Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

hellooo!!!!
bine v-am gasit in casuta noua

La multi ani p 2011!!! sa fiti sanatoase si sa aveti un an plin de impliniri si realizari

La multi ani celor ce isi serbeaza ziua azi

noi suntem bine, incercam sa ne acomodam si sa invatam ce si cum. ne-a cazut si buricutu azi.

Ana muulta sanatate tatalui tau si tu sa fii puternica k vot trece toate

tuturor

cu Natalia Maria (30.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

sugu, merci mult.fug la baie!

Adi, mami de chimen si anason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Ukume, intrebai de stari plangacioase. Eu sunt sefa!!! S-au speriat colegele mele cand am inceput sa plang la telefon, eu plangeam pe-o parte, ele pe cealalta... Nu mai zic acasa, sotul meu nu mai stie cateodata ce sa-mi faca, sa nu sufere bebe daca plnag eu...

Mami de Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Buna seara, barlog! Am vazut ca ati intrebat de noi (Beatrice, Andreea) Sunt f ocupata cu puii, mamicile cu 2-3 stiu despre ce vorbesc. A fost si sotul plecat 2 zile din oras dar acum e cu noi

Leon a facut ieri vaccinul, ma bucur ca am scapat. Sta bine cu greutatea, a luat 1,8 kg luna aceasta. Am trecut si noi la pampers nr 3 E un dulce, nu mai pot dupa el si Sofia. Sunt viata mea, bucuria mea cea mai mare. Cand imi zambeste Leon sau ma strange Sofia in brate uit de oboseala.

Pupici la mamici si ursuleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Joy, ma bucur ca ai dat un semn. Te inteleg asa bine. Sa ma vezi pe mine ieri dimineata, dupa ce am lasat-o pe A. la gradi, mi s-a parut asa liniste in casa. Imi savuram linistita cafeaua, nici nu-mi venea sa cred ca pot sta si eu ca omul la masa, calma. Dar rapid mi s-a luat de liniste...E goala casa fara A.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Fetelor, ne confruntam cu colici destul de uratei. I-am dat Infacol si am si Bonisan in casa, pentru cand si daca se obisnuieste. Sper sa-i mai treaca, ca o doare burticuta mititica de numa. Intrebarea este: cand trec colicii? Ca deja nu stiu ce sa mai fac sa n-o mai doara asa...

Mami de Cristiana

la 3 luni, cel tarziu, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Elfica, am avut 2 chelneri, nu exista limita de timp, noi am stat de la 13 pana pe la 20...nu ne-a zis nimeni sa plecam. Da, asa am negociat de la inceput , sa aducem sampanie, whiskey, tort, alune.fistic, fructe, chestii de rontaiala. Pup tare si succes!
Simona, si bucuria noastra ,Stefan (1 11 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona-maris spune:

Heidy,am vorbit noi cu Ana_vio, zicea ca e f bine, dar e ff ocupata cu bebelina.Si a mai zis ca o perioada nu a avut net.O asteptam sa revina!
Adipapazi, ai pm in legatura cu Biblia speciala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Am venit pash-pash sa mai scriu putin, doarme toata lumea la mine in casa.
Joy , ma bucur ca mai dai un semn de viata, ma gandeam eu ca esti prinsa bine. Si a luat supeer Leon!
Ana , eu nu reusesc deloc sa reduc nr de pampersi folositi, desi, cum ziceam, nu o schimb prea des. Dar are foarte multe de facut.:)) De cand ii dau Infacol doarme excelent, 0 colici, iar eu mananc normal si sunt relaxata.

Pe cat de greu ne-a fost zilele astea pe-atat de frumos mi s-a parut momentul de azi: o tineam pe Sara in brate si ma jucam cu Maria, radeam de mama focului si vorbeam cu fetele pe rand. La un moment dat, fugarind-o pe Maria cu un prosopel de finet si razand tare ma uit si la Sara. Radea mica de-adevaratelea, nu doar zambet.
Iar inainte de culcare, intr-una din serile trecute, eu si Maria citeam dintr-o carte mare de povesti pe care o tinea ea pe genunchi, iar Sara dormea intre noi. S-a uitat la ea bine, s-a aplecat si i-a dat un pupic Sarei si mi-a spus ca i-a dat un pupic din partea mea. M-am aplecat si eu si am facut la fel si i-am spus ca asta e din partea ei.
Parca se sterge cu buretele orice oboseala si greutate.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matiz spune:

bine v-am regasit fetelor,dupa o lunga absenta deoarece nu am mai avut net o buna bucata de vreme.Felicitari la toate pt bebelusi!!sa va creqasca mari si sanatosi!am nascut si eu pe bebelina mea pe 29 octombrie,la 39 de sapt,cu 3.650gr prin cezariana si i-am pus chiar numele sfintei din acea zi,ANASTASIA.in ziua aceea am fost programata sa nasc iar pe la 4 dimineata m-au luat durerile si pe la 10,30 m-au dus in sala de operatie si surpriza...incepuse sa se rupa uterul pe vechea operatie de cezariana de la Matei.Slava Domnului ca nu m-au mai lasat,ca era naspa...oricum acum totul e bine,ne mai chinuim cu colicii dar incep sa ne lase putin cate putin.pe la 1 luna jumate a fost greu tare...faceam de planton cu ea in brate pana la 3-4 dimineata.eram drogata si cu ochii scosi de somn si ea nu mai dormea si statea bat...nu stiam ce sa-i mai fac.acu e si sotu acasa si ia ghiciti cine doarme cu ea?aha!va-ti prins...ce bine e sa faci nani...va pup dulce ..poate reusesc sa mai intru.sanatate la bbei.

Iza mami lui Mati (21.09.2004) si cu in 22+
http://b4.lilypie.com/yUOBp3.pn
http://s508.photobucket.com/albums/s329/matizojo

pozele noastre

Mergi la inceput