Strumfi si prichindei iulie-august2011(8)
Raspunsuri - Pagina 17
cereline spune:
buna seara!roxybarbu nici eu nu ma simt prea bine,credeam ca am scapat de voma,dar azi nu m a iertat deloc,pentru mine este f dur ca nu pot sa mi inghit saliva o scuip intruna intr un pahar;sa ma fi vazut ieri la analize cu paharul dupa minedar ce nu facem pentru; 14
adra_bell spune:
Neata fetelor!
Eu am inceput sa ma simt mult mai bine, mai am oaresce greturi doar seara. Marti imi vin si rezultatele la Rh, plz tineti-mi pumnii stransi.
O duminica minunata sa aveti!
blog
am hainute la bazar
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
fecian spune:
Buna dimineatza
O cu lapte? Eu de 2 saptamani nu mai pun deloc , dar deloc lactate in gura. Nici sa nu vad laptele..iaurtul cu fructe de asemenea... Azi o sa incerc iaurtul normal sper ca ala sa fie ceva mai mancabil.
In rest, zilele astea am stat aproape numai in pat...mi s-a luat de atata stat in pat. Asa ca m-am enervat si am facut ceva miscare...ce bine m=am simtit...mai mult psihic, mi-a facut bine la moral.
Bun venit noilor gravidutze, sarcina usoara si bebici sanatosi si la termen.
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 10+ cu
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!
Fabiana_25 spune:
Buna dimineata burtici!!
Cum ati dormit ??
Maine e iarasi luni dar sa ne bucuram de duminica. Va urez o duminica minunata.
Roberta84 spune:
Neatza burtici!
roxybarbu ma inscriu si eu la dureri de cap.. aproape zilnic .. chiar daca nu am nimic dimineata si ma simt f bine , pana seara cu siguranta ma ia durerea.
fecian mai ai o cafea?
Va doresc la toate o duminica excelenta si fara dureri de nici un fel!
13+
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
adra_bell spune:
Burtocika, cred ca este extraordinar sa fie cineva in primele saptamani dupa nastere care sa ajute, dar daca mai este vreo graviduta la fel de copilul ploii ca si mine, vreau sa o asigur ca se poate si fara ajutor. Eu eram foarte speriata cand am venit acasa cu fata, m-am relaxat incet-incet cand am vazut ca ne descurcam dor noi doi, fara nici macar 5 minute de ajutor. E drept ca nu prea aveam timp de gatit si comandam des mancare dar asta sa fie baiul.
Cu spatele sper sa ma salveze un sling sau mei tai, la Eva nu aparusera in Ro, era doar wrap, n-am reusit sa ma descurc cu el.
Iar doamna depresie nu m-a vizitat, alaptatul e foarte folositor in privinta asta.
blog
am hainute la bazar
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
madybulancea spune:
Neatza fetelor....si ce facti pt dureri de cap???caci eu nu mai pot...o am de ieri si ma doare rau si imi da si o stare de greatzaa...ce ma fac eu maine la serv?
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
morenna spune:
buna dimineata fetelor si multumesc de mesajele de primire,datele mele:UM 17.10.2010,DPN 07.08.2011.
morenna spune:
eu sunt la prima sarcina si va dati seama cele care sunteti la fel ce emotii am astept cu nerabdare fiecare eco ca sa ma asigure ca bebe este bine,este minunat acest site sa poti impartasi cu alte burtici de generatie tot ce ti se intampla pe parcursul sarcinii
fecian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roberta84 Neatza burtici! roxybarbu ma inscriu si eu la dureri de cap.. aproape zilnic .. chiar daca nu am nimic dimineata si ma simt f bine , pana seara cu siguranta ma ia durerea. fecian mai ai o cafea? Va doresc la toate o duminica excelenta si fara dureri de nici un fel! 13+ Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi ! |
e cat doresti scumpa. Tata chestia e sa poti sa o bei
Vad ca destul de liniste pe aici. E si normal.Duminica omul mai sta in pat, mai doarme, se mai odihneste. Noi nne-am trezit destul de devreme, avand una bucata nazdravan care nu mai avea chef de somn.
asa ca la ora asta pic de sooomn si tare as vrea sansa sa pot dormi acum. O sa incerc sa imi conving piticul ca tare i-ar mai prinde daca ar dormi de pranz.
Ieri am petrecut o zi tare faina la gradina zoologica. Ne-am dus si la acvarium, matza mea a fost fascinata si terifiata in acelasi timp. Cred ca l-a obosit tare ca la 2 deja dormea dus in carutz...ceea ce ne-a permis o ora jumate sa ne simtim si noi adulti.
Va doresc o duminica excelenta si fara greturi!!!
Eu ma pot declara la categoria usoara cu greturile..mai vin, mai pleaca... Insa nu mai pot manca chiar orice, ma surprinde selectivitatea asta masiva...ma surprind de multe ori uitandu-ma cu jind la o cana cu lapte sau la pui la rotisor sau alte asemenea. Fructele se pare ca le-am cam abandonat...in afara de banane...nu prea mai mananc mare lucru. Mi-e dor de nectarine si piersici...nu am mai mancat de mult, dar nici ca nu am mai gasit!!!
Cred ca o sa ma reprofilez pe pepeni (verzi sau galbeni) si cam atat...ca tare saraca piata e pe timp de iarna.
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) si 10+ cu
Nasterea lui Gabriel
_
Simply happy!