Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
simonique spune:
Danaint si mie mi se pare ca se face ghem cand il pun in scoica
Lorin esti f tare ca poti manca numai fiert...si o sa poti face asta pana la 6 luni??
heidy spune:
anya scuze ca nu am mai raspuns... am adormit si eu langa bebe. Eu m-am trezit acum, dar el inca doarme. Cred ca confunda ziua cu noaptea . Sa ma vezi la noapte ce ture voi face. Ai mai luat temperatura, cum este micutul? 37.8 nu trebuie sa te ingrijoreze, dar daca a crescut e cazul sa suni pediatrul.
ana_o refacere rapida tatalui tau si putere multa sa treci peste probleme.
A mai vorbit cineva cu ana_vio? Cum se mai simte? Nu a mai intrat de mult.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
amelia_ilie spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!
N-am apucat sa ma pun la punct, si nici nu stiu cand voi reusi s-o fac, am senzatia ca in viata asta, pana cand piticuta va invata sa mearga cel putin, nu voi mai avea cum sa fac nimic in casa (sau pentru mine)...
Noi suntem bine, cel putin pe bebelina a vazut-o si o pediatra de la o clinica si pediatra care ne-a luat in evidenta si e ok. Avem ceva-ceva de tras cu buricutul (a cazut acum 2 zile si acum incercam sa inchidem ce-a ramas acolo). In rest, ni s-a recomandat control ortopedie pediatrica, inca n-am ajuns nicaieri cu frigurile astea. Am iesit doar eu marti sa-mi scoata firele, tati a ramas acasa cu fetita si ... am sarit in primul taxi cand am terminat, tati era terifiat, a stat mai mult cu ea in brate ca era foarte plangacioasa. Am zis ca nu mai plec fara ea de acasa, macar eu sunt mai tare.
De duminica incercam sa stam in dreptul geamului daca se face putin mai caldut, la recomandarea medicului.
Sper sa sunteti bine toate mamicile si toti ursuletii si ursuletele .
Si mai sper sa reusesc sa mai citesc ce-ati scris, ca mi-e si rusine ca nu pot sa dau binete in fiecare zi...
Mami de Cristiana
amelia_ilie spune:
Ana_o , bafta multa sa rezolvati cu apartamentul cat mai repede si fara nervi! Sanatate multa tatalui tau! Sper sa ne dai vesti bune cat de repede!
Mami de Cristiana
sugubina spune:
ana_o eu le schimb cand e kkutza sau e prea greu pampersu de cisi..la 3-4h. Mai nou am luat Pufies si sunt super calumea, absorb bine si am gasit la super oferta - 94buc la 50 lei pe hopa-sus.ro
Adipapazi:
- merci pt info despre protectis.Sa vad ce fac daca ma decid sa iau.
- si carutu nostru e greu, se deschide vad cu o mana.Singura si cu ele si cu carutu NU merge..Doar sa am sa ma ajute cineva, sa duca carutu, eu cu Pufele in brate si asa mai ne descurcam. Stau la 8 si carutu sta in casa cu noi.
-noi mancam NAN1, orcum regurgita si dupa titi,si dupa lapte in bibe de titi, si dupa nan la bibe..Cateodata mai mult, cateodata mai putin. Iau in greutate si dr a zis sa nu ne facem probleme.
-si eu am plans cand a trebuit sa le bag LP, da vad ca pe mixu de LP cu LM (lapte mami) e ok, cresc si nu sunt constipate.
-Maruta are 4620 si Ilincuta a atins si ea ieri 3360
-colaceii sunt de pe ebay de pe: http://cgi.ebay.ie/Safe-Baby-INFANT-Bath-Swim-Aids-Neck-Float-Ring-yellow-/250730824122?pt=UK_Baby_Baby_Bathing_Grooming_LE&hash=item3a60b8c1ba ne-a ajutat crisis81 sa ni-i comande ca tre sa ai cont paypall.
amelia_ilie si eu am aceiasi impresie. Ca nu mai fac nimic in casa si ca nu mai dorm 8h legate. Sau macar 6. Si pe voi v-a trimis la ortoped ? La cineva anume sau te duci unde vrei? Si cu tati eu zic sa se obinuiasca sa stea si el cu bebe, ce numa pe tine sa cada? La noi lucrurile sunt foarte egale si cinstite, impartim la doi totu ca doar nu am facut bebeii singura.Las sa stea cu ea, sa se obisnuie, ce mare filozofie sa dai un bibe si sa schimbi un pampers? (cu pastile, supozitoare nu deocamdata, sa il iei pe rand)
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
amelia_ilie spune:
Am uitat, si noi am vrea sa facem botezul in februarie, speram sa si reusim. Nasii bebelinei sunt foarte incantati, ei abia asteapta. Si noi, drept sa spun, ca mai scapam de o grija cu ocazia asta.
Cautam restaurant, cautam idee de cadou pentru nasi... ei, greutati mari...
Mami de Cristiana
amelia_ilie spune:
Sugubina mai sta si tati cu ea, dar suntem amandoi acasa. Deocamdata suntem micute tare, dar incepe si el sa se obisnuiasca. Pana una-alta a alergat saracutul toate zilele astea, cu acte, documente, la serviciu, la medic, la primarie... peste tot. SI a fost si fata-n casa, cu masa pusa pentru mami, gatit mancare pentru noi, mai are putin si-i pun si bonetica ... si mie imi e dor sa stam sa ne tinem in brate, mai incercam dimineata, macar asa, sa-l simt langa mine, daca mai mult (inca) nu se poate ...
Mami de Cristiana
amelia_ilie spune:
Fetelor, ne confruntam cu colici destul de uratei. I-am dat Infacol si am si Bonisan in casa, pentru cand si daca se obisnuieste. Sper sa-i mai treaca, ca o doare burticuta mititica de numa. Intrebarea este: cand trec colicii? Ca deja nu stiu ce sa mai fac sa n-o mai doara asa...
Mami de Cristiana
amelia_ilie spune:
Fetelor, mai vroiam sa va intreb ceva: daca eu mananc de ex. ciocolata sau lapte cu cacao - se nervozeaza bebelina? Ca deocamdata tati imi cauta special dulciuri fara cacao, fara cioco, si va imaginati cum sunt eu, addicted de cioco de cand ma stiu...
Mami de Cristiana
amelia_ilie spune:
Sugubina, abia acum am vazut ca intrebai daca am facut ceza. Nu, am facut inducere, ca domnisoara s-a lasat greu. Si s-a nascut ... dormind. Mi-au zis ca am trezit-o, de-aia nu vroia sa inainteze, plus o circulara de cordon.
Mami de Cristiana