Strumfi si prichindei iulie-august2011(8)
Raspunsuri - Pagina 15
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaemi Buna ! la multi ani tuturor Ioanelor/Ionilor! Apropo de rau...iar m-am laudat ieri ca nu mai mi-e rau si azi...cine era sa dea la rate pe strada ?. Eu zic ca bine ca nu mancasem ca altfel... Si vroiam sa va mai intreb: pe voi va doare spatele/mijlocul? Eu am niste dureri , in special seara de nu stiu cum sa mai stau Pupici la toate ! Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 14+ Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata... www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane |
eu am hernie de disc. spatele ma omoara, durerea imi coboara in sold, apoi in picior. stiu ca se plangea cineva pe aici de dureri de sold ... asa am ajuns si eu la doctor si am descoperit hernia.
totusi, am inteles ca in sarcina va fi o nimica toata pe langa ce va urma dupa nastere, cand dispare burta si muschii spatelui nu vor mai avea ce sustine.
ei ... vom vedea atunci.
Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 14+
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
luli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fabiana_25 Buna seara fetelor !!! acum 20 min am venit de la eco l-am vazut pe bebe e extraordinar si are si batai de inima pe masura unui leu desi cred ca se va naste in fecioara . DPN 29.08.2011 Oricum rezultatul final pe care vreau sa-l subliniez este ca-l IUNESC MAXIM !!!!! Va si va doresc tot ce e mai bun pt voi si bb vostri!!! Cat despre lapte si iaurt am inteles ca sunt indicate cate 3 portii pe zi a cate 250 - 300 g. |
heheheee FELICITARI!!!
Luli - fericita 9+ si cu ajutorul lui Dumnezeu imi voi tine minunea in brate
anaemi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura13
eu am hernie de disc. spatele ma omoara, durerea imi coboara in sold, apoi in picior. stiu ca se plangea cineva pe aici de dureri de sold ... asa am ajuns si eu la doctor si am descoperit hernia. totusi, am inteles ca in sarcina va fi o nimica toata pe langa ce va urma dupa nastere, cand dispare burta si muschii spatelui nu vor mai avea ce sustine. ei ... vom vedea atunci. Laura lui Daniel - 14.11.2006 si 14+ Poze Daniel slideshow Daniel Mamici din Iasi www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006 |
Laura nu-mi mai aminti de durerile de spate de dupa nastere ca nici nu vreau sa ma gandesc. La filip cel putin, cand ma asezam in pat incepeam sa plang instantaneu de durere
Pe Anastasia am carat-o in brate pana la un an si ceva; si in casa si afara,pana in momentul in care am vrut sa o ridic si am ramas intepenita de spate. Aceeasi durere pana spre picior. am fost la medic,am facut radiografie si aveam vreo 3 vertebre tasate(S2-S4 parca). Dar nu mi-a zis nimic de hernie;am facut putina fizioterapie,nu mai m-a durut si m-am lasat.
Acum sincer,mi-e groaza de durerile de spate.
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 14+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane
luli spune:
Si pe mine ma doare spatele cateodata dar iau o no-spa si ma bag in pat cu ceva de rontait intr-o mana si cu telecomanda in alta incercand sa ma calmez si sa uit
Roberta84 spune:
buna seara fetelor ! intru si eu sa semnez condica p ziua de azi , sunt cam obosita , am muncit mult azi , dar tot mi-am facut timp sa va citesc.
Interesante discutiile voastre! Am sa ma dau si eu pe nuci.
Cat despre calciu .. nu stiu ce sa zic , eu inaite luam calciu mereu pe perioada iernii , insa acum nu mi.a fost recomandat , nici alte vitamine nu mi-a dat sa iau , decat magneziu cu viatminele B si asta pt ca aveam contractii iar magneziu ajuta la relaxarea uterului , ca altfel cred ca nici pe asta nu mi-l dadea.O sa inttreb la urmatoarea " intalnire" daca trebuie sa iau si altceva.
fabiana felicitari pt eco!
Eu ma simt destul de bine, parca nu ma mai doare nimic.. nici intepaturi in burta nu mai simt ca inainte, sper ca bebe e ok!
HAi va pup ca m-am intins. Somnic dulce va doresc la toate
12+
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
luli spune:
Aoleu Anaemi nu e bine deloc, ai grija de tine.
al3xutza_81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Burtocika
Cam tarziu am vazut mesajul tau, sper sa te mai ajute raspunsul meu (eu am abonament la Medlife). Eu deocamdata am mers doar la ginecologul de la privat, dar nu este o problema sa-mi fac analizele gratuite date de alt medic ... Eu doar ma duc la receptie cu o lista de analize si daca le am incluse in abonament, mi le da. SAU ma duc la un medic generalist, ii spun ca mi s-au recomandat analizele respective si mi le trece el pe trimitere. Pana acum nu am avut probleme. Poti sa te astepti sa-ti dea si ginecologul cam aceleasi analize, dar daca vezi ca-ti lipseste ceva, poti sa-l intrebi (spune-i ca ti le-a recomandat medicul de familie). ***************************** www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ? www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele |
HELLO LADIES! :* Sunt foarte fericita ca am devenit membra a acestui forum (de mult timp imi doream :) ).
Am si eu o burtica de 11 saptamani si de cand s-a intamplat minunea am tot mers la MedLife Favorit unde am gasit un medic foarte profi. Ideea e ca imi tot fac analize acolo insa cred ca mi-ar fi mai usor daca as avea un abonament, card MedLife, ceva de genu'... Am vazut ca ai spus ca ai abonament si sunt curioasa sa aflu mai multe detalii. Cum se face?
cereline spune:
Neata burticilor!va doresc un Weekend placut!am si eu o intrebare :cat de des va vedeti la ecograf;aici se fac doar 3,in fiecare semestru cate una, mi se par f putine; 14
marryan spune:
buna dimineata fetelor, scuze ca ma bag si eu pe aicea in seama, am citit postarile voastre despre calciu si sunt curioasa sa intreb daca gravidutelor este permis susanul sa intrebuinteze adic o portie pe zi...eu lapte nu beaunici un fel de lactate nu tolerez dar calciu trebuie lui bebe si ma gindeam sa incep si eu sa intebuintezi susnaul in alimentatie....cit despre alimentatie sanatoasa, ce sa mai zis eu nu maninc carne, nu folosesc oua, offf ma tin numai cu salate si ceva peste de cind ma tin minte si mai mult cartofi....acum cred ca trebuie sa schimb la 360 grade sa incep sa interbuintezi cite ceva din ele.
Maria
5+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#
adra_bell spune:
Maria, nu-i nevoie sa renunti la dieta vegetariana, dar observ ca nu ai mentionat nimic de mazare, fasole, naut, etc. Astea-s musai pentru continutul in proteine.
Pe mine nu m-a durut spatele dupa ce am nascut, dar am ramas cu o durere de coccis, care mi-a trecut foarte greu
blog
am hainute la bazar
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce