Strumfi si prichindei iulie-august2011(8)
Raspunsuri - Pagina 14
babyblue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Oanamares Buna ziua, dragi burtici! Azi mi-au venit o parte din analizele pe care le-am facut la un laborator nou si nu imi place deloc cum mi le-au dat. Nu inteleg mai nimic din rezultate si daca sunt ok sau nu.Va rog,ajutati-ma!!! Am asa: Rubella Quant IgG 58,7 Rubella Igm Qualitative 0,554 TOXO Quant IgG <5.00 U-Cap.TOXO M 0,049 CMV IgM 0.278 CMV IgG 4,78 CE INSEAMNA ASTEA????????????? VA ROG,AJUTATI-MA CA MOR PANA MERG LA CONTROL SA MI LE CITEASCA DR! 7+ |
inseamna ca ai anticorpi batrani de rubeola si citomegalovirus, ceea ce este bine, inseamna ca fie ai fost vacc de rubeola, fie ai intrat in contact cu boala candva si ai facut anticorpi, igG sunt cei batrani,care e f bine. IgM sunt de faza acuta si dc sunt mari, inseamna ca esti acum bolnava, dar la tine sunt ok, deci n-ai. si n ai nicio toxoplasma. nu stiu exact care e valorea maxima a IgM de rubeola. dar in tot cazul, cred ca e mult mai mare de 0.5.
eu zic sa stai calma. pare ok.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
8+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
babyblue spune:
mersi fetelor de ponturi cu susanul. [are f fain!
lapte am inceput sa beau cu cacao, ca nu mi place asa gol..rar beau lapte.
aveti grija cu nucile, dc aveti hipertiroidie nu sunt bune, ca au iod.
doamne, sper sa nu ramanem fara dinti..pe bune!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
8+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.
Burtocika spune:
citat din mesajul lui v_florina Am si eu o intrebare pentru fetele care isi fac analizele pe abonament la vreo clinica privata, dar au un medic ginecoloc din spital. Intrebarea mea este de fapt cum le veti cere celor de la clinica sa va faca analizele recomandate de medic. Azi m-am vazut cu medicul cu care voi naste, si maine trebuie sa ma duc la medicover sa fac analizele. Numai ca la medicover ma vad cu ginecologul de acolo, si mi-e jena sa-i pun analizele pe masa... Ma gandesc ca fiecare medic are orgoliul lui... PS: suntem in 7+ |
Cam tarziu am vazut mesajul tau, sper sa te mai ajute raspunsul meu (eu am abonament la Medlife). Eu deocamdata am mers doar la ginecologul de la privat, dar nu este o problema sa-mi fac analizele gratuite date de alt medic ... Eu doar ma duc la receptie cu o lista de analize si daca le am incluse in abonament, mi le da. SAU ma duc la un medic generalist, ii spun ca mi s-au recomandat analizele respective si mi le trece el pe trimitere. Pana acum nu am avut probleme.
Poti sa te astepti sa-ti dea si ginecologul cam aceleasi analize, dar daca vezi ca-ti lipseste ceva, poti sa-l intrebi (spune-i ca ti le-a recomandat medicul de familie).
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele
Burtocika spune:
citat din mesajul lui pufi79 da fetelor si pe mine au inceput de cateva seri sa ma doara incheieturile asa ca de azi am sa incerc sa beau mai mult laptic, o sa-mi aduc la munca laptele ca acasa seara mai mult de o cana nu intra. O fi de la vreme... cert e ca mai multe lactate nu cred ca strica. .....viata este acolo unde te regasesti....... 14+ Doamne ai grija de noi |
Tot tarziu vad si postarea ta, poate ca ti-au mai scris alte fete intre timp ...
Eu stiu ca laptele (calciul de fapt) NU este foarte indicat in sarcina, pentru ca poate declansa contractiile !!! Nu stiu exact in ce concentratie este permis si cand anume, cert este ca poate da probleme ... Acum cateva zile am vazut un subiect pe la Generale sau pe la Alimente care m-a uimit, si in care se discuta despre "Mitul laptelui" si ca de fapt consumul de lapte nu este indicat la varsta adulta, mai erau si niste teorii legate de efectul exact opus pe care il are asupra osteoporozei ... Nu stiu cat adevar era in articolele alea, dar pe mine m-a pus pe ganduri ...
Referitor la articulatii, ar trebui sa vorbesti cu doctorul, exista alte medicamente naturale care s-ar putea sa te ajute mai mult ...
Burtocika spune:
citat din mesajul lui babyblue fetelor, eu pot lua calciu efervescent, ce stiti? ca eu raman fara dinti, pe bune...ieri mi s-a crapat o masea, tam nesam si ma dor toate...ma doare toata gura, cred ca ma demineralizez.. _ Babyblue va pupa pe toti!! 8+ Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi.... 2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. |
Acum am vazut si postul tau cu problemele de calciu ... Vorbeste cu doctorul tau, nu e de glumit cu calciul in sarcina !
Burtocika spune:
citat din mesajul lui omibaba Calciul, chiar e o problema. Susanul e o sursa bogata in calciu, nu e medicament, ceea ce nu il lasa sa se depuna pe tevile de evacuare (rinichi si alte parti ale aparatului excretor). Important e ca semnitele sa nu fie prajite sau sa ramana intregi. Prajitul le i-a calitatile, iar de raman boabe intregi stomacul nu le poate distruge cojita si asa nu a-ti facut nimic, pentru ca vor fi eliminate intregi. 11 + |
Foarte interesant si util sfatul tau !!! Si are sens, pt ca eu nu suport susanul din cauza ficatului, dar cred ca asa ar fi bun ...
Burtocika spune:
citat din mesajul lui roxybarbu Imi pare rau sa vad ca nu sunt singura la care ii mai este inca rau , eu ma trezesc in fiecare dimineata cu o ameteala crunta iar din momentul in care ma dau jos din pat am aproximativ 30 de sec sa ajung la baie . Traieste, Iubeste, Daruieste... sunt cea mai fericita cu un de 15 + DPN 04.07.2011 |
Si eu patesc la fel Asta e motivul pt care mi-e groaza sa ma duc la analize, ca trebuie sa plec nemancata si mi-e teama ca o sa lesin pe strada !
Solutia mea este sa mananc INAINTE sa ma ridic din pat ceva sarat (sticksuri, saratele, biscuiti, ce-ti place tie) si sa nu ma ridic brusc.
Fabiana_25 spune:
Buna seara fetelor !!! acum 20 min am venit de la eco l-am vazut pe bebe e extraordinar si are si batai de inima pe masura unui leu desi cred ca se va naste in fecioara .
DPN 29.08.2011
Oricum rezultatul final pe care vreau sa-l subliniez este ca-l IUNESC MAXIM !!!!!
Va si va doresc tot ce e mai bun pt voi si bb vostri!!!
Cat despre lapte si iaurt am inteles ca sunt indicate cate 3 portii pe zi a cate 250 - 300 g.
anaemi spune:
Buna ! la multi ani tuturor Ioanelor/Ionilor!
Apropo de rau...iar m-am laudat ieri ca nu mai mi-e rau si azi...cine era sa dea la rate pe strada ?. Eu zic ca bine ca nu mancasem ca altfel...
Si vroiam sa va mai intreb: pe voi va doare spatele/mijlocul? Eu am niste dureri , in special seara de nu stiu cum sa mai stau
Pupici la toate !
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 14+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane
anaemi spune:
Fabiana , felicitari pentru "fecioara" ta !
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 14+
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank">Filip si Anastasia - ae.jpg - concurs Klorane