Ghiocei de Martie-Aprilie***290***
Raspunsuri - Pagina 12
Monnvas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anamariame Neata! Gianina, ce m-ai distrat cu haina Mai fetelor, pe mine ma apuca groaza cand ma gandesc ca trebuie sa ma apuc de nominalizari, ce zicea pisigri de centralizare, eu sunt terifiata si de prima etapa Noi planuiam in weekend sa mergem la Gura Humorului, dar e atat de frig ca nu mai stiu ce sa fac. Bianca, unde ati stat voi cand ai fost cu Vladimir? Am gasit Toaca Bellevue, o fi ok? Am zis ca daca tot stam numai o noapte, macar sa stam undeva fain, chiar daca e mai scump. Si asa iesim rar. Se mai baga cineva? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009) |
E super privelistea acolo. E un pic pe un deal, iar pensiunea arata fain (n-am intrat in camere, doar curtea & sala de mese).
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
Anaan spune:
Monnvas, da' eu nu v-am ales pe tine si pe Mada la facut afaceri impreuna ca sa ajungem Trio Bill Gates ( desi n-ar fi rau deloc!), ca doar, cum spun clasicii, important e drumul, nu destinatia...iar tovarasii de drum sunt esentiali!...ce profunda sunt azi!
anamariame spune:
Monn, dar e in centru? Ca eu iau si maimutica si noi doua o sa ne plimbam mai mult, nu schiem, si nu as vrea sa fiu in mijlocul pustietatii Glumesc, am vazut pe google maps ca e in oras, dar nu imi dau seama unde fata de asa zisul centru.Aaaa, si chiar vroiam sa te intreb daca ati renuntat la laptele de noapte ca azi pe la 4 dim ma gandeam la tine...Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui Anaan important e drumul, nu destinatia...iar tovarasii de drum sunt esentiali!...ce profunda sunt azi! |
in primul rand - asa este
in al-2-lea rand - de la cucui ti se trage?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni
Anaan spune:
Floricule, l-am intrebat pe H. si mi-a zis ca astia livreaza in Romania http://www.aliexpress.com/store/602130/210001587-336309492/Free-Shipping-Men-s-Dermizax-EV-Ski-Jacket-SP01-White.html
Anaan spune:
citat din mesajul lui Gianina34 in al-2-lea rand - de la cucui ti se trage? Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si opt luni |
Cre' ca
anamariame spune:
Da' intrebarea mea de ieri dimineata cu 2012 de ce nu v-a placut? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
pisigri spune:
anamaria, care era intrebarea cu 2012...? mai zi o data si raspund eu...cred :D.
Mai tufetelor, eu ma simt onorata ca am fost nominalizata undeva in lista aia; sa spunem ca la unele categorii chiar merit :D (modestia, marea mea calitate :))))) da chiar am ramas profund uimita sa vad ca si-ar lasa cineva copilul cu mine .Pe bune !
Andiaroro, foarte fain reductorul ala. Io-s in faza in care incerc sa lamuresc copilul ca olita nu e pat pt bebe :))) (bebe fiind o papusica mica-mica)
A. si cu blogurile. Multumesc pentru raspunsuri. M-am prins si eu ca din publicitate=trafic ies banii, dar altceva nu inteleg: de unde apare publicitatea? Sint unii care iti mobitorizeaza traficul pe blog, si daca e satisfacator te contacteza si iti propun sa afisezi cutare banner contra cutarei sume de bani?
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Floric spune:
citat din mesajul lui Gianina34 floricule - nu stiu sa te ajut dar da o cafea aromata poate atragi fetele pricepute Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si opt luni |
S-a marcat. oferim pe alese si pe culese... in functie de preferinte...adica da colegu' ca lui ii place cel mai mult vorba lunga langa un ceai/cafea...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
Bianca2503 spune:
citat din mesajul lui Floric Intrebare urgenta pentru fetele ducace, fane ale sporturilor de iarna...ce magazine specializate puteti sa imi recomandati, care au si site si care poate mai vand si online. Am uncoleg care e disperat sa isi cumpere o geaca desteapta, si dupa ce a tot cautat, cauta si iar scormonit a gasit un magazin online din Suedia dar nu face livrare in Romania. E disperat....Si tot auzindu-ma ca aici se gaseste raspuns la orice 8si evident ca a ras de mine) vreau sa ii demonstrez ca aici chiar gasesti raspuns l orice. Pot fi magazine, firme producatoare si din afara tarii dar doar sa faca livrari in Romania... Multumesc. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Eu as zice sa incerce la Himalaya. Magazinele sunt in Bucuresti (stiu ca au si in Brasov vreo 2).