Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Tina, pot veni si la Braila. Luna asta nu cred ca ajungem, dar tb sa vina Cosmin cred ca in februarie si o sa vin si eu cu el. Nu cred ca il iau si pe Raul, dar te sun sigur, sa-l vad pe Raducu. Si sa mergem la Focsani, la Kata si la haine...Bine si la Galati, la Giorgia..

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Ce boacana am facut de dimineata! Am pus pustiul la tzitzi, a papat, dupa care am muls restul, iau bibele, pompa si vreau sa pun pompa la spalat, eu de fapt am pus bibele cu lapte proaspat desfacut in chiuveta si am dat drumul la apa . Tare m-am mustrat, ufff, mama ei de limpezime a mintii, eu sunt in ceata total .

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Bumblebee, mama mea voia sa-i dea de vreo luna un pic de margarina lui Raul, sa vada daca ii place. Numai un pic. Eu cred ca daca ii explici vecinei ce si cum, o sa inteleaga. Raul e cu mama si nu-mi ramane decat sa sper ca copilul meu nu mananca carne, sosuri, etc

poze luna 6

of, credeam ca doar mie imi zice mama asa...ca mie mi-a dat sarmale la 3 luni si vesnic zice "lasa Matei ca ramai tu cu buni si iti dau eu de toate"
acum sper ca zice doar asa..in gluma
...ca sa o fereasca sfantul de gura mea in cazul in care aflu ca i-a dat ceva fara stirea mea

cris ai un bb exemplar ..bvad ca si la soacra ta e acelasi model...oare asa vom ajunge si noi cand o sa fim bunici??

ochidut nu ma risc...ca nu stiu daca pot...si vorba ta a fost greu tare sa ma las

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Si apropo de ce ziceam mai devreme despre maraiala, eu sunt tare 'optimista'; o sa scap de ea cand Theo va incepe sa mearga in picioare ca sa reuseasca sa isi ocupe timpul si sa nu se mai plictiseasca. Pana atunci ori ma imunizez ori o iau razna.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubster spune:

paula!!!!!!!!! si la mine la tl k e aproape !!!!
neata,la multi ani si saru de urari! bombonele cu coniac pt mami care nu alapteaza si cu frisca pt restul !
cine imi face si mie un rezumat? a mea vrea toata ziua atentie,nu pot sa o las singura o sec k se rostogoleste si mai nou merge inapoi k racul si era sa o scap din pat...papam cereale si ne plac,vrem la tastatura toata ziua si ne mananca gingiile k toata ziua stam cu un degetel in gura si ne scarpinam.dormim bine,de la 20:30 pana la 4 knd o mufez la bibe si papa prin somn.suntem active rau,bodoganim pe cine putem...durere mare...
ce e FB?

Mergi la inceput

nu am terminat mesajul k mi a apasat ea pe enter....si nu mai stiu ce vroiam sa scriu....acum e calare pe taste...imi ia juma de zi sa scriu un mesaj...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Crisu, 3 dinti? Bravos! La ce distanta a iesit nr 3 fata de prima pereche?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

paula,ai pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Bubster, FB=facebook. Daca ai cont hai si tu in grupuletul mamicilor, daca nu ai...ia fa-ti cont de FB.

poze luna 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Cristina felicitari ptr dintisori.

Ooana m-am amuzat citind ce ai scris de mama ta.

Cred ca avem mame din aceeasi generatie. Si la noi mama e revolutionara si vrea sa ii dea lui Theo diverse. Insa noi o temperam mereu. Cand va fi singura cu el insa...nu pot avea certitudinea ca va face ce-i spun eu.

Nici nu v-am povestit cum duminica s-a apucat ea sa-i dea lui Theo sa suga dintr-o jumatate de mar. Nu era prima data. Eu informata (de pe forum ) i-am spus sa nu-i mai dea ptr ca se poate inneca. Ea nu si nu - ca doar detine adevarul absolut, si a crescut 3 copii. Am plecat din living si am lasat-o in pace, cu o doza de inconstienta (in urma m-am gandit) si bazandu-ma pe faptul ca tot acolo erau si sotul meu impreuna cu socrul. Si brusc, ma cheama sotul si ce-mi vad ochii? Mama era toata agitata dupa ce-si bagase mana in gurita lui Theo sa-i scoata o bucatica de mar pe care reusise s-o rupa cu gingiile. Era tare speriata. Si tati era dar de asemenea si multumit de cat de informata e nevasta-sa. Acum mama spune ca s-a lecuit insa eu nu sunt asa de convinsa.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput