Fluturasi de martie-aprilie 2011 (113)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

madutza si eu vreau sa vina primavara,dar numai pt ca odata cu primavara vine si bebelinul meu scump!

29 saptamani de fericire cu baietel scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

gata!chiar ma bag in patuc acum,asa de rau ma doare spatele de numa,nu stiu cum sa mai stau..vise placute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am pus pozici cu hainutele (o parte din ele!) si cu burtiera mea.....care sincer nu mi se pare prea grozava....voua cum vi se pare??

imi e foameee......si nu stiu ce sa mananc usor la ora asta....

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan32+ Lucas Eduard

AMR 7 s !!!

uau ce de lucrusoare..ai putea sa imbraci inca vreo 2 prichindei f freumusele

mami de Vlad 09.04.2009 si s32 cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina.n

miki cu somnul am avut si noi ceva pb, eu incerc sa o trezesc cat mai devreme pt ca somnul de pranz si cel de noapte sa nu mai fie prea tarziu
la ora 8 - 8:30 dimineata o trezesc iar la pranz ff rar o las sa doarma dupa 3 altfel ne apuca 12noaptea

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 34+

alina el e f matinal..plus ca noptile sunt agitate si nu are somn continuu, se trezeste de cateva ori..iar la pranz ma prinde ora 3-4 si nu reusesc sa-l adorm..desi il obosesc si prin casa si pe afara..nu-i stau piciorusele o clipa..si tot degeaba..
azi am reusit sa-l culc la 4 dupa-amiaza..si cat crezi ca a dormit ? 40 minute.. iar acum seara speram si eu sa pice pe la 9..da de unde, la 11 l-am bagat in camera cu scandal si culcat toata lumea in casa ca sa-i demonstram ca nu se mai joaca nimeni la ora aia si ca trebuie sa dormim..si a adormit pe la 12..
e ceva de speriat..parca ar fi cea mai mare pedeapsa pt el somnul..daca l-ati vedea cum face cand aude cuvantul asta..si ce ma deranjeaza e ca nu sunt perioade la noi..masele, canini, puseuri, etc..e starea lui generala de cand l-am nascut.. asta ma doare cel mai rau cand era mic mic..sugar..sugea si o ora, dormea cate 15 minute..restul urla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

alina, maine la ora 2 merg la dr. Sper sa imi faca si eco, ca nu plec de acolo fara . Chiar ca e grasunel bebe al tau. Eu sper macar 2000 gr sa aiba . si cred ca ma duc si singura...al meu nu cred ca poate sa merga cu mine

yasmi, sa poarte sanatos bebelinul toate lucrusoarele. De centura nu stiu ce sa-ti zic...eu mi-am luat din aia cu tot cu chilot, inalta pana sub sani. Astea fara chilot imi e ca se ridica si nu tin bine toata burta. Totusi nu cred ca la tine are pe ce sa se ridice , se cam ridica pe sunculite...iar tu esti numai os

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 33+ cuCatalina Ioana

AMR 6 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

astea cu chilot in caz de nastere naturala sunt cam incomode..nu prea le suporti stranse intre picioare..eu din cauza asta nici n-am purtat-o primele saptamani si pe urma am bagat foarfeca in ea..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

yasmi wow, cate lucrusoare frumoase si cat de multe sa le poarte cu placere bebe lucas

miki, daca te muti in otopeni inseamna ca la vara te invit in herastrau la plimbare cu copii

s 27, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

si eu as vrea..numai ca n-am mai condus de cand am ramas gravida cu vlad..si atunci abia luasem carnetul..si stau f prost la capitolul asta dar eu sper sa rezolv problema pana la vara..ca trebuie..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauriciu_25

fetelor am reusit si eu sa ajung la calc,sa va anunt ca e tot bine cu bebe al meu drag,ca s a intors iarasi cu capusorul in jos,deci pot spera la o nastere naturala,e cu 4 zile mai mare,dar mie nu mi a spus greutatea si nici ce marime are colul si nimic altceva decat ca e tot in regula,bine,ca asa stau linistita dar mi se pare ciudat ca voi stiti toate astea si eu nik.oricum eu sunt multumita ca e totul ok.
va pup si noapte buna

felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Neata din casuta noua!
Sunt foarte incantata ca avem si internet si cablu, tot ce ne trebuie. Mai avem de adus una alta, dar oricum!

Lavi, splendide hainute! Sa le poarte sanatos!

pentru toata lumea!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! s27 cu un dragalas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Felicitari pt casa noua!

P.S. noi stam pe langa Aurel Vlaicu, ne primiti si pe noi la vara cu caruciorul prin Herastrau?

30 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claubut spune:

Buna tuturor!
Sunt noua pe aici, desi citesc informtii pe forum de la bb1 (adica din 2006-2007). Acum suntem insarcinati cu bb2 (care este tot baietel) in 26 s + 4 zile.

Mergi la inceput