Fluturasi de martie-aprilie 2011 (113)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui claubut

Ajungem acolo, si d-na dr imi zice: Draga ai uterul marit. Te rog sa revii sa mai facem investigatii.
A doua zi de dimineata, merg la spital, si imi preleveaza tot ce trebuie, apoi imi zice sa ma duc la laborator si sa astept.
Ajung acolo, si dupa 10 minute vine o d-na care foarte trista imi zice: sunteti insarcinata!
Eu o interb: Sigur, pentru ca am avut menstruatie!
Ea: Sigur, testele pe care le folosim noi sunt sigure!
URAA!

Frumoasa surpriza inainte de nunta

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

alina06, , al meu nu e mai mic, este exact cat pt sapt 32, dar eu faceam comparate cu sora sa si de asta spun ca e micut. si la mine mai e si stresul ca lumea e cu ochii pe mine si de abia asteapta sa auda ca bb e mai mic sau ceva in neregula sa imi spuna ca din cauza mea, ca am avut grija sa nu ma fac BIG :))
sa vi cu vesti bune de la eco!!!!!!

felicia nu are nici o legatura faptul ca ai tu burta mare cu bebelusii mari. poti sa ai mult lichid si de asta sa fie asa mare. si la lovturile bebelului, crede ma ca si al meu e duracell in burta...imi provoaca dureri uneori cum se misca....

lalely eu zic ca eco normal e suficient. acum tu stii ce iti doresti, de cat banut dispui. eu am facut o singura morfo.

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan32+ Lucas Eduard

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

He, he imi plac inimioarele din baie,PISUC! Vad ca va plac inimioarele!
BB_YASMI ce de haine! Super! Si eu am primit ieri primul lucrusor a lui bebe-Crucea de botez. Mi-a cumparat-o un preot prieten de familie din Ucraina. Asa de tare imi place,am ramas surprinsa. Am vrut sa i-o platesc si nu a vrut sa accepte.Sunt tare bucuroasa.

Feli cu Miriam in burtica 32 +
AMR 8S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Multumesc de raspunsuri...Asa ziceam si eu sa fac eco normala..Ca nu vreau sa mai dau iarasi o gramada de bani.Si oricum la 32 sapt m-a chemat medicul din Bucuresti la eco ..cred tot morfofetala...

Asa ca acum fac o eco normala+control la ginecolog..care este lunar...

24+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

neata Lavi ce faci bun?

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 34+

mancarica de fasole verde si gratar din carne de vita....

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33 Lucas Eduard

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubut spune:

Apoi faza haioasa, a fost cand dupa 2-3 saptamani, revin la d-na dr. penru o eco. Imi zice sarcina 7-8 saptamani. Intre timp, imi caut un doctor (voiam sa nasc la Filantropia, insa nu am gasit pe nimeni) si am ajuns la dl. dr. Filipescu. Ma intreaba: in cate sapt sunteti, eu raspund in conformitate cu eco 10-11 sapt. Ajung la cabinet, facem eco si imi zice: sarc 16 sapt. Sa mor de rusnine, fusesm gravida si habar nu avusesem.
La bb2, am supravegheat procesul, pentru ca voiam sa iau acid folic si sa imi fac analizele inainte de a ramane, asa ca la 5 saptamani i-am facut o poza (apare un punctulet)

Mergi la inceput

eu pot dormi pe toate partile..... da....cum auziti.,....de multe ori ma trezesc si pe burta , nu pe toata ci pe treisfert

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

..ce cruce de botez???
Eu habar nu am..

24+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

mada te asteptam cu vesti bune astazi de la eco!!!!!!!!!!!!!!

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

astazi la noi vor fi 3 grade!!!!!!!!!!!!! cu + superrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!! sambata +10 grade!!!!

mamici de bb2 ati avut careva aceasta vanita??? (stiu ca anaxena o are de la maria) si vreau sa o comand si eu ca mi se pare ca e ceea ce caut, micuta si cu un pic de suport in ea. http://www.suzeta.ro/Cadita_baie_lux_ergonomica_cu_dop_evacuare-2752.html

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput