Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Citat:
citat din mesajul lui ana_vio87

Buna ziua balog,
Abia am reusit sa fur niste net ca sa pot trimite si eu un mesaj.
Le rog pe fetele care trebuie sa primeasca colcai sa'mi raspunda la mesaj. Eu v'am contactat pe nr de tel pe care mi le'ati dat. Va rog mult sa'mi rapsundeti pt ca vrau si eu sa scap de o grija.
Inacat si florina22: voi stati in aceiasi zona si maine sau poimaine trece iubitul pe acolo sa ii aduca. In plus inca mai am de primit un raspuns de la florina.
anymona daca ajungi cumva maine in sun plaza o sa fie sper usor pt noi. Poate reusim pana la urma sa ne intalnim.
siuta noi am vb prin PM si ramane cum am stabilit
simonique - am primit mail de la sora ta si i'am raspuns ... acum astept sa vedem cum ramane pana la urma
lore76 vb si stabilit si cu ea
Mai am pe lista urmatoarele fete:
anya2010 - 3 bucati
heidy - 1 bucata
Va rog sa'mi raspundeti pt ca vreau si eu sa scap de grija.

Ana_vio si eu ti-am dat un sms dupa ce am primit mesajul de la tine. Am sa revin eu cu un telefon.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

sorry pt neintelegere... maine te sun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Buna seara!
Ana-Vio ms frumos pt mesaj...tu ai testat colacelul? Abia astept sa vad si eu cum e.
Miruna si al meu de multe ori face asa la san...ba il ia, ba il lasa, se intinde, tipa, iar il ia si tot asa...nush...eu zic ori ca e agitat asa de la colici, ori poate e f obosit si nu ii mai convine fluxul laptelui....habar n-am
Si al meu tinteste cate ceva pe pereti si se tot uitaaaaa si de asemenea ii place zgomotul de feon si aspirator, chiar azi radeam ca am avut musafiri si am aspirat, el dormea si cum am oprit aspiratorul s-a trezit si el
Sunset asa bine te inteleg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Cucul fetele din nou! Am facut doua luni pe 6 si am pus cateva pics noi cu Puficele/la semnatura/luna a treia.

kiss!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonique

Bine ai zis tu ca suntem prietene de suferinta

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonique

Buna seara!
Ana-Vio ms frumos pt mesaj...tu ai testat colacelul? Abia astept sa vad si eu cum e.
Miruna si al meu de multe ori face asa la san...ba il ia, ba il lasa, se intinde, tipa, iar il ia si tot asa...nush...eu zic ori ca e agitat asa de la colici, ori poate e f obosit si nu ii mai convine fluxul laptelui....habar n-am
Si al meu tinteste cate ceva pe pereti si se tot uitaaaaa si de asemenea ii place zgomotul de feon si aspirator, chiar azi radeam ca am avut musafiri si am aspirat, el dormea si cum am oprit aspiratorul s-a trezit si el

Oboseste de la supt..Da las sa ii fie lui super fuame sa vezi ce trage.

Fetele care primiti acu colaceii sa faceti poze si sa le puneti! Sa vizualizam si noi ursuletii intoatori!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Buna seara!

Am intrat si eu doar sa spun ca am incarcat cateva poze cu bebe si S.

Ne auzim maine.Acum ma duc la soooomn!

Edit ca am uitat ceva....Bravegirl si Inacat, aveti PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matiz spune:

Buna ideea asta cu foenul!chiar am aplicat-o in seara asta caci pe gogoasha o apuca durerile de burtica seara inainte de culcare.la mine merge bine debridatul.am inceput cu infacol dar nu a functionat,apoi i-am dat ceai babytea si nici ala nu a prea mers,o calma pe moment si dupa aia o luam de la capat apoi am luat debridat.am incercat si bonisanu.e bun si ala,mai ales ca nu e dulce.dar daca se simte ok de la debri continui cu el.face kk si se linistete.aeu am acu o noua bataie de cap:nu se mai satura cu lapticu din completare-nativa1.ma gandesc sa bag niste faina de orez tot de la nestle dar o masurica cat sa.i mai ingros nitel lapticu.tot asa am facut si la matei ca si ala mi-a papat urekile...e cineva care are problema asta?

Iza mamica de Mati (21.09.2004) si de Anastasia
(29.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Miruna, bine ai revenit![b]Matiz, Cris
Doura, daca eu pap miere are efect negativ asupra bebeului?simona spunea ca nu. voi ce stiti?[/b]

La noi functioneaza Colieful pt colici si Protectisul impotriva vomei.

Pana acum, bebe nu a avut deloc probleme cu constipatia, dar de 2 zile sunt disperata. Desi de la farmacie mi-a zis sa nu-i dau supozitor cu glicerina deoarece creaza dependenta la bebei, in seara asta i-am dat. si continuam cu Lass B, picaturi din plante. Abia astept sa treaca pe sucuri si sa renuntam la LP!Ca numai din cauza lui cred ca s-a constipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Si tot impotriva colicilor, noi mai punem pe burtica saculetul din samburi de cirese.

La mine se trezeste o data pe noapte, dar sunt si cazuri cand se culca la 12 si se mai trezeste la 6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Fetelor, ne confruntam cu colici destul de uratei. I-am dat Infacol si am si Bonisan in casa, pentru cand si daca se obisnuieste. Sper sa-i mai treaca, ca o doare burticuta mititica de numa. Intrebarea este: cand trec colicii? Ca deja nu stiu ce sa mai fac sa n-o mai doara asa...

Mami de Cristiana

La noi au trecut la 2 luni si 2 zile...fix in noaptea de revelion!!!De tot...si de atuncu face si kk singura...MINUNE...
La noi nu a functionat nici un medicament , caldura...cantecel...decat plimbatul cu masina

Mergi la inceput