Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

salutare barlog,
iata-ne la un nou capitol din viata noastra si a bebeilor nostrii.
sa fim cu toate sanatoase sa avem bebei sanatosi si sa ne bucuram de ei.

maine merg si eu la preot pentru molifta. cati banuti ar trebui sa-i dau preotului?
la botez ma gandesc in fiecare zi, dar nu mai suntem in relatii bune cu cei care trebuiau sa-i fie nasi manzului meu si asa nu am tabilit nimik, ca trebuie intai sa gasim nasi. Oricum eu as vrea sa-l fac pana in post, cu lume putina, chiar ma gandeam sa fac masa acasa, dar nu stiu cum ma descurc cu mancarea, spatiul, ca totusi vor fi vre-o 20-25 de oameni.

Elfica, merci pentru poze, dar cele pt. picasa cu ursuleata ta nu le-am primit.

Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

sashenka, uite link catre salonul unde merg eu. Pana acum n-am facut impachetari dar m-am orientat la preturi pt ce am facut pana acum, adica par, unghii si tratamente faciale. Nu e mai mult decat la saloanele pe unde am mai fost http://www. wonderbeauty.ro/
Vezi ca am pus un spatiu
Poate ne vedem pe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Fetelor, impachetari din alea cu paturica avem voie oare sa facem daca alaptam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Elfica,scuze pt raspunsul tarziu.
Am facut botezul la Casa Jienilor, de pe strada Agricultori, pe langa Piata Iancului.NU s-a perceput nici o taxa inainte sau dupa ,pt inchiriere. S-a platit doar consumatia, si o atentie la chelneri, care e atat cat vrei tu( eu am dat 100 de roni la fiecare).Am adus eu ceva whiskey,sampania, tortul,deci m-a ajuns muult mai ieftin.La etajul 2,unde am facut noi sunt 2 incaperi ,nu s-a fumat deloc inauntru,este o terasa mare chiar acolo la et 2. Bebe are o camaruta separata,improvizata ce-i drept dintr-un birou, dar e destul de incapatoare ca sa stea confortabil si bebe si 2-3 persoane pe langa el.
In camera lui nu ajungea decat ff slab muzica, de fum de tigara nici nu mai vorbim, ca s-a fumat afara.Fiecare a comandat ce a vrut, si am ajuns extrem de ieftin, pt 30 de persoane 2000 de roni.Sunt sigura ca nu s-a incarcat nota.Iar lumea a fost ff multumita pt ca a mancat si baut ce a vrut!Muzica am adus noi ce am vrut,iar daca cineva a vrut sa faca un vals este si loc de asa ceva.Mie mi-s placut f mult! Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Danaint, facem eco abdominala ca sa-i masoare toate organele, in special rinichii pt ca eu nu am apucat sa fac eco de 32 de sapt.
Robert a ajuns la 4 300 g. Sunt foarte multumita.
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Aha, am inteles cu eco abdominala. Noi am facut aia de 32 de saptamani, deci cred ca e ok sa sarim asta. Si Lucas are tot 4300 Ce mari suntem Mai stii cand asteptam ca amandoi sa depaseasca 2.5

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

uf...nu cred ca o sa uit vreodata...am ramas marcata de zilele alea in care asteptam cu infrigurare in fiecare seara proba cantarului

Succes la antrenamentele pt maraton!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna dimineata!

Danait, cum a fost la sport aseara?

Inacat, bine ai revenit!

Astazi mergem si noi sa facem eco de sold si screeningul auditiv.Nu am emotii f mari ptr ca mie mi se pare ca aude bine, doar la sold astept o confirmare a faptului ca e totul bine ptr ca neonatoloaga ne-a spus sa purtam 2 pampersi ca suspecteaza ceva.Pediatra si kineto m-au asigurat ca nu-i nimic in neregula, cel putin ele nu "vad" asa ceva.

Am cerut eu o trimitere si pentru eco transfontanelara; daca tot e inclusa in abonament, as vrea sa o fac si pe aceea insa trebuie sa ma duc alta data special ptr asta...asa ca ma plimb prin Bucuresti zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Neatza!!!!

Si noi tot aastazi avem eco de sold si screeningul auditiv. Am mai multe emotii in leg cu faptul ca tb sa ma duc si sa ma intorc cu taxiul pt ca sotul nu poate pleca azi de la servici. Deh, dc nu ma incumet sa conduc!!!!

De JoAnn stie cineva ceva? cum a decurs interventia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

sashenka, uite link catre salonul unde merg eu. Pana acum n-am facut impachetari dar m-am orientat la preturi pt ce am facut pana acum, adica par, unghii si tratamente faciale. Nu e mai mult decat la saloanele pe unde am mai fost http://www. wonderbeauty.ro/
Vezi ca am pus un spatiu
Poate ne vedem pe acolo

Syl, mami de gargarita Ati ( 31.08.2007) si proaspata mamica de Thomas Bogdan (14.12.2010)

multumesc mult, sa vad ce voi face.

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

neatza!
Je bea relaxata cafea, ca mandra e la gradinita ! Raportez bebe care a dormit d ela 23 pana la 4.30 Mami happy!!!
Succes fetelor care merg cu bebei la investigatii. Si bebe a facut screening auditiv. e nasol ca nu trebuie s aplanga/sa se foiasca. Ii baga o chestie in ureche si dc el se agita/plange trebuie repetat.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata si noi

eu savurez cafeluta, bubulina doarme, copilul mare la gradi...viata !!!

declar zi de leneveala si azi si maine, ca e sarbatoare...totusi, trebe sa gatesc

voi ce mai bucatariti ???

Mergi la inceput