Puiuti de Sept-Oct 2011
Raspunsuri - Pagina 19
theea spune:
Liza imi pare tare rau ,multa putere sa treceti peste aceasta incercare
6+ si
de Alessia(30.09.09)
zubi spune:
Liza sincer imi pare rau, si eu pierdut o sarcina,stiu cum e sa se spulbere asa, dar nu poti fi decat puternica in acest caz si atat,nu ai voie sa fii slaba. te pup, sa te refaci repede
6+
andr@ spune:
neata fetele; camady eu maine merg la control sper sa-i auzim inimioara la bb
si sa fie totul bine; ce n-am inteles din ce ti-a zis, e chestia cu saptamanile, cum adica ai 5-6 sapt? pai el trebuie sa stie exact, ca doar ii arata la eco si plus de asta se socoteste de la ultima menstra; tu cat ai socotit ca ai avea?
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
6+
dananagi spune:
neata fetele.am ajuns cu bine acasa.va pup si chiar mi-a fost dor de voi.
liza,imi pare foarte rau de sarcina ta.nu-ti pierde speranta,va fi bine pina la urma.cu ajutorul lui d-zeu o sa reusesti pina la urma sa ai un bebel.nu dispera.tre sa fii optimista.
eu mi-am gasit doctorita cu care l-am nascut pe cel mic.e chiar la spitalul din orasul meu.astazi vreau sa sun la spital sa vad cum pot sa ajung la ea.va pup .
5+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita
andr@ spune:
dana bine ai ajuns acasa
cum esti? bine?
6+
camady spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andr@ dana bine ai ajuns acasa cum esti? bine?SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC 6+ |
Offf o sa repet azi eco ca nu mai dorm de aseara. Mi-a zis ca am 5 sapt pe sfarsite adica cam 6 .Exact asa s-a exprimat. Mi-a spus ca vede sacul embrional intrauterin si atat . Nu vede embrionul in el.Mi-a zis sa vin la el peste o saptamana. Tie la primul eco ti-a vazut embrionul ca nici nu stiu ce sa mai cred.
5+ si mami de Razvan 7 anisori
andr@ spune:
camady eu am facut primul eco la 4 sapt si ceva, logic nu s-a vazut nimic, adica eu una nu am vazut nimic din ce mi-a aratat el pe monitor, dar m-a asigurat doar ca e intrauterin si ca e bine; si sa revin peste 2 sapt., adica maine; maine am 6 sapt si ceva, sper sa fie bine si sa se vada ceva; si cand vrei sa te duci la eco iar, azi? la alt medic? stai linistita, poate e prea devreme si de asta nu s-a vazut, dar el ce ti-a zis, e normal? sau ca trebuia sa se vada embrionul?
6+
camady spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andr@ camady eu am facut primul eco la 4 sapt si ceva, logic nu s-a vazut nimic, adica eu una nu am vazut nimic din ce mi-a aratat el pe monitor, dar m-a asigurat doar ca e intrauterin si ca e bine; si sa revin peste 2 sapt., adica maine; maine am 6 sapt si ceva, sper sa fie bine si sa se vada ceva; si cand vrei sa te duci la eco iar, azi? la alt medic? stai linistita, poate e prea devreme si de asta nu s-a vazut, dar el ce ti-a zis, e normal? sau ca trebuia sa se vada embrionul? SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() Mi-a zis ca sunt la limita si ca sa mai astept o saptamana. www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC 6+ |
5+ si mami de Razvan 7 anisori
andr@ spune:
inteleg....te asteptam cu vesti bune 
6+
bujo spune:
Liza imi pare foarte rau. Iti doresc sanatate si o sarcina cat mai repede.
Dananagi la cine mergi? Cu putin noroc ajung si eu in seara asta la dr. Trebuia sa ajung aseara dar a avut o urgenta.
bujo mami de Filip si
6+