Dulceturi si papanasi- Bun venit, Rares!(418)
Raspunsuri - Pagina 4
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marunzika Am intrebat la farmacie de omega3 pt copiii si mi-au spus ca ei nu recomanda la varsta asta, oricat de mica ar fi cantitatea data!?! V-am auzit pe voi si vroiam sa-i dau si eu Energiei, imi spusese si Erina, dar cred ca trebuie sa iau de pe net. Aseara ii spuneam sotului ca vreau in sauna; Energia ma intreaba ce e aia, explic si cand aude ca acolo e foarte cald si transpiri imi spune:"mami si eu vreau in sauna ca acolo nu racesc!" Yaia ai luat pozele de la piscina? Pupam pisicuta si delfinasul! |
Aici nu se da nimic la copii, nici omega3 si nimic altceva dupa 3 ani (pana atunci vit. D). Dar le dau mai mereu peste, somonul norvegian e asa de des in meniu si il mai dam si noi acasa.
Noi avem sauna acasa, asa ca va asteptam!
Am luat, acum ii scriu mail tipului sa-i cer pozele si pe CD si vi le arat cum le primesc (scanate nu ies bine).

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
mihailescu teodora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cecilia L
aici este problema, nu l-am vaccinat , am tot amanat din septembrie din cauza de tuse, muci si alte lucruri, iar acum cand era sanatos si voiam sa fac vaccinul stam pe loc datorita cazului din grupa, mi-a trimis mamica mail innainte sa incepem gradi. Acum asteptam....nu am alta solutie.Cecilia si Cristian Matei (07.09.2007) |
Poti sa-l vaccinezi linistita si acum,chiar daca a avut contact cu fetita;eu zic ca n-a luat totusi,dar probabil nu va scapa,ca epidemii tot vor mai fi in gradinita,si va face forma usoara,nu se va chinui cu pustule pe tot corpul!
Bafta sa nu fi luat acum!
Yaia spune:
Ema cea mica, un
sa treaca supararea! Sa ma vezi pe mine cu amandoi la cumparaturi!
Norocul meu ca aici sunt draguti si nu pacalesc cumparatorul, iti dau punga si dupa 2 zile, daca o uiti!
Ancasilv, sanatate multa in primul rand, tie si lui Vladut! Sper sa-si gaseasca si sotul serviciu cat de curand!
Gabriela, imediat vine tortuletul de 1 an! Norocoasa esti cu bona!
Cecilia, eu nu cred ca trebuie sa astepti nimic pentru a instala obiceiuri de masa sanatoase. Ii explici de ce nu e voie la PC sau TV si gata. Si noi lucram cu Tudor, sa manance singur si acasa, nu numai la gradinita. Acasa vede ca o hranesc pe Alexia si vrea si el hranit de mine. De ceva vreme stam cu el la masa si mananca singur daca suntem fermi si corecti cu el. In plus, asa e corect, sa mancam cu toti la masa. Norocul meu ca Alexia mananca destul de repede, dar cu ea nu am facut greseala de a aduce si jucarii la masa. Prefer sa manance mai putin, dar fara jucarii si joaca.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Roxali spune:
Crishtina felicitari ptr bb3 , sarcina usoara si bine faci ca nu te gandesti la nastere
Marunzika ma bucur ca santeti bine , nu am vaccinat si nici nu vreau sa aud de vaccinari extra.
Rox esti f activa in vacanta,cred ca si din cauza distante ![]()
Nana vrei sa nasti Ro?am pierdut firul daca am ramas fara net 4 lunite
Noi ieri am avut intalnire cu Befana(o babuta careaduce ciorapi umpluti cu dulciuri copiilor)...intalnirea a fost la o vecina, organizase ea cu cuscra, dar ptr Sonia a fost un adevarat esec , plangea si ii batea inimioara rau.Sa nu mai zic ca i-am dat toate suzetele babutei, ca Mosului nu se putea (ca nu mai era mirific C)
Seara a incercat o tentativa, dar nu ia mers
, astazi cand am culcato dupa pranz imi soptea, dar m-am facut ca nu aud
...deci in principiu ok
Roxana_G spune:
neata. eu pe picior de plecare, nu imi vine sa cred cum a zburat timpul.
ali, sunt mai activa datorita timpului liber la discretie, ceea ce acasa nu prea am.
anca, sanatate lui vlad si bafta sotului sa gaseasca repede job!
cecilia, subscriu la mesajul yaiei. tocmai asta e si ideea, daca mancatul la masa e pedeapsa cum te astepti sa stea pe viitor? este doar o regula care trebuie respectata. sigur ca va face scandal, e reactia fireasca, depinde de tine cum il convingi. poti scoate la inceput cablul din tv. eu in prima faza ma arat indiferenta, apoi gasesc motivatii. de ex, haide sa mancam sa mergem apoi la joaca, sau hai sa terminam mai repede ca am pregatit jocul favorit. de regula e o chestie de anticipare a ceva placut si o reamintire ca joaca va continua imediat dupa. asta inseamna ca dupa il si lasi la joaca putin, chiar dc voiai sa il culci sau sa plecati. acuma ce sa zic, e o teorie care statistic vorbind merge la noi, dar nu totdeauna. aaa, il poti lasa sa isi aleaga locul, sa aseze el masa, sa isi aleaga bucatica de carne, etc. la noi andrei nu avea voie cu cutit, de cand i se pune si lui mananca de dragul de a taia ceva. tu stii cel mai bine ce l ar atrage pe cristi. si ultima chestie: cheia succesului e consecventa. daca cedezi la mesele urmatoare, s a dus efectul. noi am reusit o imbunatatire dupa numai 2 we la bran, ca in timpul sapt nu prea ii vedeam decat tarziu.
ma duc la ultima balaceala! pup
prisi spune:
buna dimineata si La multi ani! tuturor ce se sarbatoresc azi si mari si mici 

Marta
37+
si Miruna (06.09.2007)
cecilia L spune:
Roxana, ai inteles gresit, pedeapsa ar fi sa sistam PC si Tv, daca rezolv asta se rezolva si mancatul la masa![]()
Yaia, stiu ca tb sa fiu mai ferma, dar am preferat asa decat deloc..da eu sunt de vina ca am cedat, obiceiul acesta il avem de curand, o luna max(papam in sufragerie de cand i-am luat masuta si scaunele)...iar noi nu suntem cu totii acasa la masa decat la sfarsit de sapt. si nici atunci mereu
... stiu ca el este intelegator la orice, mai putin PC si Tv..aici am de lucrat mult, cat nu s-a uitat cand era mititel atat recupereaza acum, acum nu-ti inchipui ca sta toata ziua la PC sau TV, dar 2 ore tot sta, seara
.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
La multi ani tuturor celor cu numele Ioan sau Ioana

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
luy spune:
Buna dimineata, poftiti la
sau
sa sarbatorim sf.Ion, avem si
si
sa nu se urce alcoolul la cap, bineinteles pentru cine nu s-a trezit inca pregatim si o 
Urez multa sanatate si La multi ani ! tuturor celor care poarta acest nume, fie ca-s copilasi, mamici, tatici sau bunici !
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )
luy spune:
Prisi, m-am tot gandit la tine ieri, vad ca esti inca 2-in-1
, bravo, sa mai stea bebe la caldurica macar o saptamana, vad ca ai 37+. Noi oricum tinem
pregatite.
Ancasilv, imi pare rau ca treceti printr-o perioada mai grea. Multa sanatate, sper sa-i dati de capat cu suspiciunea de astm si cu problema ta ( Doamne ajuta sa primesti vesti bune ), iar tati sa-si gaseasca repede serviciu. Ma bucur ca ai mai scris
. Cum facem sa-ti dau dvd-ul de la party ? Puteti trece pe la hotel sa-l luati ?
Mara, neaparat sa ne arati poze cu ochelarista carliontata
. Ce bine ca poarta ochelarii ! Sunt convinsa ca-i sta minunat, astazi se gasesc rame f.frumoase si-s tare draguti copiii cu ochelari, vezi Sofia de Sabina
, Stefan de Gabitz
sau Teo de bikmaria
. Bine, ideal ar fi sa nu aiba nevoie de ei, dar daca totusi trebuie... nu e nici o nenorocire
.
Teo, trebuie sa-i faci ceva analize lui Mihnea, sa scada 2 kg intr-o luna-doua mi se pare f.f.mult. Daca ar fi fost mai putin, in prima faza as fi fost tentata sa zic ca e posibil sa fie din cauza gradinitei daca mananca acolo la pranz. Ca oricum mancarea de acasa e 'mai buna' decat cea de acolo, in sensul ca acasa il poti controla ce si cat mananca, la gradi nu. Insa nu cred sa fie asta cauza, ar trebui sa te sfatuiesti cu medicul.
Eu chiar voiam sa ma laud cu Maria, in sfarsit a trecut 'pragul' de 13 kg ( ajunsese un prag psihologic pt mine ), luni avea 13,6 kg in conditiile in care in noiembrie avea 12,7 kg ( tare greu a mai luat in greutate de un an si jumatate incoace, cand a inceput gradi a scazut de la 11,5 kg la 11 kg, apoi s-a 'invartit' mult timp in jurul valorii de 12 kg ). Ne-am bucurat mult, speram sa fie din cauza regimului si nu din cauza ca a stat acasa si astfel am avut control asupra cantitatii mancate ( eu sunt asa disperata sa manance, sa mai castige si ea in greutate, incat o las si la desene si sa se joace in timp ce mananca...)
Important pt mine momentan e sa manance - si functioneaza, chiar daca nu se omoara cu mancarea respectiva, ii mai distrag atentia si pana la urma mananca. Stiu ca nu e bine, vom lucra si noi la acest aspect. MAi ales ca uneori dureaza aproape 1 ora pana mananca felul 1 si felul 2, daca nu e ceva care sa-i placa f.mult 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 aug 2007 ) si
Irina Alexandra
( 21 sept 2010 )

Ana Sofia(21.01.2010)