Fluturasi de martie-aprilie 2011 (113)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna dimineata!

Pisuc, felicitari pt casuta noua! Sa o stapaniti sanatosi!

Felicitari si fetelor care si-au vazut bebicii! yasmi, alina.n, lauriciu.

Maine il vad si eu . AU trecut 5 sapt de la ultima eco si atunci treceam cam prin ce treci tu yasmi acum. Aveam 19 sapt si 4 zile si bebe greutate de 19 sapt. Dr a zis ca e bine, eu am ramas stresata si pana in ziua de azi ca era cam mic. Acum... vedem maine ce si cum.
Totusi, eu zic ca la tine e bine, ai vazut si la alina.n. Plus ca am inteles ca in ultimele sapt bebe ia mai repede si mai mult in greutate. Dar... stiu si ca orice ti-am spune noi, stresul tau tot ramane. Ca asa sunt si eu

in sapt 25 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Bine ai venit Claubut! Scrie cat mai mult ca sa scapi de moderare si sa apari in timp real. De asemenea, sa trimiti datele sarcinii: DUM, data preconizata a nasterii, am inteles ca e baietel, daca ai si numele - ca sa puna fetele pe prima pagina.

Ina, sigur ne vom vedea prin Herastrau, eu insa voi merge mai mult in Kiseleff, fiindca stau chiar langa.

Simona, noi ptr amenajare am avut multe reviste, am umblat prin magazine, si m-am jucat si cu niste softuri de mobilare foarte faine descarcate gratuit de pe net, de pe site-urile Bo Concept si respectiv IKEA. Mult succes, stiu ce stres e si asta...

Pupaturi

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s27 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna dimineata !
Pisuc felicitari pentru casa noua !
Lauriciu felicitari pentru bebe pozitionat corect!
Despre greutatea bebicilor chiar nu cred ca trebuie sa va faceti griji Alina si Bb_Yasmi[/red], mie mi se par in grafic.
Eu din contra imi fac un pic de griji sa nu fie bebe prea mare, ca burtosu e mare si bebelina are niste lovituri foarte puternice. Am inteles ca sunt luna a 8-a, dar totusi ar mai fi aproape 2 luni, si tare nu as vrea cezariana.
Ms Miki[/red] ca ai postat in legatura cu burtiera, si eu eram tentata de aceea cu tot cu chilotei, dar daca va fi nastere naturala (da Doamne!)nu cred ca e asa comoda! Eh se vede ca nu am experienta inca .

Feli cu Miriam in burtica 32 +
AMR 8S

Mergi la inceput

Dragele mele,
am si eu doua intrebari care ma macina:
- de unde v-ati luat sutien de alaptat? exista un model preferabil? Ceva sfaturi?
- de cateva zile ma streseaza o problema tare neplacuta , cea a hemoroizilor ... E o problema pe care o mai aveam si inainte de sarcina uneori, mai ales daca eram mai consti... Dar aveam remedii, inclusiv unguent cu Hemorzon, care insa nu e permis in sarcina. Acum, desi nu sunt constipata in mod special (cel mult o zi pauza din cand in cand), au aparut de cateva zile si nu stiu cum sa scap de ei... Si-s tare neplacuti; inca, acum sunt in concediu, ma mai intind cand vreau, dar cand o sa fiu la munca... Voi ati patit asta? Cu ce va oblojiti? Am auzit ca merge unguent cu Ultraproct (are doar corticosteroizi local) dar altceva?
- ca urmare, acum ma stresez sa dorm numai pe stanga sau cel mult pe dreapta, eu care adoram sa dorm pe spate, ca sa nu comprim circulatia venoasa...

Va pup si tare multumesc daca imi impartasiti din experienta voastra!

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Neata din casuta noua!
Sunt foarte incantata ca avem si internet si cablu, tot ce ne trebuie. Mai avem de adus una alta, dar oricum!

Lavi, splendide hainute! Sa le poarte sanatos!

pentru toata lumea!

Pisuc Mic

felicitari pentru casuta , unde pot sa vad si eu pozici ai pus pe undeva?

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui claubut

Buna tuturor!
Sunt noua pe aici, desi citesc informtii pe forum de la bb1 (adica din 2006-2007). Acum suntem insarcinati cu bb2 (care este tot baietel) in 26 s + 4 zile.

Bun venit in club, zi-ne mai multe despre tine, scrie 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa -ti putem vedea in timp real mesajele.
Sarcina usoara

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

Citat:
citat din mesajul lui pisucmic

Neata din casuta noua!
Sunt foarte incantata ca avem si internet si cablu, tot ce ne trebuie. Mai avem de adus una alta, dar oricum!

Lavi, splendide hainute! Sa le poarte sanatos!

pentru toata lumea!

Pisuc Mic

felicitari pentru casuta , unde pot sa vad si eu pozici ai pus pe undeva?

Alina, pozele din bai, bucutarie si 2 camere sunt pe Picasa, le mai las pana diseara.

Pisuc Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubut spune:

Buna,
DN 20.05.1978, DPN 09.04.2010, dar voi face cezariana ca si la primul bebe si probabil ca va fi mai devreme.
Deocamdata cu numele nu ne-am hotarat 100%, pentru ca eu vreau ceva si sotul altceva, insa deocamdata este Eduard Andrei (varianta mea).
Voi naste la Elias cu dl. dr. Filipescu.
Pastrez acelasi ritual ca si la bb1, in sensul ca au fost conceputi la distanta de 5-6 zile unul de altul dar 4 ani diferenta.
La bb1 DPN era 03.04.2007, iar la bb2 este 09.04.2011. Sunt ambii baietei, norocul meu, pentru ca altfel: 'fetitele nu sunt bune, tlebuie sa o aluncam' (citat de la Matei).
Emotiile sunt mai mari acum decat la bb1, pentru ca acum stiu la ce sa ma astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubut spune:

Suntem din Bucuresti, avem un bb1, Matei Alexandru, un copil teribil de incapatanat si de rasfatat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Scuze fetele pentru atata rosu. S-au bulibasit tagurile.
Bine ai venit Claubut!
Pisuc sa te speli dupa fiecare data ce faci kk. Serios ca nu-i de ras, e de baza dar foarte eficient. Asa s-a tratat un prieten de al nostru sofer care nici cum nu scapa de hemoroizi.

Feli cu Miriam in burtica 32 +
AMR 8S

Mergi la inceput