Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Io am luat cerazette, de fapt iau si acum. si cred ca nu sunt singura de pe forum. fetele care nu mai alaptati, voi ce anticonceptionale folositi? Tot cerazette sau altceva? Ca nu stiu

dintre pastile, se pare ca-s cam singurele... aici sunt cerazet si cerazette...

Isa 2011

delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Pe mine ma enerveaza f tare fazele astea, am crescut si eu copii, asa, si?!? care-i faza? mi-l cresc si eu pe-al meu cum ma duce caoul, ca doar nu cer aprobarea nimanui. Ufff, ca doar nu i-am dat friptura grasa la 4 luni, incerc sa-l feresc de anumite alimente care mai tarziu isi pot arata efectele.
Eu le repet tuturor, ca nu e vorba de noi, e vorba de puii mici, care vor creste, in functie de cum ii hranim, alte organe si alta sansa nu le mai da nimeni. Pe mine nu ma intereseaza ce sa manca acu' 200 de ani, pt ca atunci media de viata era muuuult mai mica, acum noi avem alte surse de informare.
Daca n-as sti, ar fi cum ar fi, dar asa sa stiu ca anumite alimente pot face rau si eu sa fiu indiferenta doar ca mama mi-as dat si eu n-am patit nimic?
Asa sunt si destui fumatori care mor de moarte buna, dar asta nu inseamna ca toti fumatorii au aceaasi sansa.
Scuze, poate pare raspicat mesajul.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Bumble, eu una sunt ceva mai relaxata acum, fiind la al doilea copil, insa inca ma dispera persoanele din jur care insista sa iti arate ca ele "stiu mai bine", pentru ca "au avut si ele copii". Bun, dar oare cine e cea mai buna mama pentru copilul meu, nu eu? Cine-l cunoaste cel mai bine?
Cu privire la alimentatie, cred ca primii ani din viata sunt importanti, am fost foarte atenta si la Maya si la fel voi fi si acum. Doar ca voi fi mai putin stresata, unele lucruri sunt greu de evitat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Azi am fost harnicuta, niste curatenie, 20 de minute de miscare (bici+ nitel pillates) am facut si drobul de legume (prima si ultima data!).

de ce, nu-i bun?!

Isa 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata

Carla si Mateo

Ariana

Cris am avut o noapte mai buna decat precedenta...dar tot s/a foit iar la 2 a apucat/o plansul de a tb sa o trezesc ca nu se linistea

Anca ce ma bucur ca a mancat Maria mai bine...sper sa o tina tot asa

Bun venit Catalina

Racusor a mea e super maraita ziua de cand cu mucii astia...ea statea ziua singurica si se juca dar acum nu mai vrea...tb sa fie cineva langa ea ca de altfel e jale

Si eu as fi vrut sa ma duc azi la biserica dar mi/a venit cm de dim...sper ca s/a dus soacra sa/mi aduca si mie aghiazma

Legat de mame care dau sfaturi...am si eu una plus una bucata soacra...soacra e fixata pe mar ras cu biscuiti...mereu ma intreaba daca i/am dat...si raspunsul e mereu NU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Bubster, FB=facebook. Daca ai cont hai si tu in grupuletul mamicilor, daca nu ai...ia fa-ti cont de FB.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

vreau si eu pe FB Sentiveanu Maria-Georgiana ma gasesti sigur ca nume de fam ca al meu nu vezi prea des

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

La multi ani si lunite
Mateo
Carla
Ariana!!!

asteptam bomboane .

LML si de la noi
bomboane dam noi, ca eu fost darnici regii anul asta, a adunat Maria o punga si Isabela o gramada, si baloane si figurine, ca toti o dragasteau. va pevestesc mai tarziu cum a fost, ne-am si intalnit cu regii pe drum in masina (i-am vazut, au oprit si am facut poze, doar ca isa deja dormea...). acum inca mai am de recuperat pagini aici...

Isa 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Carla si Mateo

Ariana

arissa am vazut pozicile, fain ca v-ati adunat cu copiii

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

ce au oamenii astia cu biscuitii si cu grisul,k m au tampit!!!!!!
una doua umfla copilul cu biscuiti!
a mea papa doar piure de fructe si de legume,fara cartof,mai mult morcov cu albitura si cereale in care ii amestec fructe,si mi a zis o tanti k nu e destul.si knd ii fac laptic ii fac 210 ml,k altfel e jale dak nu ne ajunge lapticul!
eu ma mai uit si un cartea mama si copilu,dar nu pot sa ma iau exclusiv dupa ea k vremurile alea sunt demult apuse,copiii cresc altfel...
oricum fiecare tre sa ne crestem copilul cum vrem,fara exagerari.o tipa care a fost colega mea de salon,disperata k fata ei nu lua in greutate,la 4 luni avea 5 kg si un pic i a dat iaurt,am zis k ma duc peste ea sa o bat,si la aproape 5 luni i a dat putin galbenus de ou sa vada dak ii place
pe de alta parte,dak te uiti pe net despre retete de bebei te crucesti,rantasuri cu smantana la 5 luni si alte nebunii.
knd stam la masa a mea plescaie de zor si inghite in sec si cateodata ii pun pe degetul meu si ii dau sa guste,dar asta nu inseamna k gata,bb e pregatit pt nush ce potoale gretoase. in fine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Neatza mamici!!!
Se vede ca ati avut ceva activitate pe forum!! Eu sunt cam lenesa, bebe nu prea a dormit nici azi-noapte, se pare ca o sa ii apara un dinte, am vazut eu un punct alb jos, sper ca ala sa fie dintisorul. Am aplicat gengigel si se pare ca s-a mai calmat din maraieli.
Crispro, tu parca ziceai ca ii sparge gingia intr-o sapt???? Pai asa de mult???Nu se poate mai repede??? Daca ma tine o saptamana nedormita cred ca o sa fiu zombi. Cat despre carazette eu nu mai iau de mult, am renuntat, sunt toxice si cancerigene. Ce bine de tine ca poti sa bei bere si poti sa mananci orice fara restrctii. Cred ca o sa te urmez ca ma lasa lactatia.
Carla si Mateo
Ariana
SA FITI SANATOSI, SA AVETI PARTE DE NOROC, SA CRESTETI MARI!!!
Gata am fugit sa-i prepar suculetul lui Tudor ca acum se trezeste si urla de sete/foame.
poop

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Rodica asteptam povestea varianta lunga.

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput