Strumfi si prichindei iulie-august2011(8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

adra_bell eu nu maninc mazare, fasole sau naut ca pancreasul meu nu le tolereaza...mda stiu ca este o sursa importanta de proteine dar nustiu cum sa ma impun sa le maninc

Maria

5+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Citat:
citat din mesajul lui Laura13

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Buna ! la multi ani tuturor Ioanelor/Ionilor!

Apropo de rau...iar m-am laudat ieri ca nu mai mi-e rau si azi...cine era sa dea la rate pe strada ?. Eu zic ca bine ca nu mancasem ca altfel...

Si vroiam sa va mai intreb: pe voi va doare spatele/mijlocul? Eu am niste dureri , in special seara de nu stiu cum sa mai stau

Pupici la toate !

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 14+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

eu am hernie de disc. spatele ma omoara, durerea imi coboara in sold, apoi in picior. stiu ca se plangea cineva pe aici de dureri de sold ... asa am ajuns si eu la doctor si am descoperit hernia.
totusi, am inteles ca in sarcina va fi o nimica toata pe langa ce va urma dupa nastere, cand dispare burta si muschii spatelui nu vor mai avea ce sustine.
ei ... vom vedea atunci.

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 14+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Laura nu-mi mai aminti de durerile de spate de dupa nastere ca nici nu vreau sa ma gandesc. La filip cel putin, cand ma asezam in pat incepeam sa plang instantaneu de durere
Pe Anastasia am carat-o in brate pana la un an si ceva; si in casa si afara,pana in momentul in care am vrut sa o ridic si am ramas intepenita de spate. Aceeasi durere pana spre picior. am fost la medic,am facut radiografie si aveam vreo 3 vertebre tasate(S2-S4 parca). Dar nu mi-a zis nimic de hernie;am facut putina fizioterapie,nu mai m-a durut si m-am lasat.

Acum sincer,mi-e groaza de durerile de spate.

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 14+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane

din pacate, din cate am inteles de la doctorul meu, radiografia nu este suficienta pt a pune diagnosticul de hernie. e necesar un RMN.
pe perioada sarcinii nu ai voie sa faci fizioterapie, nici ultrasunete. eu de luni reincep masajul, sper sa ma mai puna pe picioare. dar, desigur, in cazul nostru, cu dureri si burtica, singura solutie e kinetoterapia. dar cine are chef si putere de ea? ca eu una nu. sper sa ma mobilizeze tipa care imi face masaj, stiu ca va baga sperietii in mine luni .

Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 14+
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui al3xutza_81
HELLO LADIES! :* Sunt foarte fericita ca am devenit membra a acestui forum (de mult timp imi doream :) ).

Am si eu o burtica de 11 saptamani si de cand s-a intamplat minunea am tot mers la MedLife Favorit unde am gasit un medic foarte profi. Ideea e ca imi tot fac analize acolo insa cred ca mi-ar fi mai usor daca as avea un abonament, card MedLife, ceva de genu'... Am vazut ca ai spus ca ai abonament si sunt curioasa sa aflu mai multe detalii. Cum se face?

Alexutza, eu am abonamentul prin firma sotului, care suporta o parte din costuri ... Din pacate nu stiu daca lucreaza si cu persoane fizice, pt ca o colega a mea a vrut sa-si faca si i-au spus ca nu se poate ... Cel mai bine ar fi sa suni la ei si te indreapta ei spre Realtiile cu Clientii sau Departamentul de Marketing, cei care se ocupa cu abonamentele, si iti spun ei daca se poate si in ce conditii.

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

adra_bell eu nu maninc mazare, fasole sau naut ca pancreasul meu nu le tolereaza...mda stiu ca este o sursa importanta de proteine dar nustiu cum sa ma impun sa le maninc

Maria

5+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Maria, dar tu ce mananci, mai exact ? Cum ti-au iesit analizele, esti cu toate in regula ? Tie cred ca ti-ar folosi sfatul unui nutritionist, care sa-ti faca o dieta personalizata in functie de problemele pe care le ai si de alimentele pe care le suporti sau care iti plac ...

Cu spatele asa e, in sarcina a fost cum a mai fost, dar dupa ce am nascut am crezut ca mor de mijloc si de dureri de articulatii ! In special genunchii ma dureau, ca o tineam destul de mult pe pitica in brate, si 4-5 kile de ridicat si plimbat si leganat se simt al naibii !!! E foarte bine in primele saptamani sa va ganditi la cineva sa va ajute prin casa, de preferinta mama (sau o persoana dispusa sa va suporte toanele si depresia post-natala ) ...

Ce mai stiti de MihaHegarty, ca n-am mai vazut-o demult ?

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Maria din ce stiam medlife are un card de fidelitate pentru cei care nu au abonament. Sfatul meu e sa faci comparatie de servicii/costuri/pret/oferta la mai multe clinici private, eventual doar cele care iti ofera si posibilitatea sa nasti acolo. Din ce stiu mai sunt cmu si euroclinic.

Vorba lui Burtocika - ai grija cu alimentatia

Din ce tin minte, Mihahegarty parca a spus ca incepe serviciul si are un progr foarte lung, de dim pana seara si va intra mai rar.

Luli - fericita 9+ si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanamares spune:

FETELOR, VA MULTUMESC PENTRU RASPUNSURI!!!
Inre timp nu am mai avut rabdare si m-am dus si la Dr sa imi interpreteze aalizele.Sunt toate foarte bune.

Fabia, felicitari pt mica inimioara! Sa fie un bebe sanatos!

Apropo de ce ziceam cateva pagini mai in urma, am vb cu dr meu despre dublu test si mi-a dat incredere,asa ca il voi face negresit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

help
imi puteti spune si mie ce valori aveti la dublu test
adica cat e papp si free beta hcg
ca eu interpretarea o am abia luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenna spune:

buna viitoarelor mamicisi eu sunt o viitoare mamica care abia asteapta sa si tina puiul in brate cu ajutorul lui D_zeu v am citit toate postarile si acum m am hotarat sa va scriu pt prima data pana acum nu am avut curaj pt ca asteptam cu nerabdare ziua de azi sa merg la control sa vad cum decurg lucrurile pt ca la primul control adica 6 sapt. si 6 zile imi spusese ca nu se vedeau bn bataile inimii dar azi sunt fffffff.fericita ca i am auzit inimioara care bate normalasa ca de acum inainte merg cu voi la drum daca ma p rimiti am uitat sa precizez acum avem 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

morenna,da-ne te rog datele exacte sa te trecem pe prima pagina.Scrie 10 mesaje pt a scapape de moderare
Bun venit

pt bucatarese,am deschis un subiect aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160071

Mama de Ana si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna seara, fetele!
Morenna , bine ai venit. Iti dorim o sarcina usoara si dusa la termen!

Ce faceti? Cum va simtiti?
Eu astazi m-am simtit groaznic deabea m-am putut da jos din pat. Imi curge sange din nas si din gingii si nu pot manca de cat paine prajita , si pe langa asta mai am si niste dureri de cap groaznice

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu un de 15 +
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput