Puiuti de Sept-Oct 2011
Raspunsuri - Pagina 18
liza79 spune:
am avut dureri foarte puternice pe partea dreapta, dureri care n-au trecut cu injectii cu no-spa si scobutil. altceva nimic, nici sangerari, nici greata. si acum stau ca un bibelou in varfu patului, mi-e frica si sa ma misc sa nu se rupa problema acolo... medicul endocrinolog l-a sunat pe ginecolog, i-a povestit ce a vazut la eco, si se pare ca e prea mare sa mai poata fi rezolvat cu medicamente. asa ca diseara ma interneaza si maine voi fi operata.
camady spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui liza79 am avut dureri foarte puternice pe partea dreapta, dureri care n-au trecut cu injectii cu no-spa si scobutil. altceva nimic, nici sangerari, nici greata. si acum stau ca un bibelou in varfu patului, mi-e frica si sa ma misc sa nu se rupa problema acolo... medicul endocrinolog l-a sunat pe ginecolog, i-a povestit ce a vazut la eco, si se pare ca e prea mare sa mai poata fi rezolvat cu medicamente. asa ca diseara ma interneaza si maine voi fi operata. |
Liza te rog sa consulti si o alta parere. Cunosc cazuri cand s-au inselat dr. cu extrauterina si bebe era bine merci in uter.
5+ si mami de Razvan 7 anisori
liza79 spune:
pai oricum ma vede si medicul ginecolog astazi, si o sa faca si el eco. dar nu imi fac iluzii, pt ca doctorita la care am fost e foarte buna pe ecografii... plus durerile din dreapta care numai de la asa ceva pot fi.
marryan spune:
lizaimi pare fr rau de sarcina extrauterina, si mai ales ca adurat 4 ani asteptind acest miracol
. capul sus te rog si acum o sai ai mai multa forta interioara sa lupti pentru ceea ce iti doresti.
Cu siguranta ca Doamne Doamne iti va darui in curind un prunc sanatos.
de la mine o
si un 
Iti suntem alaturi
Maria
6+
http://picasaweb.google.com/cernea.mariana/28102010?authkey=Gv1sRgCPfhuoeztpPNpwE#
liza79 spune:
va multumesc ca imi sunteti alaturi
m-am mai linistit, asta e, o sa fie bine data viitoare (sper sa ma inscriu cat mai repede intr-o odisee viitoare)
maine dimineata o sa fiu operata laparoscopic, diagnosticul de sarcina extrauterina a fost confirmat si de ginecolog. medicul mi-a spus ca recuperarea nu dureaza mult si ca putem in cel mai scurt timp sa incercam o stimulare a celuilalt ovar, pt o noua sarcina.
va pup pe toate si va doresc numai bine
andreea2011 spune:
Liza, imi pare atat de rau....Ma rog pentru tine sa ramai cat mai repede insarcinata si sa ai o sarcina fara probleme si un copil sanatos.Vad ca esti o femeie foarte puternica. Sa nu-ti pierzi niciodata speranta! Capul sus si cu Dumnezeu inainte.
andr@ spune:
liza nu am cuvinte, doar mii de incurajari si imbratisari

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
5+
camady spune:
Imi pare rau liza. Sper sa mai intri pe la noi sa mai stim de tine.
In seara asta am fost si eu la un control. MI-a zis ca se vede doar sacul embrionar si atat. M-a mai chemat peste o saptamana si m-a dat sa iau acid folic.
Mi-a zis ca am 5-6 saptamani. Voi ati auzit inimioara sau ati vazut embrionul?
5+ si mami de Razvan 7 anisori