Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (67)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
crispro spune:
Neata! Tu fete, al meu doarme de numa peste noapte. Sigur ca ma bucur, dar un pic ma ingrijorez. Adica, ieri la 7 dimi m-am dus eu sa ii dau sa pape, ca nu mancase de la 8 seara. cand am intrat in camera era treaz si astepta papa. Azi dimi m-am trezit eu la 6 jumate si am zis ca merg sa ii dau papa, desi el nu se auzea deloc. I-am pregatit papa, am intrat in camera, el era treaz, se uita pe tavan. S-a bucurat ca am venit, dadea din maini si din picioare, a papat si a dormit. Io nu stiu de ce sta el treaz? si nu zice nimic? Sau e asa sensibil la orice ca ma aude cum umblu prin casa si atunci doar se trezezeste? sau e ora mesei si de aia sta treaz? no,, in noaptea ce vine nu mai merg la el, il las sa maraie, sa vad cand se trezeste (sau cand ma striga).
Racusor, dragul de Andrei, oare ce il necajeste?
Eladea, cum sunteti, mai bine?
Cris, Natali? cum a dormit?
Anca, Doamne ajuta sa fie asa papacioasa Maria zilnic.
Giorgia, la voi cum a fost noaptea?
Azi in sfarsit ii dau telina in supa. Dar nu stiu ce sa ii dau acum la masa de fructe... ca fructe a papat pana acum doar mar si piersica (din borcan). As mai avea multe de adaugat, dar bag odata telina aia... asa ca ii dau acum mar cu branzica, si nu ii mai dau nici o gustarica dupa masa de 4...
Merg sa ii pregatesc ceva.. apropo de mancarica la bebei... imi zice soacra ca fiica ei la 3 luni sugea diun bucata de slanina... ca mergea cu ea la bunica, si asa ii dadea.. si ce ii mai placea... ioi... si ca la 6-7 luni manca (si ea, si baiatul ei- adica sotul meu), tot ce se gatea la comun, pt toata familia...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
crispro spune:
La multi ani Matteo si Carla, puiuti scumpi de 6 luni! La multi ani Ariana frumoasa! SA cresteti mari si sanatosi, cuminti si frumosi!
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva La multi ani si lunite Mateo Carla Ariana!!! asteptam bomboane ![]() Diana, mami de pui iubit Eva ![]() |
La multi ani frumosilor!
![](pupic.gif)
![](craciun2.gif)
![](fulg.gif)
![](kerstinkopen.gif)
![](copilas.gif)
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Diana_Eva/Diana_Eva.jpg)
Diana_Eva spune:
Anca - Cand am vazut ca bantui singura m-am bagat in pat si am adormit cu puiuta cara ma pipaia din cand in cand - pana la urma a ajuns cu manuta sub tricoul meu
.
Paula - ce am mai ras de cum povesteai despre parutul puiului. Lasa ca o sa se aranjeze el cumva.
Si noi oftam, suspina, maraim in somn - daca nu plange rau o las - daca e treaba serioasa ma duc la ea.
Cri - acum sa ne inveti tu cum sa ne facem copilasii cumntei ca Vlad.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
ochidut spune:
LA MULTI ANI Carla si Mateo!!!!
Eu am ramas in urma cu cititul, mai am de recuperat mult, ieri in schimb v-am mai urmarit pe fb.
Din capitolul trecut am retinut ideea Ooanei cu social smoker, ce mi-ar placea si mie, dar nu se poate. Eu daca ma apuc, ma apuc cu totul, nu pot doar asa cand si cand. Si asa mie dor de barfele alea la o tigara
si ceva bun de baut. Dar numai la gandul ce greu si rau mi-ar fi sa ma las din nou......si mirosul ala care intra in mine....NUU, nu, nu.
Dar pt cine poate, mi se pare super sa fii doar social smoker.
Crispo,, sarut mana de complimente, dar mai am de dat jos.
Partea cu zambitul, da, asa imi zice toata lumea ca sunt zambareata, Si m-am intalnit de sarbatori cu o prietena a mamei care nu m-a mai vazut din copilarie si i-a zis mamei "Oana a ramas la fel de zambareata ca atunci cand era mica"
Cu kg, inainte nu eram chiar asa slaba zic eu, aveam 1.70 si 57 de kg. Ce vremuri!!!
Apoi m-am lasat de fumat si am ajuns la 60 si apoi am ramas insarcinata. Am plecat sa nasc cu 75, m-am intors acasa cu 70 deci nu dadusem prea mult jos. Apoi in cateva saptamani ajunsesem la 67-68. Dar cred ca sunt singura care in timp ce alapta a reusit sa se ingrase si am ajuns din nou la 70. M-am apucat sa mananc moderat si am scazut din nou pe la 68 si dupa ce am terminat alaptatul m-am apucat de cura drastica iar acum am 64,5. Vroiam sa scad mai mult, dar de au fost si sarbatorile asa ca tot e bine. Partea rea e ca vine concediul acum, cine stie ce bag in mine si pe acolo
Larisa a facut ieri vaccinul de 6 luni, a fost tare cuminte, nu a mai plans ca i-am facut noi tot felul de jucarele. Mai frica i-a fost lui tati, ca degeaba a venit acasa ca pana la urma tot eu am tinut-o, ca lui ii era si mila si teama
.
In schimb cred ca se apropie era dintisorilor, de vreo 3 zile se mai trezeste noaptea tipand, mi asa mila de ea. O iau in brate si se linisteste repede. As vrea eu sa fie doar asa.
pupici
de Larisa Ioana 24.06.2010
tina_80 spune:
citat din mesajul lui anca_vlad oare ce viseaza bebelina de suspina asa de ti se rupe inima? Acu vreau si eu sa o laud pe Maria, ieri a papat fff bine! dimineta budincuta de cereale pe la 9 apoi pe la 13-14 pireut cam 50g si 100ml laptic, la 17.00 laptic cam 120 ml (asta e portia ei) pe la 19.00 a cerut ea de papa si a supt 120 ml lapte cu cereale de orez bio doua masuri! la 22 laptic 120 cu cereale dupa care a mai cereut in somn asa un biberon de laptic simplu cam 100 ml si dimineata la 6 a mai papat un bineron de 120 de laptic! sper sa nu fie doar o floare de primavara rara ziua de ieri...sper sa o tina tot asa de acum ca e necesar! Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) |
Bravo!!!!!!
![](pupic.gif)
![](kerstinkopen.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
neata mamici!
crispro, multam de intrebare...suntem bine, deomcadata...sa vedem maine la control ce ne zice...daca mai e puroi si ce trebuie facut in continuare...
eu am iesit ieri cu tati pana la mall, de fapt am fost in auchan la cumparaturi... simteam nevoia sa ies din casa, altfel cred ca innebuneam...
crispro, eu i-am cumparat ieri lui Filip avocado si mango...vreau sa incep azi sa-i dau putin din unul, apoi maine, poimaine din celalalt...
despre branzica...eu am mai zis, am trecut direct la branzica de vaci din comert, mai exact de la milli...mi se pare prea complicat sa ma chinui sa fac branzica in casa...
supica am facut deocamdata doar din morcov, pastarnac, ieri am pus putin ardei rosu si putin unt...azi ii combin cu dovlecel...
catalina, bun venit tie si printesei tale frumaose si elegante...
azi e mare sarbatoare, prin urmare nu pot lucra nimic...ma relaxez...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
tina_80 spune:
citat din mesajul lui paula_m Buna dimineata ![]() Michelle, i-a crescut parul lui Raul, dar tot in sus ii sta...nu stiu ce sa-i mai fac. Am impresia ca seamana cu un omusor din ala, la care ii creste iarba ca si par, cred ca stiti de care vb ![]() Anca, vezi ca a inceput Maria sa manance mai mult... ![]() Bumblebee, si eu cred ca nu poate sa-ti fie pofta la un gust pe care nu-l stii Astazi mergem acasa la noi. Mi-a placut la munca, pt mine e o deconectare ![]() ![]() Nu stiu ce sa fac cu branzica...mai bine zis din ce sa o fac. Cred ca il mai las 1,2 luni si i-o fac din lapte UHT. Si acum sarbatoritii : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paula, mamica ![]() poze luna 6 |
La multe lunite Carla si Matteo!
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](birthday.gif)
Si eu aseara am facut pt prima data branzica proaspata din lapte UHT, am pus 400 ml lapte cu 3 tb de ca lactic, si mi-a iesit cam cat o nuca mareee.
Dupa ce s-a branzit l-am scurs in tifon steril, am presat bine cu 2 linguri si a iesit!
Paula, spor la treaba!
![](pupic.gif)
Acum ca ai inceput si treaba cred ca nu te mai gandesti sa mai vii la Braila.
![](chatterbox.gif)
In legatura cu vecina.... de ce nu?! mai ales ca o cunosti
![](icon_smile.gif)
![](kerstinkopen.gif)
Roxana_Theo spune:
Buna dimineata si la multi ani tuturor delfinasilor care se sarbatoresc azi.
Noi am avut o seara agitata caci Theo a dormit bine ieri iar aseara pe la 11.30 il plimbam in brate cand eu cand tati. A adormit intr-un final la tati in brate leganat pe fotoliu.
Bumblebee ai dreptate. Nu pofteste din cauza gustului pe care evident nu-l cunoaste ci din ideea de a baga in gura, asa cum procedeaza si cu jucariile sau alte obiecte. In plus am citit pe undeva ca au simtul mirosului dezvoltat asa ca si acesta poate fi un stimul.
Racusor Theo este tras la indigo in comportament. Cat timp este treaz maraie continuu ca si cum ar avea o stare de nemultumire permanenta. Daca-l dezbrac pt a-l schimba sau pt baie, daca il ia altcineva in brate sau daca vine cineva in vizita, nu mai maraie. O vreme. Nici afara nu maraie. Asa ca eu cred ca asta e comportament de copil rasfatat si alintat in cazul nostru. Sa mai adaug ca nu vrea sa stea singur aproape deloc si uite asa ajung eu la depresie.
Si eu am avut cateva crize de plans pana acum. Ma linisteste sotul insa, care este de un calm desavarsit.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
crispro spune:
Tu fetele, stati asa, ca la mine e mai simplu cu dormitul lui Vlad, pentru ca nu mai alaptez (copiii alaptati se trezesc mai des), si , in plus, cred ca cel mai mare avantaj e ca i-au iesit dintisorii, 2 jos, unul e iesit sus, si al patrulea in maxim o saptamana rupe gingia. Asa ca nu va mai avea dureri de gingii... deocamdata... ca poate unii dintre copilasii vostri de aia is maraiati. chiar daca nu se vad dintisorii, poate ii freaca gingia, cine stie...
Azi ies si eu cu puiutul afara, ca nu am mai iesit de muuuuult... ca daca e sub 0 grade, io nu ies... ca mie mi-e frig de numa si nu imi place, ma dor falcile de frig. dar azi e si un pic de soare, asa ca plecam...
Merg sa ii fac supica...
Poze
Sa-l ajutam pe Alex