Puiuti de Sept-Oct 2011

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

nu cred ca este autosugestie, mie azi dimineata mi-a venit de trei ori greata.Se intampla doar cand ma trezesc.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

neata fetele.LA MULTI ANI IOANELOR.nici eu nu am vomitat pina acum.dar dim.cind m-am spalat pe dinti am facuto.asta e.tre sa ne obisnuim
racheel,ce-ti veni cu sarcina extrauterina?nu gindi negativ.totul e bine.nu te stresa,ca nu-i faci bine lui bebe.
fetele la mine a inceput sa ninga iar.sper sa fie vremea buna ca miercuri vin acasa.si sper sa nu am prb cu zborul din cauza vremii

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Asa este daca citesti pe net toate prostiile, de fapt nu sunt prostii dar nu trebuia sa citesc.Merit....

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Doamne fetelor toate ati inceput sa aveti simptome. Eu n-am absolut nimic. Doar lipsa menstrei..........nici macar sanii nu-i am durerosi. I-am zis sotului sa-mi ia un test cand vine acasa . Sa repet maine dim. Bine eu ma bucur ca n-am simptome...........dar sa fie ok cu bebele. In rest ma lupt cu tusea asta nesuferita care nu ma lasa sa dorm.

4+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

La multi ani Ioanelor

Nu va mai faceti griji fetelor, fiecare organism reactioneaza in felul lui, simptomele difera de la o persoana la alta.Sper sa trecem cu bine peste toate starile care apar si sa ne sustinem
Pe mine astazi nu m-a mai durut burta si sunt bucuroasa, greturi inca nu am insa parca am inceput sa obosesc mai tare cand fac miscare.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

camady poate ai conceput copilasul mai tarziu decat unele dintre noi , de aici un pic decalat momentul aparitiei simptomelor, sau pur si simplu e cuminte bebelusul tau. Tu cand ti-ai facut programare pt primul eco?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Neatza, si eu cu greata. Nici eu nu vomit inca (desi presimt ca nu mai e mult) si ma dispera gustul amar din gura.

P.S.
UM - 27.11.2010
DPN - 03.09.2011
D. nasterii - 06.09

bujo mami de Filip si 5+

Te rog sa ne mai spui inca o data data nasterii, daca vrei. Nu am reusit sa deslusecc din ce ai scris care e.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

camady poate ai conceput copilasul mai tarziu decat unele dintre noi , de aici un pic decalat momentul aparitiei simptomelor, sau pur si simplu e cuminte bebelusul tau. Tu cand ti-ai facut programare pt primul eco?

Nu mi-am facut programare. Am zis sa fac macar 6 saptamani sa-i aud si inimioara. Cred ca pe la sf. sapt viitoare ajung sau inceputul celeilate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Eu tot incerc sa imi ocup mintea cu ganduri pozitive si sa nu imi tot pun in minte atatea intrebari care incep cu "Oare... ?"
Asadar, desi e cam devreme sa ma gandesc deja la asta - va intreb daca ia vreuna dintre voi in calcul varianta scutecelor lavabile. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Salutare gravidutelor!

Camady nu toata lumea are aceleasi simtome. Nici eu nu am sani durerosi sau umflati,menstruatia intarziase doar cateva zile cand am facut testul,dar sunt altele . De exemplu, prima chestie care mi-a dat de gandit a fost ca in noaptea de revelion baleam pur si simplu la vederea borcanului cu castraveti murati,si pana la urma am luat de aolo,ca cei de pe masa nu erau buni ,ma trezeam cu mana pe burta,ca si cum as proteja uterul,secretia mai abundenta abea acum,de azi a inceput la mine, greata de doua-trei zile,varsaturile de aseara,dar nu-i musai sa le ai. Eu speram ca de data asta sa scap,pentru ca e greu sa am activiati cu un bebel de 1 an si 3 luni ,si sa suport greata si somnolenta ,notocul meu ca el se joaca si singurel, doarme mult la pranz(azi am dormit amandoi ,el 4 ore,eu 2 si ceva) deci pot dormi si eu, noaptea imi doarme bine.Poate de asta am si avut curaj noi sa ne dorim bb2 asa repede dupa primul. In plus,ma ajuta si sotul mult ,cam la toate treburile casnice,deci mancarea o sa pice in seama lui vre-o doua luni de acum incolo.
Rvin.
PS ,cine umbla la listuta,daca vrea ajutor,sa trimita si la mine o parola .

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 4+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput