Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Sugubina, eu stiu ca lumanarile si hainele cu care se imbraca bb dupa botez le aduc nasii. Tot ei tb sa plateasca preotul, sa aduca prosop pt bb, prosop pt preot, ulei, vin si inca niste panglici care nu mai stiu cum se numesc. Cel putin, eu cand am botezat anul trecut m-am ocupat de toate astea.
Mai bine vb cu ei deschis de la inceput ca sa stabiliti ce ia fiecare si sa nu te trezesti acolo ca lipseste ceva

Corina, felicitari pt bb dormicios! noi cred ca mai avem pana la performanta asta. Ce zice A de gradi? Ii place? Ai dat-o la program lung?

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Am fost la medic....la 3 saptamani a pus exact un kg si a crescut 3,6 cm!
Era sa plang cot la cot cu ea cand i-a facut gaurile in urechi.... Am tinut-o in brate in timpul "operatiunii"... A fost atat de cuminte.... A plans xhiar putin de durere si a fost prima oara cand i-am vazut lacrimi

Kitty, de pisicutza Eva!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Sugubina,asa cum a zis si Anymona, nasii se ocupa de lumanari, hainute,plata la biserica, etc.Eu la nasi le-am luat o biblie frumos legata in piele, am comandat-o special pt ocazia asta.A fost ea cam scumpa (100 eur), dar a iesit o bijuterie, iar nasii bebelului chiar merita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Hello,
Mai avem de citit 5 pagini din cap. anterior, plus tot ce ati scris in acest capitol. Nu stiu daca apuc sa citesc pana se trezeste Patrick, asa ca va scriu acum: astazi am fost la vaccin si control cu bb. Are 5200g, 57 cm si este f bine. I-am facut vaccinul, am mers pe schema de la stat, sper sa nu avem reactii adverse. Pana acum vad ca nu are nimic, nu are galme, nu s-a inrosit si nu face febra. Sa vedem spre seara si la noapte.
Mi-a spus asistenta sa-i pun comprese reci si nu mai stiu daca lui Nicholas i-am pus preventiv sau doar cand se inrosea locul. Voi cum procedati? Ati aplicat comprese reci pe locul respectiv?
Ma apuc de citit si revin spre seara, daca nu se precipita starea lui bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Andreeacc, multumesc.

Sugubina, eu am fost azi la molifta.
Cand mi-a terminat de citit am intrebat cat datorez si preotul mi-a zis "cat doriti pentru biserica". I-am dat preotului 20 ron, odata cu lumanarea.
Am vorbit apoi cu cineva care si-a facut molifta la o biserica de cartier si a dat 50 ron (eu stau langa Bucuresti). Cineva mai darnic , la o biserica in centru, mi-a zis si de 100 ron.
Asa ca ... poate e la alegerea ta sau poate iti zice preotul exact. Sau intreaba femeia care vinde lumanari.

Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Anymona felicitari pt primele rezultate bune, sunt convinsa ca si restul vor fi la fel

Va mai stresez si eu cu o intrebare legata de of-ul meu - mai ales cele carora va dorm bine bbi noaptea: voi la cat ii culcati seara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

hellooo!!

Vesti si de la noi!!
Gelul pt curatare si crema anti iritatii si pt piele atopica de la Roche-Posay- Lipikar..de aseara am inceput sa o folosim asa ca asteptam rezultatele...

mami de Ana-Maria!- 30.10.2010

Si noi am folosit Lipikar la S, el avand o usoara dermatita atopica, si e f bun.De altfel ca si Tixera de la Avene

Felicitari ptr vestile bune de la dermato

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75
Andreea, toate acele investigatii v-au fost recomandate de medic. existand vreo suspiciune sau te-ai decis tu ca ar fi bine sa le faceti?

eu raspund pe rand, ca altfel uit.

Nu stiu daca la noi sunt obligatorii, dar ptr ca neonatoloaga mi-a spus sa ii pun 2 pampersi ca suspecteaza o displazie de sold, desi pediatra si kineto mi-au spus ca e ok, am preferat sa fac eco de sold ca sa fiu sigura plus ca e inclusa in abonamentul de la Medicover, asa ca am profitat.Oricum de abia m-am intors si am confirmarea ca bb e ok.Si de auzit e ok, la prima urechusa a stat cuminte, la a 2-a s-a cam foit.

In strainatate aceste screeninguri si eco se fac in mod normal.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

Feteleor care dati Lp la micuti, le dati si ceiut?? Ana bea cam 120ml ceai pe zi...

mami de Ana-Maria!- 30.10.2010

noua ne-a recomandat pediatra cate putina apa din cea pe care o folosesc la prepararea LP

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

fetelor am si eu nevoie de un sfat....

o persoana foarte draga mie incearca de 7 ani sa aiba un copil si nu reuseste...a facut acum niste analize si s-a constata ca ovulele ei nu sunt bune si acum sunt si pe terminate....
ideea este ca m-a intrebat daca as vrea sa ii donez eu ovule
voi ce ati face in locul meu?

pls HELPP!!!
orice sfat e bine venit

Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag

Prin alte tari e intalnita aceasta metoda.Sunt mame care fac FIV si ptr a costa mai putin interventia doneaza o parte din ovulele obtinute care mai apoi sunt fecundate cu sperma sotilor femeilor care au nevoie de aceste ovule.
Insa, eu nu ti-s recomanda.Motivele sunte cele expuse de Bravegirl plus tratamentul de care vb Beatrice.Eu l-am facut ptr FIV si stiu cat de tare afecteaza organismul.
Vei afla mai multe detalii despre procedura daca intri pe forum la FIV.

Mergi la inceput