Puiuti de Sept-Oct 2011

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna fetelor cate mamici de sept-oct2011 ne-am strans

Fetelor ce ziceti de Pufuleti de sept-oct2011 nu mai stiu cine a facut un topi cu acet titlu.

pe mine ma mai doare burtica din cand in cand, am o secretie galbuie dar rar si mananc de 5-6 ori pe zi.O sa ajung ca o balena La 5 dimineata ma trezec de foame.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

Buna fetelor cate mamici de sept-oct2011 ne-am strans

Fetelor ce ziceti de Pufuleti de sept-oct2011 nu mai stiu cine a facut un topi cu acet titlu.

pe mine ma mai doare burtica din cand in cand, am o secretie galbuie dar rar si mananc de 5-6 ori pe zi.O sa ajung ca o balena La 5 dimineata ma trezec de foame.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .

Cu ajutorul lui DD ne revenim dupa sarcina, asa ca pot sa ma fac cat doua balene,daca asa ii e bine puiului . La prima sarcina am luat 16 kg , sa vad acum. Si pe mine ma mai doare cate putin burtica,dar stiu ca e normal si nu imi fac griji. Nu prea stiu cum sa nu il mai iau in brate tot timpul pe Paul,ca are 12 kg .Norocul meu ca nu e un copil care sa stea numai in brate,mai mult se joaca singurel cand am treaba,nu se agata de mine.

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 4+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Salutare, sunt si eu in asteptarea bb2. Am zis ca nu ma mai inscriu la odisee din lipsa de timp dar nu m-am putut abtine

Mie imi place mult numele de pufuleti, poate nu e luat.

Legat de simptome... Eu am inceput ceva greturi si sper sa ma tina la nivelul asta suportabil ca la primul strumf am zis ca dau coltu de rau.

Lulutza imi pare rau de testul negativ, totusi o menstruatie doar de o zi e cel putin ciudata. Si daca a fost la 3 sapt distanta de presupusa ovulatie e posibil sa fi ovulat totusi mai tarziu. Daca nu se instaleaza menstruatia normala eu zic sa mai faci un test peste cateva zile.

bujo mami de Filip si 5+

Ne bucuram ca te alaturi noua. Sarcina usoara si fara probleme. Sa nu uiti sa ne dai datele ptr listuta.

4+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

buna fetele.bun venit celor noi,sanatate si bebelul sanatos si la termen.ce multe ne-am strins

am inceput si eu cu greturi mai dese si o foameeeeeeeee.noroc ca am de lucru si rontai bisciuti.toate fetele si inca astept fetele de la aspirante sa ne urmeze.

4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Buna fetelor, ma bucur sa va regasesc aici in noua casa .
Eu ca simptome ma confrunt cu dureri de burta, mai mult pe stanga, si balonare. In rest nu am greata, nici foame , e ok pana acum
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine pe aici

PS: datele mele sunt
UCM: 21.11.2010
DPN : 30.08.2011
DATA NASTERII: 01.06.1978

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza gravidutelor !
Au inceput varsaturile la mine ,si azi ma simt naspa,imi e o leneeee... Voi cum sunteti?

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 4+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata

Lali eu azi am avut stari de greata dar nu vomit nimic, doar imi vine si atat.Si cand m-am spalat pe dinti.Nu-i place pasta de dinti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Neatza, si eu cu greata. Nici eu nu vomit inca (desi presimt ca nu mai e mult) si ma dispera gustul amar din gura.

P.S.
UM - 27.11.2010
DPN - 03.09.2011
D. nasterii - 06.09

bujo mami de Filip si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

aaaaaaaa,credeam ca la mine e doart autosugestie,ma gandeam ca e prea devreme pt stari de greata ..si nervi:),,,e nasol sa stau la serv cu starile astea,si deocamdata nu am anuntat inca , astept sa merg la dr mai intai,sa fiu eu sigura ca totul o sa fie bine

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Lali...si eu sunt nervoasa rau, nu situ de ce, mi se pare asa orice nimik ceva care ma supara de fapt..mi-e mila deja de sot si de toti cei care stau pe langa mine,sper sa treeaca si sa ma calmez:)

5+

Mergi la inceput