Ghiocei de Martie-Aprilie***290***
Raspunsuri - Pagina 11
Anaan spune:
Buna dimineata!
Gulia si-a scos parleala pentru cuminteniile de ieri( da' tot mi-e drag tare de el pentru cum ne-am inteles noi doi in momente de restriste): s-a culcat pe la 1.30, iar eu pe la 3, ca nu am mai avut somn. Pe la 2.30 citeam explicatiile Simplyanei si-mi venea sa-mi editez lista si s-o mai nominalizez la inca vreo cinci categorii. Simplyana draga, zici ca spusele mele au talc?! Inseamna ca stiu sa camuflez foarte bine, ca eu nu le vad intotdeaua talcul si ma bazez mai mult pe faptul ca voi ma suportati, ca sunteti fete cumsecade
Andiaroro si Mababei, pai cum sa nu-mi placa mie de voi?! Nu se poate altfel, e scris in stele, doar am nascut toate in aceeasi zi...cine stie ce conexiuni s-or fi facut atunci?!
Mababei, ziua de azi sa se transforme din una dificila intr-una amuzanta!
Andreiul este si el la faza adoratiei materne: ieri l-au apucat iubirile pe cand eram cu capatana in frigider...nu, nu ma ospatam direct de la sursa, ci spalam un raft: rezultatul efuziunilor sentimentale - mi-am ars una in crestet, incat am un cucui de toata frumusetea, dar important e ca sunt iubita!
Floric spune:
Intrebare urgenta pentru fetele ducace, fane ale sporturilor de iarna...ce magazine specializate puteti sa imi recomandati, care au si site si care poate mai vand si online. Am uncoleg care e disperat sa isi cumpere o geaca desteapta, si dupa ce a tot cautat, cauta si iar scormonit a gasit un magazin online din Suedia dar nu face livrare in Romania. E disperat....Si tot auzindu-ma ca aici se gaseste raspuns la orice 8si evident ca a ras de mine) vreau sa ii demonstrez ca aici chiar gasesti raspuns l orice. Pot fi magazine, firme producatoare si din afara tarii dar doar sa faca livrari in Romania...
Multumesc.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
anamariame spune:
Neata!Gianina, ce m-ai distrat cu haina Mai fetelor, pe mine ma apuca groaza cand ma gandesc ca trebuie sa ma apuc de nominalizari, ce zicea pisigri de centralizare, eu sunt terifiata si de prima etapa Noi planuiam in weekend sa mergem la Gura Humorului, dar e atat de frig ca nu mai stiu ce sa fac.Bianca, unde ati stat voi cand ai fost cu Vladimir? Am gasit Toaca Bellevue, o fi ok? Am zis ca daca tot stam numai o noapte, macar sa stam undeva fain, chiar daca e mai scump. Si asa iesim rar. Se mai baga cineva? Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Gianina34 spune:
anaan- m-a impresionat dei-dei ce copil cuminte si intelegator este, asa ca ploaia de pupicuri de astazi este pentru el
micsunica mea are vre-o 3 spatamani decand nu spune decat tati (adica si pe mami o denumeste la fel); de cum face ochi incepe: ta-ti, ta-ti cat o tine gura pana se infatiseaza impricinatul
in poze il arata pe tati iar cand apare si mami, tot tati spune - ce sa mai, e perioada lui de glorie
iar in seria mama-tata-apa, la noi sunt: mami-tati-api
asa ca noi bem api, nu apa, s-a-nteles? ca suntem neste delicate
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni
Gianina34 spune:
anamariame -din cate am retinut eu, bianca a stat la best western bucovina dar mai remarcase ea ceva pensiuni insa pe alea nu le-am retinut
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gianina34 asa ca noi bem api, nu apa, s-a-nteles? ca suntem neste delicate Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor si opt luni |
S-a inteles, sa traiti!
Gianina34 spune:
anaan- pupam si noi mamica iubita (sa treaca (,) cucuiul , daca nu de altceva)
anamariame spune:
Da, Gianina, parc-asa mi-aduc si eu aminte si stiu ca ne-a aratat filmulet cu Vladimir distrat de sariturile in pat de acolo, si am retinut ca arata bine camera.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)
Gianina34 spune:
floricule - nu stiu sa te ajut dar da o cafea aromata poate atragi fetele pricepute
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Floric Intrebare urgenta pentru fetele ducace, fane ale sporturilor de iarna...ce magazine specializate puteti sa imi recomandati, care au si site si care poate mai vand si online. Am uncoleg care e disperat sa isi cumpere o geaca desteapta, si dupa ce a tot cautat, cauta si iar scormonit a gasit un magazin online din Suedia dar nu face livrare in Romania. E disperat....Si tot auzindu-ma ca aici se gaseste raspuns la orice 8si evident ca a ras de mine) vreau sa ii demonstrez ca aici chiar gasesti raspuns l orice. Pot fi magazine, firme producatoare si din afara tarii dar doar sa faca livrari in Romania... Multumesc. Poze Raru Poze noi Rares Rarisel cel mai frumusel |
Floric, poate cauta pe amazon punct uk./ sau punct fr etc, depinde care e limba in care tipul se descurca mai bine. Trebuie insa cont PayPal. Unele dintre firmele de acolo livreaza si in Romania. ( cand cel care livreaza e amazon punct com, inseamna ca produsul e livrat si la noi)