Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
lorin7774 spune:
tocmai am constatat ca d-soara mica nu doarme...e in patut, cu ochii mari si studiaza mediul inconjurator
voi vorbiti aici de diete, masaje, salbit...si eu va intreb ce mai gatiti
nu ma mir ca nu mi-a raspuns nimeni!
eu pana la diversificare sunt condamnata la ingrasat. mananc totul fiert, nimic crud, ca porcii
dupa 4 luni, om mai vedea ...
ratusca83 spune:
hellooo!!
Vesti si de la noi!!
Am fost si noi, ieri, la Dermastyle, la Mihaela Leventer..am numai cuvinte de lauda...Legat de hamangiom..ne-a spsu ca deocamdata sa nu intervenim cu laserul pt ca pana la varsta de 6 luni el tot va creste..sa-l lasam asa deocamdata pt ca singura problema legata de el este de natura estetica...dupa 6 luni in 90 % din cazuri acestea s-au retras singure...asa ca daca avem putin noroc scapam de interventie..daca nu se va retrage atunci incepem sa facem sedintele cu laser...
2. Ana are o mica dermatita..ne-a dat o cremuta pregatita la farmacie sa o ung dimineata si seara(cu 2 ore inainte de baita) si ne-a spus sa folosim Gelul pt curatare si crema anti iritatii si pt piele atopica de la Roche-Posay- Lipikar..de aseara am inceput sa o folosim asa ca asteptam rezultatele...
si noi ne pregatim pt botez..il avem pe 29 ianuarie...
Inca ceva..am decis sa-i schimb lapticul...Ea BEA nAN ACUM, DAR AM OBSERVAT CA IMI CAM VARSA DUPA FIECARE MASA, PLUS CA IN TIMP CE PAPA SE SCREME SI SE AGITA DE MAMA, MAMA..ASA CA II VOI DA HUMANNA..
PUPICI MULTI
beatrice75 spune:
Anya, ai luat pastile de tiroida in sarcina? Dupa nastere, i-ai facut ceva analize si bebeului vis a vis de tiroida ta?
Andreea, toate acele investigatii v-au fost recomandate de medic. existand vreo suspiciune sau te-ai decis tu ca ar fi bine sa le faceti?
ratusca83 spune:
Feteleor care dati Lp la micuti, le dati si ceiut?? Ana bea cam 120ml ceai pe zi...
Lidia_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 Feteleor care dati Lp la micuti, le dati si ceiut?? Ana bea cam 120ml ceai pe zi... mami de Ana-Maria!- 30.10.2010 |
eu i-am dat si ceai de chimen si anason....acum nu ii mai dau pt ca nu mai are colici dar ii dau cate o data cate doua gurite de apa ca sa faca kaka pt ca al meu trebuie "asistat" ca sa faca kaka si prefer apa in loc de supozitoare tot timpul.
Lidia_P spune:
fetelor am si eu nevoie de un sfat....
o persoana foarte draga mie incearca de 7 ani sa aiba un copil si nu reuseste...a facut acum niste analize si s-a constata ca ovulele ei nu sunt bune si acum sunt si pe terminate....
ideea este ca m-a intrebat daca as vrea sa ii donez eu ovule
voi ce ati face in locul meu?
pls HELPP!!!
orice sfat e bine venit
beatrice75 spune:
waw, o decizie grea, Lidia. Ia in calcul ca acel bebe e si o parte din tine, din cate stiu va lua ceva din trasaturile la toti 3. Si tu tre sa urmezi un tratament deloc usor.
BraveGirl spune:
Lidia, e o alegere f grea...pana sa am copii as fi acceptat pt sora mea de exemplu, dar acum, cd stiu ca de la o singura celula incepe viata, nu cred ca pot. as considera ca e tot puiul meu. in schimb n-am nicio problema sa fiu mama purtatoare, dar la fel, doar pt sora mea. Stiu ca multa lume gandeste invers...adica ar dona ovule, dar n-ar putea fi mame purtatoare. Cel mai bine asteapta sa mai treaca un timp, sa vezi cum evoluezi tu pe plan emotional ca mama. Majoritatea mamelor devin posesiva cu puii, si e posibil sa regreti apoi considerandu-l tot al tau.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
sunset_zuzi spune:
fetelor voi ce cadou luati nasilor la botez? ca eu habar nu am
Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi