Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 20
inacat spune:
Buna seara fetelor, vad ca ursuletii nostrii in ultimele zile sunt plangaciosi rau de tot. Eu tot incerc sa ma conving ca, pe langa colici are si un puseu de crestere (6 saptamani).
Iar stam tot timpul la san si il golim si plangem iar de foame.
Si nici perioadele de somn nu mai depasesc 1-1,5 ore. Sunt zombi.
Pentru vaccinul de 2 luni am inteles ca se face Infanrix hexa.
Cine zicea ca l-a facut? L-ati cumparat voi din farmacie (e nevoie de reteta? cat costa?) sau l-a avut pediatrul?
Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)
JoAnn spune:
buna fetele.
noi nu am rezolvat nimic cu hemangiomul Sarei.
mergem maine iar la medic.
eu cu pompa manuala de la primii pasi scot cam 160-170 ml lapte...oare cu una electrica as scoate mai mult???
am ajuns la concluzia ca laptele meu e bun doar de sete...manaqnca bubulinele si dupa 1 ora iar urla de foame...
si nici dupa Nan nu sunt asa vesele...rezista cel mult 2 ore jumatate...
am vb cu pediatra sa schimb laptele, dar a zis sa ramanem tot pe asta, si sa le dau fetelor sa manance la 2ore jumate dupa masa cu laptele meu si la 3 ore dupa masa cu LP...
dar daca ele urla ca din gura de sarpe de foame ce sa fac...le bag lapte la greu...
noi asteptam 4 luni sa bagam cerealele.
nu mai stiu ce voiam sa zic....
sanatate
adipapazi spune:
hello, joann, sugubina, ce greutate au bubulinele voastre?cat ati alapta la san exclusiv?
eu am bagat completare cu lp de acum 3 sapt, baiatul suge san mai putin, fata inca are mese cu 100 ml san si restul de 30-40 praf. dar baiatul mi-a mancat aseara 200 ml praf. ma mulg seara pt ioachim ca sa aiba si el LM mai mult. of, greu cu laptaria! sa fui a naibii dk mai beau io vreodata chien si anason dupa intarcare! beau 2l/zi, basca galactogil si galafor cat cuprinde. am cumparat odata 6 cutii de galactogil, de s-a crucit farmacista.
simona-maris, multumesc de pm!
a fost cineva la echo de sold? unde? la medlife? la cine? vreau si eu sa merg de control.
Adi, mami de chimen si anason
danaint spune:
Hello fetelor!
Miruna, sa imi spuo cum merge dieta! Eu una de abia astept sa o tin... Si eu vteau sa ii "recuceresc" toate hainele!
Adipapazi, echo sold eu am fost la Stamate, la Medlife! Mi-placut mult de el! Vezi ca e cam aglomerat, fa din timp programare!
JoAnn spune:
adipapazi bubulinele mele au cam 4,1 kg.
exclusiv la san nu au fost alimentate, tot timpul a fost mixt...si san si LP.
fetele mele mananca, cam 90 ml la o masa...poate de aia mananca si des.
sugubina spune:
matiz e cam devreme pt a baga alceva inafara de lapte sa stii. Da-i si titi si LP cat vrea si e imposibil sa nu se sature.O am pe Maruta care e fomista la maxim..da tot o rapunem cu combinatia de mai sus.Mai vb si cu pediatru sa vezi ce zice.
Miru te inteleg cu laptele putin in titi. Si eu scot cam max 100-120 din ambii..La 4-5h asa. In rest mai le pun la san ziua sau dimi in pat sa mai prind somn.
Fetele sunt asa happy! Ghiciti cine a reusit sa doarma asnuapte de la 0 la 7.30?! EEEU! A fost randu meu sa dorm cu Marutozaura si iaca ce succes! Mai sunt si zile dinastea dupa unele grele care fac sa merite totu.
A, si azi am iesit din casa dupa 4zile de stat ca prizonierii!
BraveGirl merci de raspuns legat de pompa. Uau 180-200 super taare. La ce interval de timp o folosesti? 3-4h?
Legat de dieta daneza am tinut si eu de vreo doo ori. E a naibii rau..Muream de fuame. Da m-am ambitionat (naspa ca acu nu mai pooot!!) si am tinut-o la sange. Am dat vreo 6. Nici nu mai stiu acu cat timp. A, si le-am pus la loc.
simonique sarumana te pupam. Si eu mereu cand mi-e greu imi zic ca daca nu puteam nu ne dadea Dumnezeu doua. Radea ieri Pufescu de mine ca mi-am dorit si eu un baiat si am doo fete!!!
Cristale merci de complimente. Pupacinizari de la Pufice la David!
Ioana_Mami cu semanatu depinde cred de al care priveste..De ex o prietena zicea deunazi ca nu au nici o treaba cu mine, si mai curand cu dady.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
sugubina spune:
Joann eu le dau lapte de san la bibe, si dupa imediat (pt ca e f putin 120 din ambii sani) tre sa dau si bibe cu LP. IMi rezista cam 3h max ziua, noaptea mai rarut. Sa inteleg ca tu le dai o masa LP o masa lapte de san?
adipapazi exclusiv cred ca max 1sapt..Si pt ca latrau de fuame am bagat treptat LP.Mancam cam 90-120 la o masa fiecare.
F bine ca ai bagat completare, ce era sa faci sa ii lasi sa urle de fuame. Si asa e greu cu doi. Cat lapte scoti ? Sau dai titi direct?
Ale mele au 4600 si 3300.
Pune si tu pics cu Chimen si Anason:)
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
JoAnn spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina Sa inteleg ca tu le dai o masa LP o masa lapte de san? |
nu tot timpul.
cel mai des le dau lapte de la san.
adipapazi spune:
mai sugubina, invata-ma sa pun poze ca sunt atehnica. ai mei au 4360 baiatul, 4410 fata, cantariti azi, la 2 luni juma.eu am avut mult lapte si i-am alaptat exclusiv cu LM pana acum 3 sapt, direct de la san. acum le dau san direct la fiecare masa, numai daca sunt eu in oras sarim sanul sau daca seara la baita ne suprapunem si se urla prea tare. dar in fiacare seara dupa ce ii culc ma mai mulg cam 100ml ca sa golesc sanii si sa le dau la masa de a doua zi dimineata mai putin praf.sper ca macar 2-3sapt sa mai scot atat. sa stiti ca eu ma mulg cu mana, pompele ma termina psihic, nu pot si pace. am de 3 feluri, scumpe, cu para, fara para, dar 'geaba, tot cu mana iese mai mult. pun pompa si iese lapte prin 2-3 canale, dar cand ma mulg manual iese prin 5-6.
joann, ma bucur ca sunteti bine.nu pot sa uit cand aveai colul scurtat si te duceai la cumparaturi
beatrice, hugs
pt prima pagina: ioachim si ana, DN 25 oct 2010, ana 42 cm, 1800, ioachim 42 cm, 1700g, ambii scor apgar 8
adipapazi spune:
danaint, merci de info. stamate e un nene batranel? cat costa echo?