Ghiocei de Martie-Aprilie***290***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza fetele.

Multumesc pentru nominalizari...

Mai fac si eu ceva pentru serviciu si daca am vreme intru cu prezentarea nominalizarilor mele. Zau ca-i greu. MAi ales ca eu nu retin ff mult, povesti, chestii d-astea spuse o data cu nu stiu ce ocazie (asa cum le stie Ilica pe toate) Dar vad cum fac sa ma descurc.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Tufete, dupa ce ca abia am tinut pasu' zilele astea, ma mai faceti sa ma si intorc in urma cu editarile voastre...Bine, cand am vazut ce frumos a scris iar Simplyana, m-am topit, asa de la fix a dat explicatiile...si biensur ca ce a scris despre mine m-a uns la suflet mai ceva ca un ulei de masline, ca o lanolina pura (cu astea-s in minte acum ca mi se cojeste fatza-n jurul nasului, ma descompun, ma pierdeti). Imediat imi rezerv bilet spre Barcelona (parca acolo ma trage atza si pe mine), la intalnirea tufetelor...
A, Simply, am mai descoperit o insusire comuna: nici pe mine nu ma atrag obiectivele turistice...si mi-e asa de rusine penru asta, mereu am incercat s-o ascund, dar ce sa fac, cand e ceva de facut numai fiindca "trebuie", sa bifam obectivu', sa cascam gura ca altfel nu suntem culti...ma ia frigu'. Normal ca e bine si frumos cand ajungi intr-un loc sa vezi si obiectivele pentru care e celebru locul, si normal ca merg...dar daca e inghesuiala si nebunie si nici nu-mi spune mare lucru locul acela un dracushor psihopat imi tot sopteste de pe umar:"tuuu, astea poti sa le vezi pe net si poti citi despre ele acolo...du-te-ntr-un bar, pune-ti tartitza la o terasa chic, stai pe-o banca si beleste ochii la lume...astea nu le poti face pe net". No, acum mi-am dat cu firma-n cap dar am simtit nevoia sa fiu sincera...Putine obiective le-am vizitat cu maxima emotie: Auschwitz-ul, moscheile din Istanbul, palatul Toppkapi...ar fi cateva din ele...Dar de obicei cand merg undeva (si am mers atat de rar; dar sa nu maniu pe Dumnezeu, se putea si mai rar, spre deloc:))) imi place sa ma integrez in forfota strazii, sa zac undeva intr-un parc sau pe o terasa si sa privesc oamenii, sa ma holbez la vitrine, sa incerc mancaruri noi etc...ce vorbareatza sunt cand imi lipseste somnul!! (raport: Sophiphi culcat la 1 noaptea dupa maxima energie; trezit la 3.30 plangand si fugind in alta camera; privit Tom si Jerry pe laptop pana la 5 cand am zis ca o culc cu shfortza si am reusit destul de repede; ea inca doarme, lighioana, lighionul de huzband si el, io m-am trezit la 9 si acum estimez la cat ar veni opa sa nu ne ia prin surprindere, ca vine dupa slujba, asa am aflat de la bursa zvonrilor...tufete, cat tine slujba de Boboteaza?...)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Asa...aseara nu mai stiu ce s-a intamplat cand scriam un mesaj ca vad ca nu i-am dat send, ma luasem cu altceva ca i-a trebuit sotzului calcul urgent "2 secunde"...in mesaj scriam despre Adelake si casa ei noua, foarte amandoua...si mama, cat m-am chinuit sa gasesc pisica aia pana mi-a picat fisa ca poate Anaan n-a glumitcand a zis in dulap":)))). Si Sophiphi imi ia incaltzarile, dar numai papucii de casa, pentru aia a facut o pasiune, parca-i Motanu' Incaltzat (nu "motanul" tau olimpic, denisamada:P)
Am admirat blogul Pisicai artiste, din ce in ce mai talentata!
A, si eu nu fac editari, sa nu va-ntorc din drum, dar da, cu lista-n fatza si am uitat destule, ca de ex la categoria fete saritoare:petrean, experta-n boli si ncazuri ale micii copilarii, ayla, care mereu scotea din pamant din piatra seaca grafice cu masuratori, cu greutati, cu evolutia bebelusului, site-uri educative, informatii de tot felul...si mai si facea oricui era doritor felicitari cu pozele copiilor, calendare, piczo-uri, glittere etc. Si desigur adrisimo, pe care trebuie s-o-ntrebe Ramona de ce nu mai vine la club...si-o pierdut legitimatia sau ce?

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

sa mai raspund si eu la teme
gusturi la mancare. ioanei ii plac vinetele cu ceapa, sosurile cu gorgonzola, tot ce mananca andrei sau tati. ceapa este nr.1 (ea de mica a indragit ceapa) ii spune tipti.

olita . face cand isi aminteste, dar numai pipi. stie ca la olita trebuie sa scoatem scutecul. de multe ori incearca ea sa si-l scoata. de multe ori cand merge la olita imi cere sa-i dau si periuta sa se spele pe dinti.
cand face la olita ii dau voie sa ia hartie igienica si sa se stearga, iar apoi sa traga apa.
de cate ori merg eu la baie o intreb daca vine si ea.
am avut cateva dimineti in care s-a trezit ioana la 6:30 tipand "pipi, pipi" si a trebuit sa o duc la olita, oricat de chiauna de somn eram.
de vreo luna, seara la baie, ne cere olita. asa ca punem olita in cada sa faca fata.
recunosc ca la capitolul olita progresele ioanei i se datoreala lui andrei. pot sa-i explic eu cate in luna si in stele, ca tot ce face andrei e mai interesant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata tufete dragi

pun repede lista cu nominalizarile ca n-am apucat sa ma execut ieri in asteptarea capitolului nou:

- tufata cea mai "prietenoasa" :
- tufata cea mai buna naratoare: simplyana, pisigri, anca-nicolae
- tufata cea mai plina de umor: ilinca, anaan
- tufata cea mai saritoare (in sensul mereu gata sa sara cu o informatie, cu un link, cu o experientza de viatza care te-ar putea ajuta, mereu atenta sa ajute la rezolvarea unei probleme;): andiaroro, kea, ayla, petrean
- tufata cea mai corecta (adica nepartinitoare, nu tine niciodata cont de simpatii sau antipatii, e "politically correct" ): aris, ilinca, kea
- tufata cea mai funny (ne amuza, destinde atmosfera, ne face "sa ne radem"-si nu pe picioare:))): ilinca, denisamada, mababei, bianca
- tufata cea mai "iubibila" (te face s-o indragesti, e un fel de "the next door girl"): olishka
- tufata cea mai pacifista (ii place linistea si armonia, incearca sa impace cand se aprind spiritele): simplyana
- tufata cu care as bea oricand o bere: cu toate tufetele
- tufata cu care as merge la shopping: novas, olishka, simplyana, anaan
- tufata cu care as povesti cate-n luna si-n stele: dyana, simplyana, anaan
- tufata la care i-as incredintza un secret etc.: kea
- tufata cu care mi-as lasa plodul in caz de nevoie: pisigri
- tufata cu care as deschide o afacere: monnvas
- tufata cu care as face echipa la "activity" (pt cine nu stie jocul, are si o parte de mima, deci puteti echivala cu "mima"): olishka
- tufata pe care as lasa-o sa ma tunda / sa-mi schimbe lookul: pisik
- tufata pe care n-as ezita s-o sun noaptea in caz de nevoie: anca-nicolae
- tufata cea mai surprinzatoare: simplyana
- tufata cu care as merge in calatorie in jurul lumii: simply, bianca
- tufata care pune punctul pe "i": gaza, bianca
- tufata pe care mi-as dori-o de partea mea intr-o disputa: ilinca, dyana, gaza
- tufata pe care am perceput-o ca "neinteresanta" la inceputurile odiseei si care ne-a schimbat parerea intre timp: floric
- cea mai conservatoare forumista: kea
- cea mai nonconformista: Bianca
- cea mai "greu de citit" (de nepatruns dincolo de cuvinte, adica): …
- tufata cu postarile cele mai pline de talc: pisigri, monnvas

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

pe adrisimo nu am mai vazut-o pe mess dinainte de Craciun. noi suntem amandoua jucatoare de fashionville.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Eu vreau sa-mi spuneti ce sa fac sa fiu si eu Facebook-ista ca asa nu se mmai poate !!

Anaan, multi pupici lui Andei

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

baga o adresa de mail si te invit io pe facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ILINCA dupa 12 cred ca se termina.

Tufete, io ieri am fost vomitacioasa; ori ceva nu ne-a priit la tot familionul, ori s-a agatat ceva de pitic si el a dat "din mana-n mana pana-n fund la taxatoare"... nush. Acum cred ca-s OK, probabil shuncile de Sarbatori s-au horatat ca nu se simt bine la mine si cauta destinatar.

La nominalizari oi raspunde si io mai pe seara, amu zic de intrebarile lu' InaPreda, raspund global:

Cred ca toate tufetele is schimbate dupa nastere. Psihic si sufletesc, cred ca in bine; fizic in rau. Sper totusi sa ma mobilizez si sa mai pot face ceva pt ramasitele mele pamantesti. Am devenit delasatoare fizic si cu gospodaria; ma rog, la alea casnice am fost mai mereu deslatoare; mai dureros e ca am devenit cam delasatoare si in plan profesionist, nu mai am aceeasi rabdare si nici aceleasi idei bune ca inainte. Si nu trag nadejde sa se schimbe ceva pana nu o intra piciul la gradi si om ajunge si noi la un program normal.
Am avut o perioada depresiva, pana in 6 luni a trecut complet, iar de la 1 an incolo am inceput sa ma si distrez cu piticul. Da, a fost un concediu minunat, chiar daca am avut ups and downs.

Am remarcat ca ILINCA a fost cea mai categorica in legatura cu frumusetea concediului (ca NOVUS n-a stat decat 6 luni). Cred ca are legatura si cu altceva: cu bunicii aflati pe aceeasi lungime de unda. Am citit de ni s-a acrit despre cata nevoie de ajutor avem; pe de alta parte, nu ne aflam pe aceeasi lungime de unda cu ajutatorii si asta ne face sa-i mai respingem.
Da, e frumos sa ai intimitate cu copilul tau, dar io cred ca statul 2 ani doar cu mama si partial cu tata nu-i prea bun. Nu e vorba numai de timpul de care parintii au nevoie pt ei (eu n-am simtit ca ma sufoca copilul, ci cumulul de trebi casnice, ca de cand cu piticul nu poti sa lasi frigiderul gol, nu poti sa lasi jeg in casa...), ca de fapt avem nevoie de atat de putin... alea 10 minute in care faci baie si esti ca nou. 10 minute in care mergi pana la paine si deja ti s-a facut dor de maimuta. 10 minute pe care ti le poate oferi si partenerul. Dar io cred ca pt copil e important sa aiba multa lume in preajma. Daca ramane doar cu mama si cu tata cred ca ramane la o perspectiva destul de unilaterala asupra vietii. Vad chestia asta la fiu-meu de cand sta mai mult cu ai mei: a inceput sa vorbeasca mai multe, are preferinte, parca e un omulet mai complex. Pana acum 3-4 luni ma invarteam cu el in jurul casei, mi-era teama sa ies cu el in oras, dat fiind ca n-avem masina. Si vreau sa va zic ca in zilele in care il scot undeva se comporta impecabil, il vad ca si acasa e mai interesat de ce facem, are si el nevoie de experiente noi. Nu mai zic de intalnirile cu ghioceii, cand efectiv e alt copil, chiar daca nu se joaca fix cu ghioceii are starea aia de veselie contagioasa.

Mi-am promis ca la urmatorul copil, chiar daca o sa stau 2 ani in concediu, o sa ii ofer mai multe variante. Sper sa fim mai echilibrati cu banii si sa il pot duce la o gradi 1-2 ore pe zi, macar pt joaca, de pe la 1 an.

Aseara, cand eu eram cu capul in buda, piticul shedea in fundul meu. Si zau ca nu voiam sa ma vada cum vars; dar el e f. dependent de mine, daca suntem amandoi acasa (io si M.) nu ma poate pierde din ochi, nu vrea nici sa se uite la desene puse de M., numai "mama, mama". Si asta e, cred eu, un side effect al intorsului la munci. Pt ca el e foarte dependent de mine, de casa si incet-incet vede ca ma indepartez. Or, indepartarea asta ar fi trebuit sa fie treptata, nu asa, dintr-o data. Si asta in conditiile in care la ai mei e superOK, nu plange dupa mine, se distreaza.

Si fiindca orice afirmatie trebe documentata, las si nota bibliografica:
reclama ilegala - considera acesta un avertismentcms/front_content.php?idcat=4&idart=102

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Tufete, nush de unde ideea asta, ca-s buna de afaceri... Nu-s!

Fug sa mai strang una-alta, ca indata tre' sa plec la cursuri.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

si acum sa va spun care-i noua "incantare" a micsunicii:

dupa ce am inghetat diminetile pana la masina si in masina pana sa se incalzeasca putin in paltonul meu de doamna care-i mai mult de impresie nu si de altceva, am realizat dimineata ca eu am si haina de blana pentru temperaturi din astea. Nu pot sa va spun ce fetisoara a facut micsu cand a vazut haina si si-a bagat mainile in ea. Iar tragedia a venit in momentul in care a trebuit sa plec din casa; acum nu mai conta ca pleaca mami ci ca pleaca haina.
va dati seama ce ma asteapta?

ca sa nu mai spun ca in casa sta cu margelele la gat

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni

Mergi la inceput