Puiuti de Sept-Oct 2011

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Pe la 6 sapt jumate se aude inimioara, de fapt cik incepe sa bata in a 25-a zi de la conceptie. Dar cum nu se stie exact data conceptiei se estimeaza.

Cu simptomele va inteleg. La prima sarcina le cautam si eu, acum sunt ceva mai detasata. Insa nu vreau sa se ingrijoreze cele care nu au simptome, nu inseamna neaparat ca ceva e in neregula.

Si eu o sa ajung miercuri la dr, poate am noroc si se aude inimioara.

bujo mami de Filip si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Bine ai venit printre noi, Liza!
Sarcina usoara si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata. Bun venit noii gravidute. Sa ne dai datele ptr. listuta. Fetelor va intreb ceva, sper sa-mi scuzati intrebarea. Voi mai faceti? Mie imi e frica. La prima sarcina n-am avut voie din cauza problemelor. Voua ce v-a zis dr? Eu inca n-am ajuns.

5+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liza79 spune:

Buna,
UM 26.11.2010, DPN:02.09.2011 iar ziua mea de nastere e 04.03.1979

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

camady nici eu nu am ajuns inca la doctor ca sa intreb daca avem liber la sex, insa deocamdata am suspendat "lucrarile" pentru orice eventualitate si cred ca asa este cel mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

neata fetele.bun venit noilor gravidutebebei sanatosi si la termen.
camady,nu tre sa te simti naspa pt intrebare.doar pt asta ne-am adunat aici.sa ne sfatuim una cu alta.daca stii ca ai prb,stai cuminte.daca nu,da-i inainte.si mie imi e un pic frica,dar pt asta tot mai prestez din cind in cind.si eu cred ca ma las de spalat pe dinti.cum am bagat periuta in gura,in 3 secunde vomit si ce-am mincat acu o saptamina.e a treia zi care o patesc.nu stiu cum voi face.mai incerc vreo 2-3 zile si daca tot asa va fi,cred ca ma voi spala o data pe sapt.in rest sint bine,doar sanii ma dor.mai am patru zile pina vin acasa si nu mai pot dormi noaptea.dar abia astept sa ajung acasa sa pot sa-mi fac un eco.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Fetelor stiti ceva de andr@? Am vazut ca n-a mai scris de ceva vreme.

5+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

neata gravidoaselor ce faceti?

eu ma lupt cu mirosurile, greata si lenea

Maria

5+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata si bun venit liza

fetelor ieri cand am fost la eco, de emotii am uitat tot ce am vrut sa o intreb pe doctora; dar luni imi face internare ca sa-mi dea concediu medical.
Si eu am uitat daca putem sa , adaca am voie sa manac iute, acru.

Eu ma trezec dimineata la 5 ca imi este rau stau o ora treaza apo dorm la loc.De ce oare ma ia raul din somn toti timpul dimineata la ora 5?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 6+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Avem voie sa bem ceai de menta pe timpul sarcinii?Stiti ceva?ca mie cel de musetel nu-mi place...

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 6+.
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput