Puiuti de Sept-Oct 2011

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Salutare gravidutelor!

Camady nu toata lumea are aceleasi simtome. Nici eu nu am sani durerosi sau umflati,menstruatia intarziase doar cateva zile cand am facut testul,dar sunt altele . De exemplu, prima chestie care mi-a dat de gandit a fost ca in noaptea de revelion baleam pur si simplu la vederea borcanului cu castraveti murati,si pana la urma am luat de aolo,ca cei de pe masa nu erau buni ,ma trezeam cu mana pe burta,ca si cum as proteja uterul,secretia mai abundenta abea acum,de azi a inceput la mine, greata de doua-trei zile,varsaturile de aseara,dar nu-i musai sa le ai. Eu speram ca de data asta sa scap,pentru ca e greu sa am activiati cu un bebel de 1 an si 3 luni ,si sa suport greata si somnolenta ,notocul meu ca el se joaca si singurel, doarme mult la pranz(azi am dormit amandoi ,el 4 ore,eu 2 si ceva) deci pot dormi si eu, noaptea imi doarme bine.Poate de asta am si avut curaj noi sa ne dorim bb2 asa repede dupa primul. In plus,ma ajuta si sotul mult ,cam la toate treburile casnice,deci mancarea o sa pice in seama lui vre-o doua luni de acum incolo.
Rvin.
PS ,cine umbla la listuta,daca vrea ajutor,sa trimita si la mine o parola .

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 4+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Ai PM.

5+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Lali acum ca ai pomenit de secretii mai abundente mi-am adus aminte ca asta este unul dintre simptomele pe care le am si eu nu le-am mentionat. E o diferenta mare fata de inainte de a ramane insarcinata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Data nasterii - 06.09.1981

Fetelor, nu va stresati daca nu aveti simptome, unele chiar nu au. Iar pentru unele simptome chiar e devreme. Cum ar fi poftele. Poftele se manifesta de fapt in urma unor carente din organism, carente rezultate cand puiutul trage ce e mai bun de la mami iar mami se alege cu resturile Si cum e prea devreme sa spunem ca am ajuns la carente din cauza sarcinii, la fel e si cu poftele. Iar scurgerile nu sunt neaparat un simptom in perioada asta a sarcinii. Ele apar mai tarziu, cand sarcina isi pune amprenta pe organism, undeva spre trim 2. Eu de exemplu am secretii de cand ma stiu, cred ca am cel mai propice mediu de dezvoltare pt candida, care apare din cauza unor dezechilibre in organism, nu neaparat de la sarcina.

Imi amintesc cum eram eu la prima sarcina, toate mi se pareau simptome Insa curand aveam sa-mi dau seama care sunt cele adevarate, si anume greata aia nenorocita. Asa ca, cele care nu aveti greata bucurati-va, ca nu e ceva foarte placut.

Sanatate si numai bine.

bujo mami de Filip si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna burticute!
Va deranjez aici pt ca asa am promis, Racheel pleaca de langa butoi . Hormonii isi fac de cap la tine, nik altceva
Aveti grija de voi ca va iau pe toate la rand dak faceti prostioare

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Gata m-am linistit am fost la eco, este in uter, are 1,6 cm si 6 saptamani

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 6+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Gata m-am linistit am fost la eco, este in uter, are 1,6 cm si 6 saptamani

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 6+.

Ma bucur tare ca bebe e bine si la locul lui. Sper ca te-ai mai linistit. I-ai auzit si inimioara? Daca da, gata ma programez si eu sapt. viitoare.

5+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Nu i-am auzit inimioara, oare a fost prea devreme?La cate saptamani se aude?

fetelor mi-a dat DPN 27.8.2011 dar eu stau tot cu voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

racheel felicitari !!! ce bebelus mare ai ! :)) sa fiti sanatosi si fericit amandoi, si sa nasi bebelusul cu bine , la termen. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Racheel felicitari !!
Bujo ai dreptate,nu toate sunt neaparat simtome,acum oricum orice gest/semn noua ni se pare minune !.

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 4+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

buna seara,
sunt si eu burtica de septembrie 2011 :)
un pic cam stresata deocamdata, pentru ca medicul ginecolog m-a programat pentru prima ecografie de-abia vinerea viitoare, pe 14. medicul endocrinolog insa nu a avut rabdare si mi-a facut ecografie miercuri si n-a vazut mare lucru (am graves-basedow, motiv pentru care sunt monitorizata si de endocrinolog). azi am trecut in a 7-a saptamana, ultima menstruatie am avut-o pe 26 noiembrie.
ma bucur ca v-am gasit aici, am cu cine sa impart bucuriile si nelinistile sarcinii.

Mergi la inceput