Fluturasi de martie-aprilie 2011 (113)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

pisuc eu nu te pot ajuta pt ca nu am aceasta pb dar pot sa-ti spun ca legat de asta am citit odata in formula AS un leal pentru a elimina hemoroizii, sotul meu a incercat-o cu efect dar el nu a avut rabdare sa faca tratamentul pana la capat si la o per mai lunga de timp a recidivat

http://www.formula-as.ro/2006/740/cititorii-raspund-49/sotul-meu-ameteste-si-are-senzatie-de-voma-9328
vezi la "Cum se poate scapa de hemoroizi si ulcer duodenal?"

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Pisuc, eu sutiene de alaptat am gasit pe la cateva magazine de cartier, din astea cu haine, chiloti, sutiene. N-am luat inca, dar le-am studiat si mi-au parut ok, din bumbac... Ia sa intrebi ca sigur gasesti.

Eu n-am probleme cu hemoroizii, dar chiar voiam sa te intreb. E o problema mare daca mai dorm pe spate din cand in cand peste noapte? Tot incerc sa dorm pe stanga, dar amortesc si la un moment dat ma intorc pe dreapta, dar ma cam dor soldurile. Am observat ca mi-e bine daca mai dorm si pe spate. Ma ia somnul si apoi ma trezesc stresata ca am dormit pe spate .
Da' totusi ma gandesc ca n-o fi foc... Voiam sa te intreb pe tine ca esti mai in domeniu.

in sapt 25 cu minune de sanatos si vesel.
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubut spune:

Bb1, a venit chiar in momentul in care noi faceam pregatirile de nunta (ne-am casatorit pe 19.08.2006), iar cand ne-am intors din luna de miere m-am hotarat sa merg sa imi fac si eu analizele femeiesti pentru anul acela, pentru ca eram convinsa ca dupa inceperea serviciului nu voi mai putea. Asa ca apelez la cunostiinte si merg la Giulesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata burtici...

Doamne, se apropie termenul pt unele dintre voi...Eu sunt printre ultimele..Eu si Alina06....Noi mai inatrziate..dar lasa ca invatam din experienta voastra...

Ce ma sfatuiti sa fac in saptamana 27,eco normala sau iarasi morfofetala?Am facut pana acum morfo si la 18s si la 22 s...Medicul mi-a zis ca este suficient.Voi ce ziceti?

24+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Alina dar tu poti dormi pe spate? Te intreb pt ca eu daca ma asez de ex asa simt cum mi se tare respiratia deci doar pe laterale pot sa dorm si bineinteles ca amortesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui claubut

Suntem din Bucuresti, avem un bb1, Matei Alexandru, un copil teribil de incapatanat si de rasfatat.

Eh normal doar e berbecut, am si eu unul mic in casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubut spune:

Ajungem acolo, si d-na dr imi zice: Draga ai uterul marit. Te rog sa revii sa mai facem investigatii.
A doua zi de dimineata, merg la spital, si imi preleveaza tot ce trebuie, apoi imi zice sa ma duc la laborator si sa astept.
Ajung acolo, si dupa 10 minute vine o d-na care foarte trista imi zice: sunteti insarcinata!
Eu o interb: Sigur, pentru ca am avut menstruatie!
Ea: Sigur, testele pe care le folosim noi sunt sigure!
URAA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimi

ce fac fetele??

eu am pus papica la foc si imi astept printesa sa vina acasa de la bun.

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan32+ Lucas Eduard

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

lalely eu zic ca eco normala este ok, stiu ca morfo se face la 22 iar tu deja ai facut deci e ok.

Mergi la inceput

neata Lavi ce faci bun?

Mergi la inceput