Fluturasi de martie-aprilie 2011 (113)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

yasmi cadita noastra e de la ok baby
si seamana cu cea pe care ai aratat-o tu
e f practica
doar ca noi avem si suport

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 27+ PETRA ADRIANA

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33 Lucas Eduard

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

clabut , bun venit!, ce haios baiatul tau cu replica referitoare la fetite...
anaxena, cu placere, nici eu nu sufar de foame, iar la mine a stagnat cantarul, eu sper sa creasca in curand..dar pana nu rezolv cu constipatia nu ma cantaresc...
in legatura cu sutienul de alaptat am avut si eu la maria, dar pana desfaceam chestia aia mai repede scoteam si hraneam fata.., oricum recoman sutiene de bumbac fara burete si sarme...

mami de de 7 ani si ingeras si 28+cu
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamira spune:

PisucMic foarte frumoasa noua casutza. S-o stapaniti sanatosi si sa petreceti numai clipe de vis in ea

_
fericita cu o minune de in burtica alintata gombotica Alesia Maria 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata!

iar m-am trezit cu durere rea de spate Dar azi o vad pe bebitza

pisuc, eu la ambele sarcini mi-am luat sutiene de alaptat de la Mothercare. Sunt intradevar scumpe, dar sunt f bune. Prima data mi-am luat unele gen bustiera, acum mi-am luat sutien. Au la seturi de 2 buc alb si negru.

clabut, bine ai venit! Sarcina usoara in continuare!

alina 06, la Cristi am avut mare stres sa dorm doar pe stanga, acum dorm oricum numai sa nu ma mai doara spatele. La prima sarcina stiu ca am intrebat daca pot dormi pe spate, ca citisem ca se comprima nu stiu ce vena. Dr mi-a spus ca pot dormni linistita ca daca e sa fie ceva in neregula mai intai simte corpul meu si ma intorc, bebe nu poate sa sufere din chestia asta.

lalely, eco morfologica se mai recomanda la 32 de sapt - este cea de trim III, iar sutienele de alaptat mi-au placut mult si le-am folosit intens.

yasmi, eu am avut o cadita in genul ala, dela fisher price www.strollers.ro/Pentru_baie/Cadita-Multifunctionala-Rainforest-Fisher-Price_codeFP-M5656.aspx" target="_blank">asa, dar a fost destul de incomoda... o sa o folosesc si acum la bebe, dar nu sunt super incantata. Ma enerva ca nu prea aveam de unde sa iau apa sa torn pe bebe. Dupa aceea am luat un de la ok baby, super tare, avea incorporat termometru si indicator de nivel la apa cred ca e ca asta: http://www. bebelusultau.ro/detalii.php?cod=OK05

alina, taietura de la cezariana este fff jos, chiar unde incepe parul pubian.

dorinut@, las ca trec visele, nu te mai gandi la asta.

cami, si Cristi mananca de multe ori la desene. Nu imi fac griji, pb e cand mergem la un restaurant ceva

millie, nu speria fetele cu nopti nedormite . vezi si tu partea buna a lucrurilor, esti deja obisnuita cu programul de treziri dese noaptea. Eu pana ma reobisnuiesc o sa dorm in papuci toata ziua

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana

AMR 6 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bulina_mica

Buna fetele!
Ma mai primiti? Ca io nu prea scriu, pentru ca inca merg la lucru, dar va citesc din umbra tot timpul.
In primul rand, LA MULTI ANI! si sa ne aduca la toate noul an bebei sanatosi si mancaciosi, care sa stea cuminti in burtici pana la termen.
Noi suntem bine, mai avem aproximativ 6 saptamani pana la cezariana programata. Am fost marti la eco, avem 2200gr.
Felicitari pisuc pentru casa noua si Yasmi pentru silueta pe care ti-o mentii.
Noi n-am cumparat nimic, acum ne tot chinuim sa alegem carucior si in weekend vrem sa bagam o tura mare de cumparaturi. Am noroc ca hainute am primit foarte multe si nu cred ca mai iau nimic. Mai rau ca inca nu le-am spalat si calcat. Am primit si patut, mai trebuie sa iau salteluta. Bine lucrurile sunt folosite, dar nu ma deranjeaza.
Va pup pe toate!

Gravidutza fericita 32+ cu

felicitari!!!!!!!!!!

vedeti ca bb meu e micut????

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

sunt tare happy in dimineata asta...ma iubesc din nou cu cantarul,regimul functzioneaza de minune...multzumesc ailed!!!
am trecut sub limita critica...ce bine ma simt...si chiar mananc,nu fac foamea!cum faceam inainte...oricum sunt tare fericita..abia ashtept sa vad sapt viitoare cum sunt!

ma duc sa ma uit pe picasa sa vad si eu lucrushoarele bebelanului de bb_yasmi,ieri ma apucasem si eu de calcat dar mi s-a rupt masa

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si s30 cum creste Alex

AMR 10s!!!!
Maria,povestea nashterii

Maria in culori

bravo!!!!!!!!!!!! ma bucur sa vad ca esti multumita si binedispusa!!!

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

neata fetelor ,ce faceti?? noi abia ne-am trezit.da cineva o cafea ca sunt parca am baut toata noaptea

toate burticile

_
28 saptamani minunea data de dumnezeu ajuta-ne sa vina pe lume sanatos

Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

Omul se roaga de Dumnezeu sa il scape de necazuri si Dumnezeu se roaga de om sa mai lase pacatul. Acum, judecatii voi, cine de cine sa asculte mai întâi, Dumnezeu de om sau Omul de Dumnezeu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bulina_mica

Buna fetele!
Ma mai primiti? Ca io nu prea scriu, pentru ca inca merg la lucru, dar va citesc din umbra tot timpul.
In primul rand, LA MULTI ANI! si sa ne aduca la toate noul an bebei sanatosi si mancaciosi, care sa stea cuminti in burtici pana la termen.
Noi suntem bine, mai avem aproximativ 6 saptamani pana la cezariana programata. Am fost marti la eco, avem 2200gr.
Felicitari pisuc pentru casa noua si Yasmi pentru silueta pe care ti-o mentii.
Noi n-am cumparat nimic, acum ne tot chinuim sa alegem carucior si in weekend vrem sa bagam o tura mare de cumparaturi. Am noroc ca hainute am primit foarte multe si nu cred ca mai iau nimic. Mai rau ca inca nu le-am spalat si calcat. Am primit si patut, mai trebuie sa iau salteluta. Bine lucrurile sunt folosite, dar nu ma deranjeaza.
Va pup pe toate!

Gravidutza fericita 32+ cu

felicitari pt bb grasunel..e voinic dar cezariana de ce faci, e alegerea ta ?

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Ailed mai spune-mi si mie unde ai postat regimul tau please!
Nu am fost pe faza...si vreau sa fiu si eu prietena cu cantarul ca si Anaxena

24+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

lavi nu este micut bb tau este perfect in grafic, cred ca bb de bulina_mica este un pic mai maricel uite si aici un grafic

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=sap32

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 34+

Mergi la inceput