Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Hello! Remember me?

Stiu ca nu am mai intrat de foarte mult timp..... cred ca am o luna, dar nu v-am uitat. Am avut probleme de sanatate cu bebeii, inca au.... si mi-e tare greu singura cu amandoi. Sebi e dependent de sanul meu, iar Teodora o tine tot intr-o raceala de vre-o luna de zile.

Am atatea de recuperat........

Poze mai noi, cu noi aici:http://picasaweb.google.com/cristinadobres/Iarna20102011#

Cris mami de Teodora si Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Bine ai revenit crisis! Multa sanatate bebeilor! Am vazut poze cu minunile tale! Sunt asa frumosi!
Am si eu o intrebare: unde se gaseste cadrul pentru uscat rufe care e atasat la calorifer?

Mami fericita si implinita de Iulia si Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturasha23

Bine ai revenit crisis! Multa sanatate bebeilor! Am vazut poze cu minunile tale! Sunt asa frumosi!
Am si eu o intrebare: unde se gaseste cadrul pentru uscat rufe care e atasat la calorifer?

De la JYSK, costa 20 sau 30 ron.

Am citit si eu capitolul acesta. Am vazut ca in general sunteti multumite de colacei si nu pot decat sa ma bucur enorm. Imi pare rau pentru cele care nu au si isi doresc, am primit si PM-uri, din pacate timpul nu-mi mai permite sa ma ocup eu, cel putin deocamdata.

Ana_Vio vad ca te ocupi de distributie, sper ca nu ti-e prea greu

Am vazut pozele......sunt minunati cu totii.

Grasunu meu avea 6800g la cantarul de 2 luni. Inca nu l-am vaccinat pt ca e sfornait. Nu ne mai vine mai nimic din 0-3 luni.

Cris mami de Teodora si Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunam

Salutare si de la noi...

Am absentat cateva zile din lipsa de timp. Iustin nu doarme ziua decat foarte putin iar Emanuel a inceput scoala, ceea ce inseamna o groaza de teme si un munte de nervi. Daca nu albesc complet pana in clasa a 4-a e mare lucru... si asta nu din cauza copilului ci din cauza sistemului stupid de invatamant. Pana ajunge Iustin la scoala ma calesc

Iustin s-a pricopsit cu dermatita atopica. Am fost la dr. si ne-a recomandat produsele Aderma. Pana acum nu vad mari rezultate, sper doar sa nu fiu obligata sa-l trec pe lapte HN. In rest e un grasan, are 6.200 si 62 cm... asistenta l-a botezat "porcusorul" .

In alta ordine de idei ne laudam cu un somnic de noapte de 7-8 ore legate spre bucuria mea... la mine nesomnul e mai rau ca boala.

In legatura cu colaceii, am mai intrebat si am fost ignorata: de unde ii luati??? Vrem si noi! Daca a luat careva si nu e multumita ne oferim sa ii cumparam! Eu sunt disperata ca nu mai incape in cadita si vreau sa il trec la cada mare in colacel dar nu am gasit pe nicaieri.

Mai tarziu adaug si eu ceva pozici...

Alexxia, Bebelu, Kamik, ma bucur sa va revad!

Beatrice, iti admir optimismul. Prin cate ai putut sa treci in sarcina si dupa... nu imi vine sa cred. Eu una cedam nervos.

Sugubina, sunt fantastice puficele!

Dana m-ai omorat cu pozele de Craciun. Cea cu renul sub brad e fantastica... eu admiram bradul minimalist si abia la final am observat renul

Andreea, Joy, Anya

Doura , Vnadelein, pe unde sunteti?

Mai aveam dar am uitat... neuronul nu si-a revenit.

MIRUNA mami de Emanuel Alexandru (20.11.2003) si Iustin Adrian (5.11.2010)

Miru merci te pupez! Felicitari pentru grasucin! Colacii se gasesc la http://cgi.ebay.ie/Safe-Baby-INFANT-Bath-Swim-Aids-Neck-Float-Ring-yellow-/250730824122?pt=UK_Baby_Baby_Bathing_Grooming_LE&hash=item3a60b8c1ba
Ne-a ajutat sa ii comande crisis81 ca iti trebe cont paypall

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

salut fete noi ne luptam cu niste colici de zile mari ma apuca si pe mine plansul cand o vad cum se chinuie...am incercat si Infacol, Bonisan, Colief si nimic...facem ture prin casa ca sa ne linistim...noaptea pe la 3 O sa incercam si protectis ...poate poate merge ceva

Va invidiez cand ziceti ca bebei vostri dorm cate 8 ore legat...eu nu pot decat sa visez la asa ceva

O sa urmeze si la noi vaccinul de 2 luni am niste emotii cat casa sper sa trecem fara febra si alte experiente neplacute

va pupacesc pe toate fara exceptie

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

inacat bravo ca il inveti sa adoarma singur, felicitari!

Crisis am vazut pozele cu puiii tei! foaarte frumosi sunt ei impreuna!
a crescut tare mare Sebi, uau 6800 la 2luni!

Sunset tu ziceai ca dai si ceai la fetita? Cat si ce fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

inacat bravo ca il inveti sa adoarma singur, felicitari!

Crisis am vazut pozele cu puiii tei! foaarte frumosi sunt ei impreuna!
a crescut tare mare Sebi, uau 6800 la 2luni!

Sunset tu ziceai ca dai si ceai la fetita? Cat si ce fel?

acum nu ii mai dau, dar la inceput i-am dat ca sa scapam de colici si degeaba

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_vio87

Buna ziua balog,
Abia am reusit sa fur niste net ca sa pot trimite si eu un mesaj.
Le rog pe fetele care trebuie sa primeasca colcai sa'mi raspunda la mesaj. Eu v'am contactat pe nr de tel pe care mi le'ati dat. Va rog mult sa'mi rapsundeti pt ca vrau si eu sa scap de o grija.
Inacat si florina22: voi stati in aceiasi zona si maine sau poimaine trece iubitul pe acolo sa ii aduca. In plus inca mai am de primit un raspuns de la florina.
anymona daca ajungi cumva maine in sun plaza o sa fie sper usor pt noi. Poate reusim pana la urma sa ne intalnim.
siuta noi am vb prin PM si ramane cum am stabilit
simonique - am primit mail de la sora ta si i'am raspuns ... acum astept sa vedem cum ramane pana la urma
lore76 vb si stabilit si cu ea
Mai am pe lista urmatoarele fete:
anya2010 - 3 bucati
heidy - 1 bucata
Va rog sa'mi raspundeti pt ca vreau si eu sa scap de grija.

_
pupici la bebici si mamici :*:*:* de la mamica fericita de Larisa Elena [14.12.2010]
_

Ana_vio si eu ti-am dat un sms dupa ce am primit mesajul de la tine. Am sa revin eu cu un telefon.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Sugu, si eu am dat ceai la bebe, din cauze colicoase si disperate. babydrink- nu recomand, ca are indulcitori, babycalm si bebytea, au plante asemenatoare, fenicul, chimen, musetel...Au fost zile cand il calmau, dar am scos ceaiul pt ca sarea o masa de la san si am zis pas. Vreau sa ii dau san mai mult.II dadeam la biberon intre mese ziua o data sau cel mult de doua ori.
Noi aseara am inceput sab simplex si debridat, si vad ca e calm, a dormit de la 23 la 5 si de la 6 la 9..deci boierie curata pe mami, care oricum se pregateste de sesiune...
Voi ati observat ca bebeii sa planga dupa mami deja? eu azi am plecat 2 ore, l-am lasat razand cu tati si in 3 minute urla cat putea ...nu ii era foame..tati zice ca plangea dupa mine.Oare se poate? asa mic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui inacat

Fetelor cu bebei mai maricuti, manzul meu are acum 6 saptamani.
Inca nu apuca nimic in manuta decat degetul meu sau hainele mele cand il alaptez.
Nu se intinde dupa jucarii si nu le apuca nici cand i le pun eu in manuta. E bine? Ar trebui sa mai astept sa se intample acest lucru?
Urmareste cu privirea tot ce ii trece prin fata, si pe mine, pe tati jucarii. Mai ramane fixat cu ochii undevaaaaa departeeee... si rade. El rade si cand vorbesc eu cu el si incearca sa zica ceva. Ii iese doar un gggg sau uuuu. Nu stiu ce ii atrage atentia caci uneori e cu ochii in peretele alb. Cineva mi-a spus ca bebeii pana la o anumita varsta vad lucruri la care adultii nu mai au acces.

Ca si mod de adormire cand il chinuie colicii la noi functioneaza foenul. Ii pun un pic aerul cald pe burtica, el se calmeaza imediat si apoi gangureste si adoarme. Foenul il mai las 5 min. sa mearga. Daca il opresc inainte sa adoarma profund se trezeste di plange iar.

Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)

inacat parca l-ai descris pe bb meu Tot asa se uita la peretii goi fix .. ii place foenul .. fix bb meu.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput