Ghiocei de Martie-Aprilie***290***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Pai se preconizeaza ca in 21 decembrie se vor alinia planetele, aducand cu ele o serie de fenomene naturale care vor avea efecte dezastruoase pentru omenire, pe de o parte (asta fiind varianta pesimista) si inaltatoare pe de alta parte (varianta optimista), aduse de modificari de ADN. Aceasta data coincide si cu sfarsitul calendarului mayas.Cu ceva vreme in urma, a dat cineva un link spre o istorisire interesanta a unei doamne psiholog, care vorbeste despre acelasi lucru, din alt punct de vedere insa.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Neata!
Gianina, ce m-ai distrat cu haina

Mai fetelor, pe mine ma apuca groaza cand ma gandesc ca trebuie sa ma apuc de nominalizari, ce zicea pisigri de centralizare, eu sunt terifiata si de prima etapa
Noi planuiam in weekend sa mergem la Gura Humorului, dar e atat de frig ca nu mai stiu ce sa fac.
Bianca, unde ati stat voi cand ai fost cu Vladimir? Am gasit Toaca Bellevue, o fi ok? Am zis ca daca tot stam numai o noapte, macar sa stam undeva fain, chiar daca e mai scump. Si asa iesim rar. Se mai baga cineva?

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Noi am stat la Best Western BUcovina. NU ai cum sa il ratezi ca e fix in giratoriul care duce spre Humor (inainte) si Voronet (la stanga). E destul de scump dar a fost ok.(nu am platit noi).

La buget restrans am stat cand am fost cu spaniolii. In GUra Humorului ne-am oprit la pensiunea Lions. Arata rustic, au crama iar camerele chiar sunt ok. A fost 60 de ron pe noapte parca.

Uite aici: http://www. turistinfo.ro/gura_humorului/cazare-gura_humorului/pensiunea_lions/poze-pensiunea_lions-c26879.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Intre baita si bagatul in pat, am mai bagat un cap aici sa va arat pagina floricelelor, ca tot veni vorba de bloguri

http://magiaflorilor.blogspot.com/

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Stiu unde e Best Western, ca am trecut de multe ori prin Gura Humorului, si e chiar frumos pe exterior, de fiecare data il admiram.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Si pensiunea arata foarte, foarte bine! Pe site pretul e de 85 lei, dar fiind mai putin de jumate fata de hotel, e de luat in calcul.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:

Pai se preconizeaza ca in 21 decembrie se vor alinia planetele, aducand cu ele o serie de fenomene naturale care vor avea efecte dezastruoase pentru omenire, pe de o parte (asta fiind varianta pesimista) si inaltatoare pe de alta parte (varianta optimista), aduse de modificari de ADN. Aceasta data coincide si cu sfarsitul calendarului mayas.
Cu ceva vreme in urma, a dat cineva un link spre o istorisire interesanta a unei doamne psiholog, care vorbeste despre acelasi lucru, din alt punct de vedere insa.

Anamariame, eu nu cred in profetii de genul asta si, chiar daca as crede, ce-as putea face?! ...in afara de a-mi strica viata gandindu-ma ca suntem pe duca. Cat despre varianta optimista, nu prea cred nici in aia, daca era sa le credem pe toate, pana acum erau eradicate toate bolile si traiam vesnic, debordand de genialitate cu totii. Sa nu te superi, nu vreau sa fiu rea, dar astea-s convingerile mele, cu astea defilez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:

Pai se preconizeaza ca in 21 decembrie se vor alinia planetele, aducand cu ele o serie de fenomene naturale care vor avea efecte dezastruoase pentru omenire, pe de o parte (asta fiind varianta pesimista) si inaltatoare pe de alta parte (varianta optimista), aduse de modificari de ADN. Aceasta data coincide si cu sfarsitul calendarului mayas.
Cu ceva vreme in urma, a dat cineva un link spre o istorisire interesanta a unei doamne psiholog, care vorbeste despre acelasi lucru, din alt punct de vedere insa.

Sa traim noi pana pe 21 decembrie si om vedea atunci. Eu astept totusi sfarsitul lumii din 2012.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503
Citat:
Pai se preconizeaza ca in 21 decembrie se vor alinia planetele, aducand cu ele o serie de fenomene naturale care vor avea efecte dezastruoase pentru omenire, pe de o parte (asta fiind varianta pesimista) si inaltatoare pe de alta parte (varianta optimista), aduse de modificari de ADN. Aceasta data coincide si cu sfarsitul calendarului mayas.Cu ceva vreme in urma, a dat cineva un link spre o istorisire interesanta a unei doamne psiholog, care vorbeste despre acelasi lucru, din alt punct de vedere insa.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Sa traim noi pana pe 21 decembrie si om vedea atunci. Eu astept totusi sfarsitul lumii din 2012.
Pai eu la 21 decembrie 2012 ma refeream. Si propusesem o discutie mai detaliata decat "sfarsitul lumii", dar daca nu va preocupa subiectul nu are rost. Sincer nici eu nu as fi dat doi bani pe el daca nu as fi avut-o pe Eva. Dar asa, imi pun tot felul de probleme...Ce-i drept sunt ingrozita de ideea de a trai fara ea sau ea fara noi...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Colegul va multumeste si va invita la o bere. Chiar nu se astepta la o asa promptitudine si colaborare. L-am dat gata.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Colegul va multumeste si va invita la o bere. Chiar nu se astepta la o asa promptitudine si colaborare. L-am dat gata.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Spune-i ca berea pentru mine ti-o donez tie si trebuie sa-ti aduca si un buchet de flori.

Mergi la inceput