Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Mistigirl ms frumos pt raspuns...inseamna ca eu il culc prea devreme, pt ca eu pe la 8 juma ii faceam baie si apoi la somn...uof...nici nu mai stiu...o sa incerc sa il culc si eu pe la 10-11. Esti f tare si cu 2 copii si cu casa si cu examene, proiecte...toata stima

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

salutare fetelor!
merci ca nu ati uitat de mine!
si multmim pentru aprecierile privind fetita mea
toate avem copii minunati, si asa ne este drag de fiecare evolutie a BB nostru
va pe toate si pe minunile voastre

si eu fac baita fetitei pe la 9, ii dau sa pape si dupa adoarme, asta cand a avut o zi OK, daca insa are dureri de burtica se inatmpla sa mai stea treaza dar maxim pana la 12 noaptea

de Adina Maria
poze Adina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

fetelor voi vreti sa luati ursitoare la botez?

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui sashenka_h

fetelor voi vreti sa luati ursitoare la botez?

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

eu am vorbit deja si am aranjat cu niste ursitoare sa vina la botez...costa 550 ron si cica sunt 3 ursitoare si un vrajitor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

da, eu vreau, am vazut si la alt botez si mi-a placut mult
fac atmosfera si sunt amuzante

de Adina Maria
poze Adina

Mergi la inceput

va multumesc la toate pt sfaturile date in legatura cu dilema mea

va pe toate

Mergi la inceput

lidia si de unde le-ai inchiriat. mie mi-au facut cu ochiul cele de la teatrul libelula

Mergi la inceput

Citat:

lidia si de unde le-ai inchiriat. mie mi-au facut cu ochiul cele de la teatrul libelula

iti trimit link cu site-ul lor www.ursitoare.net/" target="_blank">http://www.ursitoare.net/

sunt actori si mi s-a parut interesant ca au si personajul vrajitorului....ele au aparut si la tv
nu mi le-a recomandat nimeni pur si simplu le-am gasit pe net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Anya, ai luat pastile de tiroida in sarcina? Dupa nastere, i-ai facut ceva analize si bebeului vis a vis de tiroida ta?

Andreea, toate acele investigatii v-au fost recomandate de medic. existand vreo suspiciune sau te-ai decis tu ca ar fi bine sa le faceti?

Da, am luat euthyrox toata sarcina si iau in continuare. Nu i-am facut investigatii eu, i s-a luat sange la iesirea din spital iar tsh-ul eu na dintre analize care se fac. Au zis ca daca e ceva in neregula imi trimite rezultatul acasa. Mie endocrinologul mi-a zisca doar la fetita sunt sanse de 50% sa transmit ce am eu, nu si la baiat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

Citat:

iti trimit link cu site-ul lor www.ursitoare.net/" target="_blank">http://www.ursitoare.net/

sunt actori si mi s-a parut interesant ca au si personajul vrajitorului....ele au aparut si la tv
nu mi le-a recomandat nimeni pur si simplu le-am gasit pe net

Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag

merci mult!!

Mergi la inceput