Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Beatrice tu ai voie miere, bebe nu are. Oricum e bine sa nu il inveti cu dulcele, cel putin asta e parerea mea. Copilul nu stie ce nu a incercat, deci nu duce lipsa. Emanuel nu a mancat sarat si indulcit pana la 2 ani. Din pacate nu poti sa duci obiceiul la nesfarsit pentru ca intervin bunicii, gradinita etc. Eu una ii tin departe de zahar si chiar si de miere, spre disperarea apropriatilor

Simonique, bebe al tau strange din picioruse cand refuza sanaul? Si al meu cand il pun la san face in fel si chip dar din cauza ca nu prea am lapte, cel putin asa cred. Si uite asa, la san e show, la biberon e show...

Referitor la jucat, bebe al meu nu apuca inca jucariile decat daca ii ating manuta cu ele si chiar si asa nu le prinde mereu. Se uita cu drag la jucariile de la bouncer si se converseaza cu ele (altele nu ii plac). In schimb adora televizorul

Care dintre voi a tinut dieta daneza??? Am citit mai in urma dar nu stiu cine era... De azi ma apuc si eu, cot la cot cu consortul . Am ramas cu cateva kg in plus, puse si astea aiurea si nu ma las pana nu scap. Ma scoate din minti ca au ramas pe picioare si solduri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Miruna, eu fan dieta daneza, am tinut-o de 3 ori pana acum. Prima oara in liceu-eram plinuta, am slabit 13 kg, devenisem schelet, apoi inca de 2 ori adulta, da doar cu 5-6kg rezultate. La mine deci a functionat perfect, insa am o prietena care a slabit 3 kg doar cu ea. O tii chiar dc alaptezi? Pe mine nu ma lasa sotul sa o tin inca, pentru ca am tot avut variatii de cantitate de lapte da cum nu mai alaptez, a doua zi o jncep! Eu mai am 7 kg, toate pe burta, solduri, fund. Ah, am vazut un colt de brad intr-o poza, arata tare fain!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Nici bebe meu nu intinde mana dupa jucarii, da nu e asa pretentios se uitasi rade cam la orice atarnica- din bouncer, din centru de activitati, tinute de mine in mana... Ai vostri insa urmaresc 180 de grade stanga dreapta o jcarica plimbata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Buna dimineata, fetelor.
Nici eu nu am ma intrat de cateva zile intrucat am avut cateva nopti nedormite si mi-e tare soooomn.
Eu inca nu stiu daca Roberta are colici sau plange si se chinuie cand trebuie sa faca kk. Am vazut ca mai sunt ceva fete care au avut problema asta.
Ioana_mami spuneai ca a facut kk singura de Revelion. Dar pana atunci o ajutai cu supozitor sau cum? Te intreb ca noi avem mari probleme la acest capitol.
Am avut si probleme cu un san care mi s-a inrosit si intarit, nu reuseam deloc sa il golesc de lapte. In cele din urma am facut febra si a trebuit sa iau antibiotic. Acum sunt bine, slava Domnului.
Apropos de colici, kk si digestie, noi am inceput sa ii dam Debridat si parca e mai linistita (asta dupa Bonisan si Infacol care nu prea ne-au ajutat).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

A facut bebe kk
Andreea, azi ma duceam sa-i cumpar glucoza de la Humana.
Am inteles ca mai bine glucoza decat supozitoare.
Miruna, nsh dk a fost coincidenta sau nu, dar cand vedeam ca bebe nu a iesit afara o zi, mancam eu miere si se remedia situatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Neatza fetele!
E o vreme asa de urata, mohorata si ploioasa...tot sa dormi pe vreme de asta......asta zic sa imi fac singura in ciuda...ei lasa ca se fac ei mari, sa vezi atunci

Sugubina sunt asa de dulci gemenutzele tale...de fapt eu sunt innebunita dupa bbi gemeni...mi se pare super daaaaar in acelasi timp dak ma gandesc cum e cu un bebe si tare greu...deci toata stima si respectul ...totdeauna mi-am dorit gemeni...dar stii cum e, D-zeu iti da cat poti sa duci, deci probabil ar fi fost prea mult pt mine
matiz de ce crezi ca nu se satura doar cu lapte de vrei sa introduci cereale? Nu a luat suficient in greutate? Dak a luat bine in greutate pana acum, eu una as mai astepta pana la 4 luni, parca 2 luni juma mi se pare prea micutza...dar cred ca cel mai in masura sa te sfatuiasca e medicul pediatru care va vede.
Miruna si al meu strange si din picioare da si din maini cand incepe sa se agite la san, dar nu as crede ca nu are lapte pt ca ii curge pe langa gura, cand strang din san curge, chiar din stangul am senzatia ca vine prea mult, ca se aude cum inghite si nu mai are timp sa si respire...eeee, e cevaaaaa...am observat insa ca face de regula asa cand e foarte obosit si nu reuseste sa adoarma...hmm
Si al meu dak sunt intr-o camera cu TV, tre sa stau intoarsa de tot cu spatele la TV ca altfel isi succeste gantul numai sa se uite
Danaint al meu intoarce capul stanga -dreapta (180 grade) cand misc vreo jucarie(dar nu miscata repede) care il intereseaza mai mult sau dak e figura lui tati - se pare ca il iubeste tare...totdeauna il urmareste prin camera

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Doura, si noi suntem la fel, Sara vrea numai tinuta in brate si distrata cat nu doarme. Mai sunt si colicii, nu ma lasa inima sa nu o iau.:) Dar in curand mai cresc si intervin alte distractii. Maysaa cat mai doarme?
Beatrice, poti manca miere linistita. E cred ca am mancat orice cat nu a provocat colici. Restrictie doar la alcool.:P
Dana, dupa dieta Daneza cum a fost? Am tinut-o odata in liceu si ce am dat am si luat imediat, desi nu mai mancam deloc dulciuri, fainoase. Exact nu mai stiu ce s-a intamplat, a trecut mult de-atunci, dar am ramas cu impresia ca m-a si dat peste cap, mi se redusese f mult necesarul caloric si asa am fost cativa ani, trebuia sa am mare-mare grija la ce mananc. Oare depinde de organism? La tine cum a fost dupa, nu numai pe termen scurt, dar si lung?
Miruna, pai va tin pumnii. Eu daca mai raman cu kg dupa 6 luni o sa reiau South Beach, seamana f mult cu Montignac, dar la Montignac, pt ca pot manca si paste sau alte integrale nu-mi impun o limita clara.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Sugubina sunt superbe puficele, ce frumos dorm ele impreuna.
Noi am implinit ieri 2 luni si azi ne aduce buni tort asa ca va servim si pe voi.
Eu i-am mai pus la David supozitor cand nu facea kk, insa doar cand ii era foarte umflata burtica si se scremea tare tare. Dupa un supozitor facea bine multe zile la rand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam
Si cum ne-am laudat prea mult, acum face un scandal monstru cand mananca. Nu trage decat cativa ml apoi scuipa bibe, iar cere papa, iar scuipa... ca sa pape 50 ml imi trebuie o groaza de timp. Nu are colici dar nici nu stiu ce nu ii convine... A mai patit cineva asa ceva???

MIRUNA mami de Emanuel Alexandru (20.11.2003) si Iustin Adrian (5.11.2010)

Daca nu plange se numeste "chef de joaca" ..si noi patim asa...
Daca plange incearca sa ii schimbi tetina ... ii e lene sa traga...eu deja la amsa de seara cand e atipipita ii pun tetina 3 de la avent !
Aaaaa...ne-am reglat cu somnul...doarme noaptea intre 5 si 7 ore legate...se trezeste papa 10 minute si adoarme inca 3-4 ore....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Sugubina...seamana cu tine fetele, cum n-am vazut...
Sa fie mereu aproape una de alta asa cum sunt acum...
Ma emotioneaza tare mult gemenii...legatura lor ma fascineaza...

Mergi la inceput