Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Alexia, bine ai revenit printre noi! Micuta este superba!
Anymona, ma bucur sa aud vestile bune!!! Nici eu nu prea gatesc, ca tot a venit vb de mancaruri gatite Noroc cu mama, bunicile si nasa
simonique, eu ii fac baita pe la 21:00-21:45, depinde de cum doarme si de starea lui, apoi ii dau papa si incerc sa-l culc. De obicei adoarme intre 22:00 si 23:00, in functie de cat a dormit peste zi, de starea lui generala, de durerile de burtica.
Eu aseara am fost la facultate, a trebuit sa dau un test care s-a dat acum o luna si jumatate Sapt viit trebuie sa ma duc la cursuri, apoi intru in sesiune, voi avea 4 examene. Bine, pana la examene trebuie sa predau proiecte la toate materiile Si eu sunt atat de obosita, incat nu ma pot concentra.
Aaaaa...am vz ca vorbeati despre kg in minus. Vreau si eu kg in minus si timp pt mine. Mi-a luat sotul o gramada de jocuri pt KINECT: fitness, aerobic, gimnastica, zumba fitness plus toate sporturile posibile, dansuri etc si eu nu am cand sa le incerc macar
Mi-am amintit ce vroiam sa va mai intreb: voi le faceti bebelusilor vaccinul ROTARIX? eu l-as face, mi se pare f util.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui misticgirl

Alexia, bine ai revenit printre noi! Micuta este superba!
Anymona, ma bucur sa aud vestile bune!!! Nici eu nu prea gatesc, ca tot a venit vb de mancaruri gatite Noroc cu mama, bunicile si nasa
simonique, eu ii fac baita pe la 21:00-21:45, depinde de cum doarme si de starea lui, apoi ii dau papa si incerc sa-l culc. De obicei adoarme intre 22:00 si 23:00, in functie de cat a dormit peste zi, de starea lui generala, de durerile de burtica.
Eu aseara am fost la facultate, a trebuit sa dau un test care s-a dat acum o luna si jumatate Sapt viit trebuie sa ma duc la cursuri, apoi intru in sesiune, voi avea 4 examene. Bine, pana la examene trebuie sa predau proiecte la toate materiile Si eu sunt atat de obosita, incat nu ma pot concentra.
Aaaaa...am vz ca vorbeati despre kg in minus. Vreau si eu kg in minus si timp pt mine. Mi-a luat sotul o gramada de jocuri pt KINECT: fitness, aerobic, gimnastica, zumba fitness plus toate sporturile posibile, dansuri etc si eu nu am cand sa le incerc macar
Mi-am amintit ce vroiam sa va mai intreb: voi le faceti bebelusilor vaccinul ROTARIX? eu l-as face, mi se pare f util.

Claudia, mami de Patrick (30.10.10) si Nicholas (25.11.04)

Unde ai gasit jocurile ptr Kinect, ca eu am gasit doar unul singur prin magazine?

Eu ii fac Rotarixul la 3 si 5 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Andreea jocuri pt Kinect gasesti pe amazon uk. Sunt cam scumpe, dar merita toti banii, sunt super!!! Bine, eu, sotul si Nicholas suntem fani XBOX si asteptam Kinectul inca de cand era in faza de proiect, de cand aparuse pe youtube clipul cu "Project Natal" Imi plac toate jocurile pt Kinect, aproape zilnic facem campionat de bowling si jucam niste mini-jocuri de pe Kinect Sports.
S-a trezit bebe, revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:

Andreea jocuri pt Kinect gasesti pe amazon uk. Sunt cam scumpe, dar merita toti banii, sunt super!!! Bine, eu, sotul si Nicholas suntem fani XBOX si asteptam Kinectul inca de cand era in faza de proiect, de cand aparuse pe youtube clipul cu "Project Natal" Imi plac toate jocurile pt Kinect, aproape zilnic facem campionat de bowling si jucam niste mini-jocuri de pe Kinect Sports.
S-a trezit bebe, revin

si noi la fel, intre timp ma jucam pe wii.

merci de pont; noi de acolo ne-am luat kinect-ul, asadar trb sa comand si jocurile , speram sa fi aparut mai multe si la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Corina, felicitari pt bb dormicios! noi cred ca mai avem pana la performanta asta. Ce zice A de gradi? Ii place? Ai dat-o la program lung?

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

A. a fost tare incantata azi. I-a picat efectiv fatzuca cd m-am dus sa o iau. Mai vroia sa stea...am lasat-o aproape 1,5h. maine o las 2,5 ore si de luni, dc e totul ok, o las pana la pranz. O duc la program scurt deocamdata.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

ce e kinect-ul asta? eu am un Xbox360. e bun pt jocurile astea?

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Citat:

Hello,
Mai avem de citit 5 pagini din cap. anterior, plus tot ce ati scris in acest capitol. Nu stiu daca apuc sa citesc pana se trezeste Patrick, asa ca va scriu acum: astazi am fost la vaccin si control cu bb. Are 5200g, 57 cm si este f bine. I-am facut vaccinul, am mers pe schema de la stat, sper sa nu avem reactii adverse. Pana acum vad ca nu are nimic, nu are galme, nu s-a inrosit si nu face febra. Sa vedem spre seara si la noapte.
Mi-a spus asistenta sa-i pun comprese reci si nu mai stiu daca lui Nicholas i-am pus preventiv sau doar cand se inrosea locul. Voi cum procedati? Ati aplicat comprese reci pe locul respectiv?
Ma apuc de citit si revin spre seara, daca nu se precipita starea lui bebe.

Da ,si eu ii puneam Anastasiei comprese reci .Si nu a facut galmita, nu s-a inflamat niciodata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Sunt de ceva folos burtierele? Nu stiu daca sa-mi cumpar sau nu. Nici nu stiu cu ce sa ma imbrac la botez, asa imi plac rochitele pe corp....dar nsh dk voi putea slabi pana in februarie, avand in vedere ca exercitii fizice abia peste o sapt ar trebui sa incep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ceva site-uri rochite? Ma gandesc ca mi-ar trebui o rochie lunga.

Ana, ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Sunt de ceva folos burtierele? Nu stiu daca sa-mi cumpar sau nu. Nici nu stiu cu ce sa ma imbrac la botez, asa imi plac rochitele pe corp.... nsh dk voi putea slabi pana in februarie, avand in vedere ca exercitii fizice abia peste o sapt ar trebui sa incep.

eu am folosit burtiera din a doua zi dupa operatie am schimbat de atunci 2 masuri si sunt multumita pt k in afara ca imi retrage burta cu toate ca retragerea asta nu mi se pare delok spectaculoasa imi da mai multa libertate in miscare mi se pare k nu m mai tine operatia atat de tare ideea cred k este sa ti-o iei cat poti tu de stramta

Mergi la inceput