Puiuti de Sept-Oct 2011

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Am schimbat provizoriu in Puiuti ca sa nu se supere fetele de la Bobocei de 2008
daca vreti altceva numai sa-mi spuneti si schimb

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

buna fetelor. tocmai am facut un test de sarcina si a iesit negativ .
oricum voi incerca in continuare si sper cu ajutorul lui Dumezeu sa vina norocul si la mine !!! inca odata fiti fericite de bucuria ce va veni in viata voastra . am sa va citesc in continuare . va urez tot binele din lume si sarcina cat mai usoara !
chiar daca aveti greturile specifice , fiti mandre de ele , inseamna ca minunea exista si se face simtita .
va pe toate si inca odata sarcina usoara !
Liliana

o zi buna tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna fetele ,ce faceti?
Maai,ce emotie pe capul meu aseara! Voiam sa spun ca voi fi pentru a doua oara mamica nu amica ,dar na, m-am incurcat in taste !

Eu la prima sarcina nu m-am inscris la nici o odisee,citind pe forum strict la ce voiam eu raspuns consideram ca e de ajuns ,si mi-a parut rau. De aceea aici am dat navala de la primele semne .

Daca aveti nevoie de ajutor la capitole,listute&co va stau la dispozitie, la dovleceii de sept-oct 2009 am invatat sa fac de toate .

Am vazut ca faceti analize unele dintre voi,ca masurati tb ,eu nu am facut asa nici la prima sarcina,nu fac nici acum ,prima vizita la medicul ginecolog o voi face mai spre sfarsitul lunii,sa se si vada ceva acolo,sa nu ma sperie pentru te miri ce. Eu sunt mai asa...

Lulutza curaj si credinta mami, va veni si bebe ,ai sa vezi!
Paula e timp pentru nume definitiv , sa se mai stranga mamici . Strugurasi si dovlecei sunt luate deja .
Revin..

Lali si de Paul ( 01.10.2009)! si 4+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Buna fetele ,ce faceti?
Maai,ce emotie pe capul meu aseara! Voiam sa spun ca voi fi pentru a doua oara mamica nu amica ,dar na, m-am incurcat in taste !

Eu la prima sarcina nu m-am inscris la nici o odisee,citind pe forum strict la ce voiam eu raspuns consideram ca e de ajuns ,si mi-a parut rau. De aceea aici am dat navala de la primele semne .

Daca aveti nevoie de ajutor la capitole,listute&co va stau la dispozitie, la dovleceii de sept-oct 2009 am invatat sa fac de toate .

Am vazut ca faceti analize unele dintre voi,ca masurati tb ,eu nu am facut asa nici la prima sarcina,nu fac nici acum ,prima vizita la medicul ginecolog o voi face mai spre sfarsitul lunii,sa se si vada ceva acolo,sa nu ma sperie pentru te miri ce. Eu sunt mai asa...

Lulutza curaj si credinta mami, va veni si bebe ,ai sa vezi!
Paula e timp pentru nume definitiv , sa se mai stranga mamici . Strugurasi si dovlecei sunt luate deja .
Revin..

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Buna. Ma bucur ca stii sa faci listute, capitole. Ne ajuta Paula de la aspirante care e o draguta...........si pe care o asteptam cu mare drag aici. Asa ca acum mai avem pe cineva expert in asta. Nici eu n-am fost la dr. .............dar vezi tu noi suntem la a doua sarcina. Fetele sunt la prima si obtinute f. greu. Asa ca le inteleg.

4+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

lulutza mult curaj si multa iubire iti doresc in continuare! :P si noi am asteptat sarcina unele mai putin altele mai mult.

Lali bine ai venit printre noi, iti doresc numai bine tie si bebelusului din burtica.

Pe mine ma cotropesc somnul si foamea in ultima vreme. :) Adorm la 9 seara si ma trezesc la 7 ! :)) Pur si simplu nu rezist, imi pica ochii de somn. Cat despre foame, laptele cu cereale de dimineata se pare ca nu imi mai este de ajuns. Daca cu acest mic-dejun pana acum o duceam bine pana pe la ora 2 acum la 11-12 ma am bataie de linguri in stomac. Sper sa nu fie vreun fel de inchipuire sau autosugestie. E si la voi la fel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Salutare, sunt si eu in asteptarea bb2. Am zis ca nu ma mai inscriu la odisee din lipsa de timp dar nu m-am putut abtine

Mie imi place mult numele de pufuleti, poate nu e luat.

Legat de simptome... Eu am inceput ceva greturi si sper sa ma tina la nivelul asta suportabil ca la primul strumf am zis ca dau coltu de rau.

Lulutza imi pare rau de testul negativ, totusi o menstruatie doar de o zi e cel putin ciudata. Si daca a fost la 3 sapt distanta de presupusa ovulatie e posibil sa fi ovulat totusi mai tarziu. Daca nu se instaleaza menstruatia normala eu zic sa mai faci un test peste cateva zile.

bujo mami de Filip si 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Loredana si la mine apare greata din cauza senzatie de foame permanente. Eu incerc sa am in permanenta cate un covrig la mine ca daca apuc sa simt foamea pe deplin e de rau.

bujo mami de Filip si 5+

Mergi la inceput

Camady asa e ,suntem la a doua sarcina,la mine au venit de la sine, fara prea mult asteptat,dar le inteleg foarte bine ,si le sunt alaturi cu orice pot.

Obosita ma simt si eu,imi e somn dar nu pot sa dorm,am nervi la greu,saracul sot deja s-a pregatit sufleteste ,ca stie ce a tras la prima sarcina . Aaa,da,si foame,si mie imi e foame dar mananc putin si des,ca la prima sarcina mi-a ost rau de tot de la 4 la 12 saptamani,nici apa nu statea in stomac decat daca Borsec plata sau Poiana negri,minerala . Dar apa nu am baut mult timp [:D},vre-o luna am trait cu Mirinda ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Lali am mai auzit si eu la alte femei ca in primul trimestru nu au putut baga in gura decat covrigi si apa - mi se parea exagerare pe atunci, acum tind sa cred. eu sper sa nu trec prin stari dintr-acestea, dar daca asta trebuie sa fac pentru bebe sunt dispusa la orice sacrificiu.
Cu foamea astazi a fost incredibil, nu am mai avut niciodata sentimentul asta. Abia astept ora 4 sa plec acasa sa mananc. Am rontait niste mandarine niste mere dar degeaba.

Mergi la inceput

La prima sarcina nu am suportat citricele proaspete,nici portocale,nici mandarine,grefe ,doar lamaile le consumam puse in apa,sa imi mai taie greata. In schimb sucul de portocale a fost la mare pret pana pe la 4-5 luni. Acum ,ce sa zic...azi am mancat un kg aproape de clementine ,sunt dulci si bun .Ma tog sa nu mai am greturi ,sa ma pot ocupa bine si de Paul.

Mergi la inceput