Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matiz spune:

v-ati...cred ca deja dormeam.

Iza[font=Comic Sans MS] mamica de Mati (21.09.2004) si de Anastasia
(29.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Salutare si de la noi...

Am absentat cateva zile din lipsa de timp. Iustin nu doarme ziua decat foarte putin iar Emanuel a inceput scoala, ceea ce inseamna o groaza de teme si un munte de nervi. Daca nu albesc complet pana in clasa a 4-a e mare lucru... si asta nu din cauza copilului ci din cauza sistemului stupid de invatamant. Pana ajunge Iustin la scoala ma calesc

Iustin s-a pricopsit cu dermatita atopica. Am fost la dr. si ne-a recomandat produsele Aderma. Pana acum nu vad mari rezultate, sper doar sa nu fiu obligata sa-l trec pe lapte HN. In rest e un grasan, are 6.200 si 62 cm... asistenta l-a botezat "porcusorul" .

In alta ordine de idei ne laudam cu un somnic de noapte de 7-8 ore legate spre bucuria mea... la mine nesomnul e mai rau ca boala.

In legatura cu colaceii, am mai intrebat si am fost ignorata: de unde ii luati??? Vrem si noi! Daca a luat careva si nu e multumita ne oferim sa ii cumparam! Eu sunt disperata ca nu mai incape in cadita si vreau sa il trec la cada mare in colacel dar nu am gasit pe nicaieri.

Mai tarziu adaug si eu ceva pozici...

Alexxia, Bebelu, Kamik, ma bucur sa va revad!

Beatrice, iti admir optimismul. Prin cate ai putut sa treci in sarcina si dupa... nu imi vine sa cred. Eu una cedam nervos.

Sugubina, sunt fantastice puficele!

Dana m-ai omorat cu pozele de Craciun. Cea cu renul sub brad e fantastica... eu admiram bradul minimalist si abia la final am observat renul

Andreea, Joy, Anya

Doura , Vnadelein, pe unde sunteti?

Mai aveam dar am uitat... neuronul nu si-a revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

miruna bine ai revenit ..sper sa treaca dermatita aia ..si maysaa tot cam aceeasi greutate o are ca iustin ..
fetelor eu sunyt fffff obosita..maysaa doarme f putin noapte in rest vrea joaca..si trebuie sa ma plimb cu ea prin casa ..daca ma asez putin incepe sa tipe cred ca se aude pana in cartierul vecin..adoarme NUMAI inj brate iar cand e treaza nu sta deloc fara mine..nu stiu cum sa mai fac ...

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Buna dimineata!
Am reusit si eu sa recuperez cele 3 zile de cand nu am avut net(de fapt se pare ca iar am virusat laptopul).
Am facut si noi vaccinul si nu am avut niciun fel de probleme.Ne-a zis si noua sa punem comprese reci,nu i-am pus.La prima intepatura a plans un pic iar la a doua un pic mai mult.S-a calmat imediat ce mi-a auzit vocea.La intoarcere era tare incruntata in scoicuta ei dar pana seara am reusit s-o facem sa zambeasca iar.
Eu nu vreau sa ii fac niciun vaccin din cele optionale.Daca as avea un pui mai mare cred ca as lua in calcul.
Va intrebam cate ore dorm puii vostri pe zi.Cand a fost eclipsa de soare,Sandra a dormit 20 de ore.De la 12 noaptea pana la 18 a doua zi,numai cu pauza de papa.
S-a trezit Sandrutza si isi rontaie pumnul

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de SANDRA-GABRIELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

mirunam colaceii au fost luati prin comanda mai mare de pe un site (amazon sau ebay, nu mai stiu) pentru mai multe fete.
crisis a facut comanda si plata (noi am pus banii intr-un cont pt. crisis) si ana_vio i-a primit prin posta si urmeaza sa-i distribuie.
Ana_o zicea ca a patit ceva neplacut cu un colacel dar nu stiu exact ce s-a intamplat.

Matiz sa-ti traiasca bebelina.

joy super crestere in greutate. Ce greutate are acum Leon?
Manzul meu are 4700 g. A luat in medie 200 g/sapt.

Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)

Mergi la inceput

Fetelor cu bebei mai maricuti, manzul meu are acum 6 saptamani.
Inca nu apuca nimic in manuta decat degetul meu sau hainele mele cand il alaptez.
Nu se intinde dupa jucarii si nu le apuca nici cand i le pun eu in manuta. E bine? Ar trebui sa mai astept sa se intample acest lucru?
Urmareste cu privirea tot ce ii trece prin fata, si pe mine, pe tati jucarii. Mai ramane fixat cu ochii undevaaaaa departeeee... si rade. El rade si cand vorbesc eu cu el si incearca sa zica ceva. Ii iese doar un gggg sau uuuu. Nu stiu ce ii atrage atentia caci uneori e cu ochii in peretele alb. Cineva mi-a spus ca bebeii pana la o anumita varsta vad lucruri la care adultii nu mai au acces.

Ca si mod de adormire cand il chinuie colicii la noi functioneaza foenul. Ii pun un pic aerul cald pe burtica, el se calmeaza imediat si apoi gangureste si adoarme. Foenul il mai las 5 min. sa mearga. Daca il opresc inainte sa adoarma profund se trezeste di plange iar.

Mergi la inceput

Soacra mea e siderata de gadget-urile astea .
Somn cu foenul, mucii cu aspiratorul, plimbat in wrap... .
De tinut in brate prin casa nu prea pot, ca ma doare spatele, asa ca folosesc wrap-ul si bebe e cu mine tot timpul, iar eu mai fac si ceva treaba sau mananc.
O sa fie dependent de prezenta mea .
Bine insa ca macar functioneaza ceva cand il apuca colicii.
Oricum incerc sa ma tin de o regula. daca i se face somn si trebuie sa doarma il pun in pat inainte sa adoarma de tot. Cica asa il invatam sa se adapteze singur si sa reuseasca sa adoarma, incet, incet fara ajutorul nostru, ceea ce va fi folositor mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Doura si Iustin vrea numai in brate cand e treaz... si nu oricum ci plimbat. L-am pacalit totusi cu bouncer-ul. Mayssa nu vrea? Nu iti imagina ca sta cu ora, rezista maxim 20 min dar de cand cu el, in 20 min fac o groaza de lucruri, functionez numai pe fast forward . Cu somnul de noapte nu stiu ce sa iti spun, al meu nu doarme ziua...

Ina o voi intreba pe Ana.

Si cum ne-am laudat prea mult, acum face un scandal monstru cand mananca. Nu trage decat cativa ml apoi scuipa bibe, iar cere papa, iar scuipa... ca sa pape 50 ml imi trebuie o groaza de timp. Nu are colici dar nici nu stiu ce nu ii convine... A mai patit cineva asa ceva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Buna ziua balog,
Abia am reusit sa fur niste net ca sa pot trimite si eu un mesaj.
Le rog pe fetele care trebuie sa primeasca colcai sa'mi raspunda la mesaj. Eu v'am contactat pe nr de tel pe care mi le'ati dat. Va rog mult sa'mi rapsundeti pt ca vrau si eu sa scap de o grija.
Inacat si florina22: voi stati in aceiasi zona si maine sau poimaine trece iubitul pe acolo sa ii aduca. In plus inca mai am de primit un raspuns de la florina.
anymona daca ajungi cumva maine in sun plaza o sa fie sper usor pt noi. Poate reusim pana la urma sa ne intalnim.
siuta noi am vb prin PM si ramane cum am stabilit
simonique - am primit mail de la sora ta si i'am raspuns ... acum astept sa vedem cum ramane pana la urma
lore76 vb si stabilit si cu ea
Mai am pe lista urmatoarele fete:
anya2010 - 3 bucati
heidy - 1 bucata
Va rog sa'mi raspundeti pt ca vreau si eu sa scap de grija.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

am uitat sa spun ca nr meu de telefon e tot in lista cu vesti... sper ca nu l'a sters nimeni de acolo

Mergi la inceput