Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

fetelor voi ce cadou luati nasilor la botez? ca eu habar nu am

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

noi nu le luam nimic..pt ca nu vor..au spus ca se supara....asa ca...am scapat de aleragat dupa cadouri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

fetelor voi ce cadou luati nasilor la botez? ca eu habar nu am

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

noi nu le luam nimic..pt ca nu vor..au spus ca se supara....asa ca...am scapat de aleragat dupa cadouri...

mami de Ana-Maria!- 30.10.2010

noi ne-am gandit sa le luam ceva care sa il foloseasca amandoi...adica o masina de facut paine (nasa este dupa chesti bio) si un aparat de masat gatul....nu stiu daca sunt cele mai bune idei dar sper sa le placa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

fetelor am si eu nevoie de un sfat....

o persoana foarte draga mie incearca de 7 ani sa aiba un copil si nu reuseste...a facut acum niste analize si s-a constata ca ovulele ei nu sunt bune si acum sunt si pe terminate....
ideea este ca m-a intrebat daca as vrea sa ii donez eu ovule
voi ce ati face in locul meu?

pls HELPP!!!
orice sfat e bine venit

Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag

chiar o decizie grea. eu iti spun ce as face eu...ptr mine ar fi copilul meu daca as dona ovule si la fel in cazul mamei purtatoare si nu as putea renunta la copil sub nici o forma ptr nimeni. nu vreau sa par egoista dar asta simt

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Andreea, a fost bine la sala ieri! Am alergat aproape 4 km! dar nu am mai mers la piscina dupa, ca imi era frig!

Azi am fost la salonul de langa casa, am facut vacuum. A super durut da sper sa imi intru in ritm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Buna si de la noi!
Am venit de la controlul de o luna, bb are 5,1 kg si 59 cm deci e ok. Ati avut dreptate fetelor(Danaint si Sugubina) galmitzele ale de la tzitzi sunt de natura hormonala, a zis ca vor trece. Slava Domnului ca e sanatos...doar ca as vrea si pt mine niste pastile pt nedormit, de stat treaz noaptea
Sunset dak ai relatii mai apropiate cu nasii ii poti intreba ce ati putea sa le luati ca sa le fie de folos, macar sa nu luati ceva care sa le fie total inutil
Lidia chiar ca e o decizie dificila...eu nu cred ca as putea chiar dak suna egoist...poate doar dak as face-o pt sora mea asa cum zicea si BraveGirl...totdeauna m-as gandi ca acel copil este un pic si o parte din mine...nush chiar e greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui inacat

salutare barlog,
iata-ne la un nou capitol din viata noastra si a bebeilor nostrii.
sa fim cu toate sanatoase sa avem bebei sanatosi si sa ne bucuram de ei.

maine merg si eu la preot pentru molifta. cati banuti ar trebui sa-i dau preotului?
la botez ma gandesc in fiecare zi, dar nu mai suntem in relatii bune cu cei care trebuiau sa-i fie nasi manzului meu si asa nu am tabilit nimik, ca trebuie intai sa gasim nasi. Oricum eu as vrea sa-l fac pana in post, cu lume putina, chiar ma gandeam sa fac masa acasa, dar nu stiu cum ma descurc cu mancarea, spatiul, ca totusi vor fi vre-o 20-25 de oameni.

Elfica, merci pentru poze, dar cele pt. picasa cu ursuleata ta nu le-am primit.

Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)

da, chiar cat se da la popa pt molifta? Ca si eu as vrea sa merg saptamana viitoare sa o fac si sa vb de botez. Ii dau lui direct dupa sau cum?

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Dintre toate intrebarile care le aveam cu botezul, pe asta cu cadoul o sarisem acu am tema de meditatie

Lidia, mi se pare o situatie tare dificila, chiar si simpla intrebare. Eu una nu as putea... nu am surori, deci pe nimeni atat de aproape incat sa fac pasul asta... Dar nu as vrea sa influentez in vreun fel, pare ceva tare personal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorin7774

tocmai am constatat ca d-soara mica nu doarme...e in patut, cu ochii mari si studiaza mediul inconjurator

voi vorbiti aici de diete, masaje, salbit...si eu va intreb ce mai gatiti
nu ma mir ca nu mi-a raspuns nimeni!

eu pana la diversificare sunt condamnata la ingrasat. mananc totul fiert, nimic crud, ca porcii

dupa 4 luni, om mai vedea ...

_

LOREDANA, mami de printese MIRUNA 07.05.2005 si ANTONIA 10.12.201O

De ce mananci totul fiert? pt ca alaptezi sau ai alte motive

despre gatit nu pot sa-ti spun nimic pt ca eu sunt antitalent total. Nu gatesc aproape deloc. Clara papa pranzul la gradi, sotul la servici, iar la cina bagam ceva usor de facut gen cartofi copti la microunde cu toping de branza almete sau paste sau legume congelate trase in unt etc. ....sau facem comanda . In we fie vine mama pe la noi si gateste ea, fie mergem noi acasa la campina si uite asa scap de gatit aproape tot timpul

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

lorin7774
io ma preg sa fac tiramisu. MErge Pufi sa imi ia mascarpone.

Ieri a facut Pufi ceafa cu cartofi si ciuperci la cuptor.Dupa o reteta de pe un blog: se pun intr-o tava cu ulei putin,condimente, apa si se acopera cu folie aluminiu; se lasa o ora; apoi se scoate folia si se mai lasa 15min la rumeneala. A IESIT DIVIN! Cum s-au impletit aromele, cat de moale si frageda era carnea...Ceva de vis!

Lidia_P
numai tu poti da raspunsul la intrebare asta. Eu una nu prea as fi de acord..Totusi jumate de copil va fi al tau. Pe de alta parte nu sunt in papucii tai ca sa simt ce simti tu pentru respectiva doamna si deci nu prea e ok sa zicem noi ce sa faci si ce nu..Tot pe tine pica decizia.

Pe de alta parte mama purtatoare e si mai si decat donatoare de ovule. Nu cred ca as fi instare sa il dau dupa ce l-am simtit ca misca!

sunset_zuzi
cred ca o lenjerie de pat mai speciala voi lua la nasi.

Apropo de botez: cine cumpara lumanarile? Da hainele de bebe speciale? parintii sau nasii? ca sa stiu si eu si sa nu dau cu batan balta.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Ne-am intors si noi de la controale si am iesit fff bine si la eco de sold si la screening-ul auditiv. Are niste urechi f ascutite. A trecut de la 35 de decibeli. In schimb a fost destul de dificil testul pt ca tb sa stea linistit, sa nu planga si dureaza cateva minute bune
Mai avem maine controlul oftalmo si sapt viit eco abdominala, transfontanelara, cardio, consultatie la urologie si am scapat..uh

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput