Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

MA duc pe FB sa vad daca e cineva treaz acolo .

Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

prezent!

Mergi la inceput

oare ce viseaza bebelina de suspina asa de ti se rupe inima?

Acu vreau si eu sa o laud pe Maria, ieri a papat fff bine!
dimineta budincuta de cereale pe la 9 apoi pe la 13-14 pireut cam 50g si 100ml laptic, la 17.00 laptic cam 120 ml (asta e portia ei) pe la 19.00 a cerut ea de papa si a supt 120 ml lapte cu cereale de orez bio doua masuri!

la 22 laptic 120 cu cereale dupa care a mai cereut in somn asa un biberon de laptic simplu cam 100 ml si dimineata la 6 a mai papat un bineron de 120 de laptic!

sper sa nu fie doar o floare de primavara rara ziua de ieri...sper sa o tina tot asa de acum ca e necesar!

Mergi la inceput

diana unde ai disparut...no acu eu vb singurea pe aici!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Carla si Mateo !! 6 lunite Sa cresteti mari, sanatosi, sa ascultati de mami!

Ariana de bubster

Aseara, dupa ce v-am citit, vroiam sa mai scriu cate ceva.. dar eram prea terminata si am zis ca o fac azi, numai ca azi am uitat ce si cum .

Crisulica, multam de site! am vazut ca ananasul e f acid pt stomacel, bine macar ca nu-i alergen... in casa va papa ananas numai de ocazii.

Roxana, noua ne-a recomandat sfecla, suc din sfecla, dar cruda!
Eu cu poftele copiilor am o parere cu care s-ar putea sa nu fiti de acord... Deci, eu cred ca ei nu stiu suficiente gusturi pt a pofti la ceva, le poate fi pofta pt ca ne vad plescaind, dar eu zic sigur ca orice le-am da in loc e la fel de bun pt ei, adica, daca pap nu stiu ce porcarie ce el nu are voie si lui ii dau o felie de mar, el e la fel de multumit. Asta cred eu, ca lor le e pofta pt ca ne vad mancand, le e poftamai mult de idee, decat de produsul pe care-l mancam in sine, nu dati cu rosii.

Anca, nu stiu, ca si al meu tot asa face, se foieste, plange, suspina, toate prin somn. Eu ma duc la el, il mangai pe capusor si il tin de manuta..

Arissa, si voi cu virusi? Offf...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

bb-ii vostri ce fel de cereale prefera pt budincuta?

mai aromate sau mai neutre la gust?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
Michelle, i-a crescut parul lui Raul, dar tot in sus ii sta...nu stiu ce sa-i mai fac. Am impresia ca seamana cu un omusor din ala, la care ii creste iarba ca si par, cred ca stiti de care vb
Anca, vezi ca a inceput Maria sa manance mai mult...
Bumblebee, si eu cred ca nu poate sa-ti fie pofta la un gust pe care nu-l stii
Astazi mergem acasa la noi. Mi-a placut la munca, pt mine e o deconectare...Inca nu mi-am gasit bona. Am o vecina mai batrana in bloc, ma gandeam sa o intreb pe ea daca nu vine...
Nu stiu ce sa fac cu branzica...mai bine zis din ce sa o fac. Cred ca il mai las 1,2 luni si i-o fac din lapte UHT.
Si acum sarbatoritii :
La multi ani pt Carla si Matteo!!Si voi ati implinit prima jumatate de an!!!
La multi ani pt Ariana!!!Bubster, mami, tb sa tragem de tine sa intri sa ne mai zici cate ceva de minunatia ta!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput

Ilinca, bravo pt renuntarea la porcarioare, parca am lasat-o si eu mai moale... Dar sambata e ziua nasului, nu cred ca voi spune nu la o felie de tort.

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

paulasi sa vezi ce frumu deschide gurita..mor de dragul ei!

era si cazul sa pape si ea ca a ramas cel mai mic delfinas!

Mergi la inceput

Anca, eu cereale inca nu-i dau.

Paula, am si eu o vecina cu care ma inteleg bine, chiar ma gandeam cand o fi nevoie sa mai apelez la ea. Dar intr-o zi, cand eram la ea, ginere-su manca o praji cu frisca, Victor evident era cu ochii pe el, vecina asta a mea ia o coada de lingurita si ia putina frisca, sa-i dea lui V, ca-i e pofta. Valeu, mi-am pus mainile-n cap, evident ca n-am permis asta, dar cred ca voi evita sa apelez la ea, chiar daca indrageste copiii, e curata. Gandul ca al meu o sa "guste" la fiecare masa ceva complet interzis ma strange in spate.

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Bumblebee, mama mea voia sa-i dea de vreo luna un pic de margarina lui Raul, sa vada daca ii place. Numai un pic. Eu cred ca daca ii explici vecinei ce si cum, o sa inteleaga. Raul e cu mama si nu-mi ramane decat sa sper ca copilul meu nu mananca carne, sosuri, etc

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6

Mergi la inceput