Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
Vasari spune:
Buna! Am reusit sa recuperez tot.
Anymona, sper din suflet sa fie asa, dar mi se pare suspect cat doarme Sara... felicitari voua pt rezultatele bune de la dr.
Screeningul auditiv la copii mai mari consta oare in acelasi lucru? Maria mi se pare ca nu aude prea bine. Cred ca a trecut printr-o otita neobservata.:(
Fetelor, foarte frumoase ideile de botez. Noi vom face f restrans si de data asta. As vrea la primavara si daca se poate la unii dintre bunici, la curte. Ceva romantic si sa ne simtim bine.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
beatrice75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lidia_P
iti trimit link cu site-ul lor www.ursitoare.net/" target="_blank">http://www.ursitoare.net/ sunt actori si mi s-a parut interesant ca au si personajul vrajitorului....ele au aparut si la tv nu mi le-a recomandat nimeni pur si simplu le-am gasit pe net Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag |
gata, s-a rezolvat dilema, iti trimisesem pm
beatrice75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anya2010
Da, am luat euthyrox toata sarcina si iau in continuare. Nu i-am facut investigatii eu, i s-a luat sange la iesirea din spital iar tsh-ul eu na dintre analize care se fac. Au zis ca daca e ceva in neregula imi trimite rezultatul acasa. Mie endocrinologul mi-a zisca doar la fetita sunt sanse de 50% sa transmit ce am eu, nu si la baiat. Ana, mami de viking Gabriel (6.11.2010) Minunate sunt lucrurile tale Doamne! |
Asa stiam si eu. si la al meu i-a luat sange, dar nu TSH, desi am anuntat medicul ginecolog.
Leeloo21 spune:
hello!
la multi ani sarbatoritilor zilei!!!
pt botez in general de tot ce tine de biserica se ocupa nasii, hainute, lumanare..exact ce au raspuns si fetele..insa e bine sa vorbiti cu ei ca sa stie de ce trebuie sa se ocupe..insa aca vreti voi anumite modele la lumanare si hainute..puteti sa le luati voi, si poate doar sa le plateasca ei..
legat de donarea ovulelor..nu stiu despre procedura mai nimic..dar este de laudat intentia ta...si eu am o persoana foarte draga care nu poate ramane de multi ani insarcinata..a ramas si a pierdut sarcinile..si m-am oferit sa ii fiu mama purtatoare dupa 2 ani de la nastere..dar pana atunci mai este timp..decizia trebuie sa o iei impreuna cu sotul tau..este parte si din viata si sentimentele lui cred.. mult succes!
comprese reci eu nu i-am pus copilului niciodata peste vaccin si nici nu a facut galmite sau roseata..dar daca face probabil ca recele calmeaza zona..noi ii puneam preventiv jumatate de supositor cu paracetamol ca sa nu faca febra..
iar de culcat copilul..mai tarziu de 9 30 niciodata..baita pe la 8- 8.30 si apoi imbracat si pus la supt..adormea in 99% din cazuri la san sau la bibe..pana acum juma de an nu s-a culcat mai devreme de orele astea..acum..isi mai face de cap..mai ales ca il invatam sa adoarma singur..
va o zi frumoasa!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 26+
nasterea in apa
pozici dragute
crisuletzul spune:
La multi ani Ioanelor si Ionilor!!!multa multa sanatate si implinire sufleteasca!!!!
Kitty, de pisicutza Eva!!!
anymona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Buna! Am reusit sa recuperez tot. Anymona, sper din suflet sa fie asa, dar mi se pare suspect cat doarme Sara... felicitari voua pt rezultatele bune de la dr. Screeningul auditiv la copii mai mari consta oare in acelasi lucru? Maria mi se pare ca nu aude prea bine. Cred ca a trecut printr-o otita neobservata.:( Fetelor, foarte frumoase ideile de botez. Noi vom face f restrans si de data asta. As vrea la primavara si daca se poate la unii dintre bunici, la curte. Ceva romantic si sa ne simtim bine. _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 |
Buna dimineata!
Eu am inteles de la dr ca la bebelusi se face acest screening pt ca ei nu pot coopera si nu pot fi implicati. La copiii ma mari cred ca se face audiograma. Noi l-am facut la medicover. Suna si intreaba. Dar, oricum cred ca se face cu recomandare de la pediatru sau orl-ist
Acum 2 ani, in primul an de gradi, din cauza otitelor seroase repetate cauzate de viroze si muci, si Clarei incepuse sa-i slabeasca auzul. La recomandarea mai multor dr orl-listi am scos polipii si de atunci nu a mai avut probleme. Virozele au fost muuuult mai rare, mai usoare si fara sa dea in otite, iar auzul si-a revenit complet
multa sanatate
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
anymona spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi...mari si mici!!!! Sa aveti o zi minunata!!!!!
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
beatrice75 spune:
Anya, care este dr endocrinolog la care mergi? Dar cel gineco?
Azi am fost la proctolog.
Apoi am trecut pe la farmacie sa-i iau lui bebe Protectis si supozitoare cu glicerina, ca de la vaccinul acela mi se pare ca face kk foarte greu.Ieri nu a facut deloc, dar cum a zis si Andreea, il mai las si azi si daca nu, intervenim. Am citit in "Mama si copilul" ca sub nicio forma nu trebuie sa-i bagam varful termomentrului lui bebe in funduletz pt a face kk mai repede. Iar de la farmacie acum, mi-au zis ca nu stiu de ce femeile apeleaza la supozitoarele cu glicerina pt bebei, pt ca dau dependenta si mi-au recomandat LASS B, picaturi din plante, 2 lingurite de 2 ori pe zi.