vor avea efecte dezastruoase pentru omenire, pe de o parte (asta fiind varianta pesimista) si inaltatoare pe de alta parte (varianta optimista), aduse de modificari de ADN. Aceasta data coincide si cu sfarsitul calendarului mayas.Cu ceva vreme in urma, a dat cineva un link spre o istorisire interesanta a unei doamne psiholog, care vorbeste despre acelasi lucru, din alt punct de vedere insa.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Neata! Gianina, ce m-ai distrat cu haina Mai fetelor, pe mine ma apuca groaza cand ma gandesc ca trebuie sa ma apuc de nominalizari, ce zicea pisigri de centralizare, eu sunt terifiata si de prima etapa Noi planuiam in weekend sa mergem la Gura Humorului, dar e atat de frig ca nu mai stiu ce sa fac. Bianca, unde ati stat voi cand ai fost cu Vladimir? Am gasit Toaca Bellevue, o fi ok? Am zis ca daca tot stam numai o noapte, macar sa stam undeva fain, chiar daca e mai scump. Si asa iesim rar. Se mai baga cineva? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Noi am stat la Best Western BUcovina. NU ai cum sa il ratezi ca e fix in giratoriul care duce spre Humor (inainte) si Voronet (la stanga). E destul de scump dar a fost ok.(nu am platit noi).
La buget restrans am stat cand am fost cu spaniolii. In GUra Humorului ne-am oprit la pensiunea Lions. Arata rustic, au crama iar camerele chiar sunt ok. A fost 60 de ron pe noapte parca.
Uite aici: http://www. turistinfo.ro/gura_humorului/cazare-gura_humorului/pensiunea_lions/poze-pensiunea_lions-c26879.html
denisamada spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Intre baita si bagatul in pat, am mai bagat un cap aici sa va arat pagina floricelelor, ca tot veni vorba de bloguri http://magiaflorilor.blogspot.com/ |
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
anamariame spune:
Stiu unde e Best Western, ca am trecut de multe ori prin Gura Humorului, si e chiar frumos pe exterior, de fiecare data il admiram.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
Si pensiunea arata foarte, foarte bine! Pe site pretul e de 85 lei, dar fiind mai putin de jumate fata de hotel, e de luat in calcul.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Anaan spune:
citat din mesajul lui anamariame Pai se preconizeaza ca in 21 decembrie se vor alinia planetele, aducand cu ele o serie de fenomene naturale care vor avea efecte dezastruoase pentru omenire, pe de o parte (asta fiind varianta pesimista) si inaltatoare pe de alta parte (varianta optimista), aduse de modificari de ADN. Aceasta data coincide si cu sfarsitul calendarului mayas. Cu ceva vreme in urma, a dat cineva un link spre o istorisire interesanta a unei doamne psiholog, care vorbeste despre acelasi lucru, din alt punct de vedere insa. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Anamariame, eu nu cred in profetii de genul asta si, chiar daca as crede, ce-as putea face?! ...in afara de a-mi strica viata gandindu-ma ca suntem pe duca. Cat despre varianta optimista, nu prea cred nici in aia, daca era sa le credem pe toate, pana acum erau eradicate toate bolile si traiam vesnic, debordand de genialitate cu totii. Sa nu te superi, nu vreau sa fiu rea, dar astea-s convingerile mele, cu astea defilez!
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui anamariame Pai se preconizeaza ca in 21 decembrie se vor alinia planetele, aducand cu ele o serie de fenomene naturale care vor avea efecte dezastruoase pentru omenire, pe de o parte (asta fiind varianta pesimista) si inaltatoare pe de alta parte (varianta optimista), aduse de modificari de ADN. Aceasta data coincide si cu sfarsitul calendarului mayas. Cu ceva vreme in urma, a dat cineva un link spre o istorisire interesanta a unei doamne psiholog, care vorbeste despre acelasi lucru, din alt punct de vedere insa. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
Sa traim noi pana pe 21 decembrie si om vedea atunci. Eu astept totusi sfarsitul lumii din 2012.
anamariame spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bianca2503
|
Floric spune:
Colegul va multumeste si va invita la o bere. Chiar nu se astepta la o asa promptitudine si colaborare. L-am dat gata.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Anaan spune:
citat din mesajul lui Floric Colegul va multumeste si va invita la o bere. Chiar nu se astepta la o asa promptitudine si colaborare. L-am dat gata. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Spune-i ca berea pentru mine ti-o donez tie si trebuie sa-ti aduca si un buchet de flori.