Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 19
Ioana_Mami spune:
Fetele....din experienta va spun ca supozitorul cu glicerina NU da dependenta....
Noi l-am folosit 6 saptamani ...cate un sfert de 2 ori pe zi...avand colici ...fata mea nu iesea singura ca o durea burtica sa se screme...cum am scapat de colici a inceput sa iasa singurica...
Ioana_Mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pissi78ro Buna dimineata, fetelor. Nici eu nu am ma intrat de cateva zile intrucat am avut cateva nopti nedormite si mi-e tare soooomn. Eu inca nu stiu daca Roberta are colici sau plange si se chinuie cand trebuie sa faca kk. Am vazut ca mai sunt ceva fete care au avut problema asta. Ioana_mami spuneai ca a facut kk singura de Revelion. Dar pana atunci o ajutai cu supozitor sau cum? Te intreb ca noi avem mari probleme la acest capitol. Am avut si probleme cu un san care mi s-a inrosit si intarit, nu reuseam deloc sa il golesc de lapte. In cele din urma am facut febra si a trebuit sa iau antibiotic. Acum sunt bine, slava Domnului. Apropos de colici, kk si digestie, noi am inceput sa ii dam Debridat si parca e mai linistita (asta dupa Bonisan si Infacol care nu prea ne-au ajutat). mami de Roberta Maria |
Pisi ...dupa cum spuneam ...6 saptamani ne-am chinuit cu supozitor...apoi cand de pe 1 ian i-au trecut colicii si a inceput sa screme singura si sa faca kk...
Ioana_Mami spune:
Hai Buna ziua ,
se pare ca vorbesc singura pe aici...
Sunt asa odihnitaaaaaaaa
A dormit fata de la 23-2...apoi pauza de masa 15 min
2.15-9.20...pauza de masa 10 min
9.30-12...somn ...cand a venit mama sa o ia la ei ....
Eu ziua fata o las la mama (de3 zile) ca maine incep munca si pitica mea e tare incantata de buni...
Ziua cu buncii si seara cu mami si tati...ne merge de minune...
Totusi imi e teama ca o sa pierd momente importante din cresterea ei...
DAR trebuie sa ma intorc la munca...
matiz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonique matiz de ce crezi ca nu se satura doar cu lapte de vrei sa introduci cereale? Nu a luat suficient in greutate? Dak a luat bine in greutate pana acum, eu una as mai astepta pana la 4 luni, parca 2 luni juma mi se pare prea micutza...dar cred ca cel mai in masura sa te sfatuiasca e medicul pediatru care va vede. |
simonique,in greutate ia bine,are 6,200 dar e fomista rau de tot.manaca foaaate des si am senzatia ca nu se satura.mereu plange de foame!!de aia m-am gandit sa-i adaug o lingurita de faina de orez ca sa-imai ingros lapticu putin.oricum,aproape nu se simte diferenta pt ca pun foarte putin.am facut manevra asta aseara in disperare,ca a papat 150 ml laptic,plus san apoi dupa baita inca 120 si iar san si dupa asta i-am pus orezu,si a mai papat o tura si gata,nu a papat pana dimineata.am s-o intreb oricum pe doctorita ce ar trebui sa fac.si cel mare tot asa papacios a fost si tin minte ca tot ea dr,mi-a zis sa-i pun faina de orez fiarta ca nu ingrasa.
Beatricesi tie.poti manca linistita miere ca nu face bb colici.eu am mancat si iaurt cu miere si nu a facut nimic a mea.din contra face kk mai usor.
Iza mamica de Mati (21.09.2004) si de Anastasia
(29.10.2010)
mirunam spune:
Dana, sper sa dea rezultate si la mine. Nu stiu cat am in plus dar o sa vad direct pe haine, ca asta ma intereseaza. Cred ca am vreo 3-4. Pana nu intru in toate nu ma las. De brad nu am prea avut timp sa ma ocup pt ca Iustin nu vrea sub nicio forma sa doarma ziua.
Vasari, o sa citesc si despre South beach. Nu ma pricep deloc ca nu am avut niciodata nevoie . Sper sa dea rezultate cea daneza, daca nu trec la alta, asta pana vine vara sa merg pe role si cu bicicleta
Beatrice, tu mai alaptezi? Cat despre dependenta de supozitor nu cred ca e adevarat. Daca ii dai siropuri pentru tranzit poti ajunge la dependenta dar de la supozitor chiar nu cred. Oricum mai e putin si o sa poti introduce ceva papa si sucuri si o sa rezolvi.
Ioana, al meu miorlaie din plin cand refuza sa pape... cred ca e ori biberonul ori laptele. Cat despre tetina 3...e tare fata ta! Al meu s-ar ineca imediat.
Simonique, si eu cand strang sanul curge lapte, chiar mult... problema e ca am doar 30-40 ml in fiecare . Ii dau mereu cat am, macar putinul asta sa il bea. Ideea e ca se reface foarte greu si nu imi permite mai mult de o masa pe zi.
fetele ca miorlaie bebelu...
BraveGirl spune:
Si bebele meu plange cateodata la san, se screme, il ia, il lasa. am citit ca de fapt il sperie ce se intampla la el in burtica cd suge...incepe peristaltismul intestinal si combinat cu oboseala, sau cu ceva nou pt el, nu mai reuseste sa se calmeze. La mine functioneaza sa dau drumul la feon. Se linisteste instant, apuca bine sanul si apoi suge linistit. dupa ce incepe sa suga linistit opresc feonul. La alti copii cica functioneaza sa le sasai TARE la ureche, ca sa reuseasca sa se calmeze.
Matiz, eu nu inteleg ce dr poate recomanda sa dai cereale la un copil asa mic. Solutia e de obicei sa treci pe alt LP, mai satios. Si poate bebe confunda foamea cu nevoia de afectiune. Adica dc tu esti ocupata si ii oferi mai mul timp doar in timpul mesei, bebe asociaza masa cu prezenta ta. si cere si cere....sau poate e in plin puseu de crestere.
Sugubina, eu am pompa electrica Medela si manuala Avent. La inceput nu am vazut mare diferenta, dar dc o folosesti zilnic, in cca 1 sapt productia se mareste si ajungi sa scoti laptele mult mai repede. eu scot in max 10min 180-200ml.
Miruna, eu mi-am comandat singura colacel, atunci cd a pus prima data Crisis link. Dc vrei il intreb pe sot cum a facut comanda.
Doura, asa era si A. Vesnic in brate, toata ziua treaza si noaptea se trezea de n-ori. Nu prea ai ce sa-i faci. Are nevoie de mami si punct. Dupa cum 'te stiu' nu cred ca vrei sa o lasi sa planga, asa ca singura solutie e sa accepti ca acum TU esti a ei, nu mai e timp de altele. O sa ai timp de restul mai incolo.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
letzy81 spune:
Ioana,asa bine te inteleg!
Eu ma intorc din februarie la servici.Oricum esti norocoasa ca o ai pe mama ta care te ajuta.Mama mea si soacra lucreaza si sunt la 70km de noi.
Corina,m-ai convins.Daca tu reusesti sa scoti 180ml cu pompa manuala de la Avent,imi iau si eu.N-oi scoate eu 180-200 dar macar 120 oi scoate eu.Eu mai am o pompa manuala dar e chin mare sa scot 10ml.Nu-mi iau electrica ca n-as vrea sa investesc prea mult.
Initial am zis ca ii voi baga o masa de lapte praf cat sunt la servici dar m-a sfatuit dr sa nu fac prostia asta ca-mi va scadea secretia lactata.
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
Mami de SANDRA-GABRIELA
matiz spune:
bravegirltoata ziulica stau cu ea fie in brate fie langa mine si ma joc cu ea deci nu duce lipsa de'mine' ci pur si simplu nu se satura.am sa vad ce zice dr si am saschimb everntual laptele.
letzy81 spune:
Am uitat sa spun ca eu am o pompa manuala de la Chicco.Mi se pare tare proasta.
Sandra a avut azi o zi tare proasta.Desi nu mai are colici azi m-a creierit.Vroia numai in brate,se agita la san(asa cum povestea Miruna despre Iustin) iar eu aveam treba.Am plimbat-o pe afara cu gandul ca se va linisti.Cand am ajuns acasa am pus-o in patut si a inceput spectacolul...eu aveam multa treaba,fiind si singura acasa.
Off!am ridicat tonul la easi ea mititica a inceput sa urle mai tare.Nu stiu ce a avut azi,vroia numai in brate.
Alta problema avem cu regurgitatul asta...de cateva zile vad ca se intampla dupa fiecare masa.I-am spus dr si m-a intrebat ce mananc.I-am zis ca mamanc multe portocale si mi-a zis sa renunt la ele.
,s-a trezit mica urlatoare si vad ca si-a bagat tot pomnul in gurita
FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap
Mami de SANDRA-GABRIELA