Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
simonique spune:
Mistigirl ms frumos pt raspuns...inseamna ca eu il culc prea devreme, pt ca eu pe la 8 juma ii faceam baie si apoi la somn...uof...nici nu mai stiu...o sa incerc sa il culc si eu pe la 10-11. Esti f tare si cu 2 copii si cu casa si cu examene, proiecte...toata stima
allexxia_m spune:
salutare fetelor!
merci ca nu ati uitat de mine!
si multmim pentru aprecierile privind fetita mea
toate avem copii minunati, si asa ne este drag de fiecare evolutie a BB nostru
va pe toate si pe minunile voastre
si eu fac baita fetitei pe la 9, ii dau sa pape si dupa adoarme, asta cand a avut o zi OK, daca insa are dureri de burtica se inatmpla sa mai stea treaza dar maxim pana la 12 noaptea
de Adina Maria
poze Adina
sashenka_h spune:
fetelor voi vreti sa luati ursitoare la botez?
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
Lidia_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sashenka_h fetelor voi vreti sa luati ursitoare la botez? Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
eu am vorbit deja si am aranjat cu niste ursitoare sa vina la botez...costa 550 ron si cica sunt 3 ursitoare si un vrajitor...
allexxia_m spune:
da, eu vreau, am vazut si la alt botez si mi-a placut mult
fac atmosfera si sunt amuzante
de Adina Maria
poze Adina
sashenka_h spune:
lidia si de unde le-ai inchiriat. mie mi-au facut cu ochiul cele de la teatrul libelula
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
Lidia_P spune:
citat din mesajul lui sashenka_h lidia si de unde le-ai inchiriat. mie mi-au facut cu ochiul cele de la teatrul libelula Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008) |
iti trimit link cu site-ul lor www.ursitoare.net/" target="_blank">http://www.ursitoare.net/
sunt actori si mi s-a parut interesant ca au si personajul vrajitorului....ele au aparut si la tv
nu mi le-a recomandat nimeni pur si simplu le-am gasit pe net
anya2010 spune:
citat din mesajul lui beatrice75 Anya, ai luat pastile de tiroida in sarcina? Dupa nastere, i-ai facut ceva analize si bebeului vis a vis de tiroida ta? Andreea, toate acele investigatii v-au fost recomandate de medic. existand vreo suspiciune sau te-ai decis tu ca ar fi bine sa le faceti? |
Da, am luat euthyrox toata sarcina si iau in continuare. Nu i-am facut investigatii eu, i s-a luat sange la iesirea din spital iar tsh-ul eu na dintre analize care se fac. Au zis ca daca e ceva in neregula imi trimite rezultatul acasa. Mie endocrinologul mi-a zisca doar la fetita sunt sanse de 50% sa transmit ce am eu, nu si la baiat.
sashenka_h spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lidia_P
iti trimit link cu site-ul lor www.ursitoare.net/" target="_blank">http://www.ursitoare.net/ sunt actori si mi s-a parut interesant ca au si personajul vrajitorului....ele au aparut si la tv nu mi le-a recomandat nimeni pur si simplu le-am gasit pe net Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag |
merci mult!!