Dulceturi si papanasi- Bun venit, Rares!(418)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Uaaaaaaau, crishtina, felicitari! Sa ai sarcina usoara si bebe sanatos. Doamne, imi scot palaria in fata ta, esti de admirat!

Intrasem sa citesc nazdravanii de veveritzi, dar m-au dezamagit capitalistii draguti (am intrat putin pe blog, ca-mi era dor sa-i vad) si tare simpatici! Sunt mari, se vede ca se joaca frumos impreuna...deja!

Sanatate Antoniei si spor la pregatiri lui Mad! Concediu placut in continuare Roxanei! Bravo lui Puppi pentru ochelari, e fetita mare si ascultatoare!

Nana, sunteti rasfatati? Au mai fost baietii tai la Boston? Sper ca au fost si au venit cu vesti bune acasa!

Adi, a reinceput pe un post BG si am vazut luni primul episod din seria I. Sunt VI sezoane, din cate am vazut, dar nu stiu cat voi reusi sa vad, ca e lunea destul de tarziu si in curand incep serviciul, nu cred ca o sa rezist la ora aia tarzie. Pare super interesant.

Alina, sa-mi zici de nu vrei pe lista mea! Nu ma supar, parol.
Ceamititica, nu m-am prins ce-i cu telefonul...

Sabina, nu-i conveneau lu' Dom' profesor ingredientele? Era nemteasca, nu? Oricum, sa stii ca mi-l imaginam pe junior mai uscativ si mai aerian, asa, mai visator adica.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

La multi ani, multa sanatate si tot ce e mai bun ptr 2011.!

Crishtina, felicitari si sarcina usoara!

Mamica fluturasului Andrei si 33+ Maria

La multi ani si voua! Acasa la Targoviste? Va pupam!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Ana, ma bucur ca ai mai aparut nitel, mi-e dor sa vad poze cu frumosii tai.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

La poze sunt restanta rau. Ma cearta si ai mei ca nu le trimit poze cu copiii. O sa incerc zilele astea sa mai incarc unele.

Mi se pare mie sau a mai urcat un pic moralul? Asa... pe principiul "cele rele sa se spele..."

Mergi la inceput

Cecilia, daca e varicela putin probabil sa scapati. Sa rasufli usurata dupa trei saptamani de la ultimul caz, ca sigur n-o sa fie doar unul. Bafta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia
Intrasem sa citesc nazdravanii de veveritzi, dar m-au dezamagit capitalistii draguti (am intrat putin pe blog, ca-mi era dor sa-i vad) si tare simpatici! Sunt mari, se vede ca se joaca frumos impreuna...deja!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Draga doamna, imi pare tare rau ca va dezamagim. Asa sunt ai mei, mai arivisti... Dar ai vazut ca mai au si preocupari artistice si dezinteresate

Mergi la inceput

Acestea fiind spuse, am incalecat pe-o sa si m-am dus in treaba mea...

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna seara,

eu tot blonda am ramas , va povestesc insa sper sa nu radeti prea tare ca sunt suparata cat de distrata pot fi ca sa nu punem pe seama oboselii acumulate!

inainte vreau sa urez sarcina usoara si bebe asa cum isi doreste . Felicitari Crishtina!

Sanatate Antoniei si lui Cristi sa nu fie varicela !

am facut astazi cumparaturi in sun plaza si la final am cumparat de la zara . Am platit , am luat restul si Sebastian a iesit din magazin. M-am dus dupa el gandindu-ma ca ma intorc sa iau punga dar am ajuns acasa si acolo m-am prins
Am lasat copilul cu o vecina , am alergat la zara dar degeaba -punga cica mi se daduse . Povestea e lunga , mai intai s-au uitat ca la hotz la mine ,dar nu m-am lasat si pana la urma au verificat pe casa coincidea cu ce spun eu asa ca au inceput s-o lase mai moale. Stiti cu totii ca bonul se capseaza de punga si punga se da dupa ce iti da restul!! Avand deja 2 pungi am uitat complet de inca una .
Am plecat cu sefa de magazin la paza , acolo ca imi tb aprobarea politiei sa vizionez camerele de supraveghere de pe holul sun plaza intrucat in mag zara nu sunt Asa ca m-am dus la politie , am venit cu politia , au verificat si intr-adevar nu aveam punga . Cert este ca cei de la zara incercau sa-mi explice ca am punga in mana desi se vedea aproape clar ca ce aveam eu in mana era geaca lui Sebastian ( foarte prost inregistrat !!!!) Cert este ca am ramas si fara bani si fara marfa si acum astept dupa plangerea la politie sa merg sa-mi dea ori produsul (dintr-o alta locatie ) ori banii
idei vehiculate : aveam pe cineva in magazin caruia i-am plasat punga .
alta idee de-a sefei : ati patit ca atunci cand nu v-ati numarat restul ( 1.nu ma asteptam la asa o atitudine ca sef de magazin si 2. restul se da intreg si nu aproape intreg , 3. am iesit din magazin fara punga, agentul de paza avand obligatia sa alerge dupa mine , 4. etc, i-am insirat destule )
mi-e asa o ciuda!!!!!!!!!
aveti grija sa va numarati pungile la iesire

E a doua oara cand mi se intampla aici , prima data fiind cu cardul dar m-am prins destul de repede ca n-am plecat imediat acasa. tot asa sustineau ca mi l-au dat , dar era in aparat! Si tot fimiu e de vina, tot dupa el am fugit si atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Yaia , atunci cand ai venit tu (pe furtuna) am vorbit tot drumul pana in herastrau si am apucat sa dau un singur telefon , dar n-a fost unul cu succes. Cand sa-l dau pe al 2-lea n-am mai avut cu ce
adica din astea de blonda !
glumesc, n-au legatura cu culoarea parului , nu am facut conexiunile complete atunci si am platit pentru neatentie

vad ca si azi cu magazinul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

neata. aici e cam ploios si am anulat ultima excursie. probabil ca era ok pana la urma, dar eram obosita. oricum nu e de plaja.

sunt cam ingrijorata ca am avut apeluri de acasa si acum nu raspund.

pupici tuturor! mai ales emei, urata intamplare a avut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

cecilia, nu stiu daca e important unde e localizata masa. dar scopul ei trebuie sa fie mancarea, nu pe fundal de tv sau in timp ce se joaca. stiu ca e greu, si eu mai incalc regula, dar f rar. in plus nu trecem la felul urmator pana nu termina toti acelasi fel, si nu ne ridicam inainte sa terminam masa. exceptie doar cand felul 2 mai dureaza ceva, pana e gata se mai pot juca in preajma.

Mergi la inceput