Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
danaint spune:
La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor (mici si mari)!!
La noi bebe a descoperit ca ziua este pentru joaaaca, cu mamiiii, si doar cu mamiii Nu este pentru somn deloc, deloc, deloc
Acum tocmai ce a plecat kineto, asa ca rupti, am atipit, minune mare. Sa vedem cat il tine pana isi da seama ca ii e foameeee
Ana multa putere sa reusesti sa treci peste toate cu bine. Si recuperare usoara tatalui tau! Eu nu l-am pus pe Lucasel deloc in scoica pana acum, mi se parea ca se pierde in ea (e drept ca nu am mai incercat demult sa vad cat de mare mai pare pe langa el). In schimb ziua mai atipeste in balansoar cate juma de ora. Ii place la maxim sa fie leganat.
Vasari spune:
Anymona, multumesc, o sa studiez cat de curand problema. Cu pediatra am discutat mai mult decat evaziv despre urechiuse, o sa intreb acum.
Ana, multa putere! Imi inchipui ca nu prea ai de ales cu apartamentul, deci solutia e aceeasi, sa te calesti. Multa sanatate!
Legat de vit C, pana si Maria are probleme cu ea, desi nu-i dau niciodata pe stomacelul gol, e acida, ma gandesc ca e mult mai accentuat la un bebelus. Mie nu mi s-a recomandat niciodata pt M pana in ultimul an. Si mai voiam sa completez cu ceva, sper sa nu te superi, am citit peste tot ca nu e indicat sa-l schimbi pe bb asa des, poate da tulburari legate de curatenia proprie, pt ei kk si pp nu inseamna murdarie, ci o parte din ei, noi de ex am avut grija sa nu spunem niciodata ca miroase urat pampersul, nici cand Maria era bebelus, nici cand a crescut.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
simonique spune:
Buna seara si LA MULTI ANI pt toti sarbatoritii si sarbatoritele zilei!
Noi azi am iesit putin afara ca a fost un piiiic mai bine si deja nu mai puteam numai in casa...uof, abia astept sa vina primavara, altfel trece ziua...eu dak la cel mare am prins cald afara, mi-a fost mult mai usor, toata ziua eram la plimbare, nici nu stiam cand trece timpul, acum...
Anya, poate i-ai luat temperatura intr-un moment cand era mai incalzit, nush...cel mai bine e sa repeti ca sa iti faci o idee
beatrice75 spune:
Ana, recuperare usoara tatalui tau! !
Noua ne place sa dormim in bouncer.
Sugubina, abia azi am luat Protectis. Din pacate, nu pot renunta la Colief. Azi a cherait cam toata ziua, ca deja e a doua zi cand nu face kk, el care facea de 5 ori pe zi. Diseara ii dau acel LassB. Protectisul costa cam 70 ron, azi n-a mai vomitat, sa vedem cum evolueaza lucrurile.
eu azi mi-am legat un hemoroid, procedura in sine dureaza o secunda, nu simti nimic, apoi cand vii acasa e o jena tare nasoala, simti ca faci kk pe tine, dar nu ai voie sa mergi la toaleta pt asta decat a doua zi. Eu azi simteam ca-mi vine sa musc in piatra ca mi se parea ca dau drumul pe mine si bebe saracul nu poate.De rasul plansul
sugubina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonique Buna seara si LA MULTI ANI pt toti sarbatoritii si sarbatoritele zilei! Noi azi am iesit putin afara ca a fost un piiiic mai bine si deja nu mai puteam numai in casa...uof, abia astept sa vina primavara, altfel trece ziua...eu dak la cel mare am prins cald afara, mi-a fost mult mai usor, toata ziua eram la plimbare, nici nu stiam cand trece timpul, acum... Anya, poate i-ai luat temperatura intr-un moment cand era mai incalzit, nush...cel mai bine e sa repeti ca sa iti faci o idee |
asa ma gandesc si eu - ca daca ar fi fost cald afara, sau macar sept..sau apr ieseam mult mai des, vedeam si eu chestii, nu ma mai simteam ca un prizonier, plus ca vorba ta-timpul trece mai repede.
Da las ca se face vara si puii vor avea 6-7 luni deci va fi mai amuzant!
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
ana_o spune:
Dana, Alina,!
Legat de schimbat, cred ca nu m-am facut inteleasa, nu-l schimb decat la kk. Extremele nu mi-au placut niciodata. Adica sunt obsedata de curatenie, dar intr-un sens bun. Scutecul pus dupa baita i-l schimb la prima masa de dimineata. Si nu pentru c-ar fi plin(e aprope uscat, de fiecare data), ci pentru ca nu pot sa-l las atatea ore cu un pampers.(8-10) Oricum, consumam din ce in ce mai putin Pampersi.
adipapazi spune:
anya, 37,5 rectal nu e febra. e cu un grad mai mult temperatura rectala, deci copilul are de fapt 36,5, hai 37 dupa alti pediatri. rlax1
sugubino, multam de compasiune! recomand PROTECTISUL din toata inima. e scump ca naiba, dar aranjeaza burta. atentie, aceste picaturi nu sunt pt colici, ci pur si simplu sunt picaturi probiotice, care maturizeaza flora stomacului. eu le dau de cand s-au nascut si am recomandare sa le dau cate 5/zi pana la un an.
tot carut bertoni, din ala cu sis si bro. o porcarie. ca sa ii scot, fac muschi pana il deschid, plus pun 2 landouri dupa ce las pe spate spatarele.
am dat nan ha 1 pt ca asa mi-a recomandar drita pediatra. l-au luat, n-au cine stie ce colici. fata regurgiteaza, dar asa regurgita si cand manca numai laptele de mama.
completarea si-o iau in functie de cat au nevoie. eu le dau tzatza cam 10-15 minute, apoi le dau biberonul. fac 90 ml, din care baiatul bea mereu peste 60, fata intre 40 si 90. depinde cat apuca sa suga din san. nu sug din san mai putin de 60. am innebunit cantarul pana mi-am dat seama ca erau nelinistiti de foame pt ca nu le mai ajungea laptele meu. asa ca le-am introdus nan treptat, cate 30 ml la primele 2 mese, apoi 60, apoi 90, apoi 120 daca e nevoie. am bocit 2 saptamani ca nu mai am lapte suficient, dar asta e, ei mananca in jur de 750-800 /zi, nu pot produce 1,6-2l de lapte/zi, oricat de vaca as fi
de ce ma intrebi de nan? tu ce le dai? cate kg au grasele pufoase?
Adi, mami de chimen si anason
lorin7774 spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor!!
nu mai stiu cine ma intreba de mancatul exclusiv fiert...da, mananc asa din cauza alaptatului; pitica nu are colici deloc si nu stie ce sunt alea ceaiuri sau medicamente (bine, nu-i timpul pierdut) e mica inca, dar la cea mare a tinut figura asta si sper sa tina si acum.
ce ma uimeste este ca deja are intervale dintre mese cand nu doarme, efectiv sta cu ochii mari si "povesteste" cu jucariile
nici eu nu o schimb decat inainte de masa, uneori chiar si de 2 ori, ca-mi mai face surprize, dar daca am apucat sa-i dau de mancare, nu o mai agit,rasucesc, chinui cu schimbatul, ca-mi vomita...nici nu cred ca ajunge la piele umezeala din cauza cremei
adipapazi spune:
sugubina, de unde luasi colacele alea? vreau, vreau, vreau! doamne, ce frumuseti! dar mai frumuseti fetele pufoase!si noi i-am pus sub brad.
carutu meu e o porcarie. al tau e mai bun. o sa mai iau unul, pt ca noi meregem des la moeciu unde avem casa de vacanta si o sa las unul acolo, pt ca ocupa prea mult spatiu in portbagaj.
cum pun poze? invatati-ma.
adipapazi spune:
inca o intrebare pt sugubina: se deschide greu carutul? apesi pe un buton si gata?