Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 13
bumblebee spune:
Bubster, pai, multi delfinasi raciti, fratiori bolnaviori , discutam desore mofturile lor si dam vina pe dinti, asta acum, mai incolo gasim altele. Diversificarea e leight-motivul discutiilor, care, ce, cum, cat Asta e pe scurt scurt.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
Roxana_Theo spune:
Si tot despre obiceiuri alimentare am divergente si cu sora mea a carei fetita are 11 ani. Nu poate pricepe si pace de ce nu am vrut sa-i dau inca de la 4 luni mar cu biscuite, de ce nu-i dau gris. Eu tot ii spun de gluten insa ea imi povesteste ce-i dadea nepoatei mele si nu ne intelegem deloc. Se pare ca si acum 10-11 ani lucrurile erau cu mult diferite asa ca ce sa ne mai miram de felul in care gandesc mamele noastre.
Anca, ma bucur ca a inceput Maria sa manance. Sper s-o tina tot asa.
Se vede ca-mi doarme copilul iar eu sunt 'nevorbita'.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
arissa spune:
Neata!
Noi am avut o noapte buna, ca de obicei, dar acum e treaza si iar parca nu-i convine nimic. Se enerveaza in orice pozitie ar fi, ii dau cate o jucarie sa roada si dupa cateva minute se enerveaza iar. Asa ca mami Roxana, rabdare muuulta ne trebuie...
katalina spune:
LA MULTI ANI CARLA SI MATEO !!!Multe flori pentru mami Denisa.
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
crispro spune:
Bumblebee, cam la doua luni jumate distanta a rupt gingia primul de sus... dar gingia e umflata cam de o luna, si umflata bine, si rosie. Nu a comentat nimic cand i-a iesit dintele, ba chiar a dormit super bine. Fie nu l-a durut, fie e bune gelul de dinti- gengigel, il fac dimineata si seara.
Roxana, mai un pic si trece greul. Crede-ma ca stiu cum e, ca am avut si io niste zile, plangeam intr-una, copilul nu dormea nici ziua, nici noaptea, marait, ma mai chinuiam ca nu vroia la san, isi intorcea capul... ioi, ce vremuri... nu stiu daca am facut depresie sau eram aproape, dar am avut mare noroc cu fetele de aici, mereu cu o vorba buna...
Doarme puiutul prima tura... dar peste zi nu vrea sa adoarma decat in brate la mine, leganat 5 minute... nu stiu de ce... azi l-am lasat in patut, cum ieseam din camera cum plangea, cum intram iar se linistea... astea deja is mofturi de alintat zic eu...
Merg sa mananc si eu ceva, 2 oua fierte si branzica, fara paine... Bine, dar seara beau o bere, in fiecare seara, mai nou... asa ca mai bine as renunta la bere si as manca o felie de paine... sau mai bine renunt la amandoua?!?
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
anca_vlad spune:
dragi mamici nu mai fiti asa drastice cu "poftele bebeilor" eu ii dau pe buzite ce avem in farfurie daca e si ea cu noi la masa (nu ii dau sa manance) ii dau de gust, nu pateste nimic!
zilele trecute mancam peste cu legume si i-am pus pe buzita a lipait, aseara spaghete...si incamulte alte chestii!
Nu e o tragedie...asa invata ca pe lume exista mai multe gusturi si le va accepta mai usor cand vor fi introduse in alimentatie...
bumblebee spune:
Pe mine ma enerveaza f tare fazele astea, am crescut si eu copii, asa, si?!? care-i faza? mi-l cresc si eu pe-al meu cum ma duce caoul, ca doar nu cer aprobarea nimanui. Ufff, ca doar nu i-am dat friptura grasa la 4 luni, incerc sa-l feresc de anumite alimente care mai tarziu isi pot arata efectele.
Eu le repet tuturor, ca nu e vorba de noi, e vorba de puii mici, care vor creste, in functie de cum ii hranim, alte organe si alta sansa nu le mai da nimeni. Pe mine nu ma intereseaza ce sa manca acu' 200 de ani, pt ca atunci media de viata era muuuult mai mica, acum noi avem alte surse de informare.
Daca n-as sti, ar fi cum ar fi, dar asa sa stiu ca anumite alimente pot face rau si eu sa fiu indiferenta doar ca mama mi-as dat si eu n-am patit nimic?
Asa sunt si destui fumatori care mor de moarte buna, dar asta nu inseamna ca toti fumatorii au aceaasi sansa.
Scuze, poate pare raspicat mesajul.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
senty_mary spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Mersi, Senty. Ieri mi-a luat sotul 2 folii de Cerazette, asa ca le termin si cred ca trec si eu pe Marvelon, ca si io tot din ala foloseam... Pai tu ai pus poze noi si nu zici nimic???? Am intrat azi intamplator si am dat de el. am vazut prima data poza setata ca si coperta.. foarte tare, arata ca un baietel mare... e dulcic de numa! Si acuma vad si io ca seamana cu tine. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
multumim de aprecieri si vladut e un scumpel
racusor2010 spune:
neata fetele
sa va povestesc repede cum a inceput ziua noastra
la 2 jumate s-a trezit micul sa pape, la 4 jumate canta prin somn nu stiam eu ce se aude, la 6 trezit pentru papa...cand au inceput parturile mai facea unu, mai plangea, ieri nu a mai facut kk si il durea burtica, asa ca s-a trezit de-a binelea si dupa ce a facut kktua fericire maxima dar somn ioc apoi a venit somnul, dar copilul stia ca la 9.30-10 tre sa se culce, asa ca se maraia, plangea, cum ii cadea capul sa adoarma cum se enerva...dupa nervi maximi, l-am pus in portbebe si l-am plimbat prin casa pana i s-a facut somn, intre timp radea si dadea din maini si picioruse....cand l-am scos din portbebe a inceput sa rada asa prin somn deci nu cred ca are ceva copilul...
a dormit jumate de ora, s-a trezit fresh, i-am dat sa se joace cu un morcov eu am papat, i-am pregatit de supica...apoi l-am mufat, si acum se joaca singurel cu un centru de activitati in putica goala
bona a venit, i-a zambit prima oara, apoi a inceput sa o cerceteze f serios, nici un zambet, nimic...de la mine din brate
acum a plecat la Biserica sa ia aghiozma mare, eu nu merg cu copilul ca de obicei e mare nebunie la Biserica. ma duc maine de Sf Ioan sa il impartasesc...
deci pana acum copilul e vesel (exceptand dimineata cand ziceam ca imi iau campii )...
dar am invatat ceva...daca e marait si ii e somn, e foarte agitat si nu are rost sa ma chinui sa il adorm, ca sa il chinui si mai tare, nici nu vreau sa il adorm leganat, eventual doar in carut. il plimb daca ma tin puterile (in portbebe ideal) si cand chiar vrea sa se culce, pot sa il pun semi-adormit in patut, ca nu mai plange...trebuie doar sa ascult de copil si sa fiu atenta la nevoile lui, asta e, nu am un copil care sa se culce singur, el are nevoie de mai multa atentie
LA MULTI ANI GEMENASI DRAGALASI CARLA SI MATEO!! SA CRESTETI MARI SI SANATOSI!! LA MULTI ANI ARIANA!!! SA FII SANATOASA IUBITA MICA
mami fericita de nazdravanul Andrei
anca_vlad spune:
Alina ai dreptate in ceea ce priveste evolutia speciei umane, cu Vlad am fost ff stricta si sa sti ca intr-un fel am gresit, nu ii bagi nimic nou in gura e jale cu el, pe maria vreau sa o las pe ea`sa isi aleaga gusturile care ii plac!