Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 15
ramonavlas spune:
Uuuf, iar nu a dormit azi noapte. Bine, a atipit totusi ceva, a fost putin mai bine decat fara supozitor. Nu stiu ce sa ii mai fac. Sotul a tot leganat-o si o tot punea in pat cand adormea. Dupa 10 minute se apuca de plans. La 5 dimineata (el inca nu adormise) a adus-o langa noi....da nici macar in pat cu noi nu vrea sa doarma. Rade, canta pe limba ei, mai ia o tzatza in gura, mai vrea sa se ridice...da somn nu. Nu stiu ce sa ii mai fac sa doarma noaptea. Macar 2-3 ore legate.
Inainte de Craciun am vazut o casa care ne-a placut (noi stam acum la bloc) si azi ne intalnim cu proprietarul din nou la discutii. Daca o cumparam, apai acolo o las sa planga pana oboseste noaptea...aici mi-e cumva de vecini. Nu pateste nimik daca plange mai mult, nu?
Voi ce faceti sau ati facut cand nu dormeau puii vosti? Poate mai fur o idee sa o punem in aplicare.
Acum doarme bineinteles, doar am fost afara. Am zis ca la vara ii mut patutzul afara, ca a mea numa acolo face nani.![]()
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
rodyka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumblebee Eu cu poftele copiilor am o parere cu care s-ar putea sa nu fiti de acord... Deci, eu cred ca ei nu stiu suficiente gusturi pt a pofti la ceva, le poate fi pofta pt ca ne vad plescaind, dar eu zic sigur ca orice le-am da in loc e la fel de bun pt ei, adica, daca pap nu stiu ce porcarie ce el nu are voie si lui ii dau o felie de mar, el e la fel de multumit. Asta cred eu, ca lor le e pofta pt ca ne vad mancand, le e poftamai mult de idee, decat de produsul pe care-l mancam in sine, nu dati cu rosii |
asa e, ei nu stiu la ce poftesc ca gust... eu daca ii dau Isei lingurita, directia in gurita! reflex deja! si de-aia e mai usor sa-i invatam noi acuma cu toate gusturile, ca ei inca nu stiu ce le place si ce nu... eu ii dau Isei si ce nu mananc eu ca nu-mi place. ex. dovlecel..
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
| citat din mesajul lui paula_m Bumblebee, mama mea voia sa-i dea de vreo luna un pic de margarina lui Raul, sa vada daca ii place . Numai un pic![]() ![]() . |
eu ii pun o lingurita de unt sau ulei de masline in pireul de legume, asa mi-a spus pediatra...
Isa 2011
delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
paula_m spune:
Da, Rody, dar nu-i dai sa linga unt!!!
Paula, mamica
Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
bubster spune:
gata fetele,noi ne am smecherit! am schimbat cerceii medicinali cu cercelusii de aur primiti la nastere! 
merg sa imi beau cafeaua si in timpul asta poate sunteti dragute sa imi ziceti si mie ce e cu fisierul de date mamici.

ramonavlas spune:
| citat din mesajul lui bubster gata fetele,noi ne am smecherit! am schimbat cerceii medicinali cu cercelusii de aur primiti la nastere! ![]() merg sa imi beau cafeaua si in timpul asta poate sunteti dragute sa imi ziceti si mie ce e cu fisierul de date mamici. ![]() ![]() ![]() mami fericita de ariana ! 06.08.10http://picasaweb.google.com/delfinasi.2010/ArianaBubster?feat=directlink |
Noua la spital, a treia zi dupa ce s-a nascut i-a si pus cercei. Da nu medicinali, direct astia pe care am vrut eu.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
tina_80 spune:
| citat din mesajul lui paula_m Tina, pot veni si la Braila. Luna asta nu cred ca ajungem, dar tb sa vina Cosmin cred ca in februarie si o sa vin si eu cu el. Nu cred ca il iau si pe Raul, dar te sun sigur, sa-l vad pe Raducu. Si sa mergem la Focsani, la Kata si la haine...Bine si la Galati, la Giorgia. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010poze luna 6 |
abia astept!

Sarbatori fericite!
giorgia23 spune:
Paula mami da eu nu mai stau in gl...sta doar mama...ca m/a pus dragostea sa ma mut la Tecuci
...oricum cand o sa se incalzeasca o sa vin mai des la gl
Ramona ceva cred ca are Raisa de nu doarme noaptea...sper sa gasiti problema si sa o remediati
ooana spune:
| citat din mesajul lui Roxana_Theo Cristina felicitari ptr dintisori. Ooana m-am amuzat citind ce ai scris de mama ta. Cred ca avem mame din aceeasi generatie. Si la noi mama e revolutionara si vrea sa ii dea lui Theo diverse. Insa noi o temperam mereu. Cand va fi singura cu el insa...nu pot avea certitudinea ca va face ce-i spun eu. Nici nu v-am povestit cum duminica s-a apucat ea sa-i dea lui Theo sa suga dintr-o jumatate de mar. Nu era prima data. Eu informata (de pe forum Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010# |
vai, parca povestesti de mama
daca ii zic ceva, zice ca si ea a crescut 2 copii
pai cine o contrazice
...doar ca ea i-a crescut in 1980...si acum suntem in 2010!!!
ia un save feeder...e tare bun!

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a
08.07.2010" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Victo spune:
pe mine nu ma invita nimeni la braila..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

ariana ! 06.08.10