Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Fetelor am nevoie de ajutor!

Imi trebuie niste infos despre cum se poate ajunge al Dr. Uscatescu (Fundeni).Sugubina si MSymo, parca voi ati fost la ea?

Cineva drag mie, care incearca de ceva vreme sa aibe un bb, a aflat astazi care are probleme.

Multumesc mult!

Lidia_P
, la medicover eu recomand cu toata increderea pe dna dr Mihael Oros, numai ca luna aceasta nu e in tara, si pe dr Liliana Calapod.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Beatrice si eu ma gandeam sa cumpar protectis dinasta.Dupa ce l-ai dat mai vomita? Cat costa?

Noi am facut ieri doo luni! Uraa! Matzele mele au primit drept cadou balaceala cu colaceii. Mare distractie. Cine a inventat mare om e! Scheme, dari pe spate, dati din maini, suceli..Mai cate un ignet..Dupa le-am scos le-am uleit si masat si dat papa! Au papat tare frumos, nici nu au gurgitat de data asta, si dupa patucinizare IMPREUNA!

Fetele ma gandesc sa iau si o pompa electrica - poate trage mai bine decat cea manuala. Ce marca imi recomandati? Si chiar e real ca trage mai bine?

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

adipapazi felicitari pt gemenasii grasani.Si pt ca ai rezistat atata singura cu eI! Pune si tu poze.
De ce v-a recomandat Nan HA 1? Cam cat le dai completare? Te mulgi sau dai direct?
Eu am luat carut bertoni. Al tau de care e? Mai vrei sa iei unu?!

Andreacc da am fost in sarcina la Uscateasca. Pur si simplu te duci la Fundeni, cu trimiterea sau ce bilet ti-a dat dr tau ca sa vada ce analize sa iti ia. Te duci dimi. Stai la coada si ii arati asistentei de ce ai venit. Dupa 15 in aceasi zi de obicei te cheama la rezultate.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia_P

buna fetelor...

poate cineva sa imi recomande un medic pediatru la Medicover?

Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag

Buna Lidia,

Noi am mers la Rodica Nanu. E o doamna mai in varsta care mi-a fost recomandata si mie de o prietena. Mie mi-a placut. Este o doamna mai in varsta, nu sare sa dea antibiotice daca nu e cazul (e mai spartana asa) si am auzit ca ar fi foarte buna diagnosticiana.
La fel, am auzit numai de bine despre Liliana Calapod.

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

multumesc fetelor pt recomandari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

daca bebe are 37.7 inseamna ca are febra??

Mergi la inceput

La multi ani de Sf Ion tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor.

Eu sunt doar cu bebe acasa. E destul de greu dupa ce am fost cu sotul 5 sapt si ma obisnuisem sa mai am un ajutor. Dar ne descurcam noi. Am tot citit, nu sunt deloc in urma, dar nu prea am ce sa adaug si cand vreau sa scriu si eu sa dau un semn ca sunt pe aici .. ba plange bb, ba trebuie schimbat, se intampla ceva si nu mai reusesc.

Va pe toate.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

Ana, mami de viking Gabriel (6.11.2010)

Minunate sunt lucrurile tale Doamne!

Anya stiu ca la bebelusi limita superioara admisa ca normala este 37.5. Cum i-ai luat temperatura ? Intra- rectal, pe frunte, in ureche?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui heidy

Citat:
citat din mesajul lui anya2010

Anya stiu ca la bebelusi limita superioara admisa ca normala este 37.5. Cum i-ai luat temperatura ? Intra- rectal, pe frunte, in ureche?

I-am luat temp intra-rectal cu termometru electronic.La atingere nu pare a avea febra..manutele sunt reci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello!

La multi ani tuturor celor care-si sebeaza azi ziua numelui!

Am ajuns si noi la Bucuresti, l-am transferat si pe tata aici. Apartamentul meu arata ca o bomba, daca trec si peste incercarea asta inseamna ca m-am calit.

Piersicuta mea e bine, am avut si noi dureri de burtica, eu cred ca de la calciu+vit C, ca fix in perioada de administrare s-a schimbat tranzitul lui. A facut kk f greu si cred ca a fost acid, ca s-a iritat putin la fundulet, lucru grav, avand in vedere ca eu il schimb in primul minut dupa ce-a facut. Insa nimic grav. Cand citesc de atatea investigatii cate faceti voi puilor, ma apuca depresia... ca eu n-am avut timp nici macar de echo de sold. Sper sa ma adun si sa rezolv cu toate.

Mai nou, bb a descoperit somnul in scoica. Nebunie mare, nu-l mai trezesc.

Va pup si ma bucur ca sunteti bine.
Multa sanatate mamicilor si puilor bolnaviori!

Mergi la inceput